Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 10:25)
Inc, kiek laiko jus temoje dalyvaujat?
Atsiprasau, pastaru metu buvau atitrukus, tai sunku vertinti blush2.gif

nzn,net . gal kokios dvi sav? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 12:09)
Cia buvo trumpas rasinelis tema "kaip as atradau save" biggrin.gif

O juoda manau pavasariui lengviau kazkaip pritaikyti, nei vasarai mirksiukas.gif

Geeras biggrin.gif Galopom po Evropie, vadinasi biggrin.gif

Blogiausia, kad aš neturiu ir tų senų nuotraukų biggrin.gif Nes paprastai fotografuoju AŠ. Turiu labai daug vaikų nuotraukų, bet to, regis, negana? biggrin.gif

Sakai? Gerai. Būsiu pavasaris. Dabar kaip tik aktualu, nes atėjo metas šalikus, užgyventus per ilgus metus, rūšiuot. Tai va įdomu, kuriuos išmest biggrin.gif Nes kai jau išmesiu, tai ir bus išmesta, atgal gi netrauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 08, 11:09)
nzn,net . gal kokios dvi sav?  lotuliukas.gif

Tai gal dar biski pakentesit tongue.gif ?

QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 11:14)
Geeras biggrin.gif Galopom po Evropie, vadinasi biggrin.gif

Sakai? Gerai. Būsiu pavasaris. Dabar kaip tik aktualu, nes atėjo metas šalikus, užgyventus per ilgus metus, rūšiuot.  Tai va įdomu, kuriuos išmest biggrin.gif Nes kai jau išmesiu, tai ir bus išmesta, atgal gi netrauksiu biggrin.gif

Aha, tikrai. Bet geroji puse, kad pasistudijuoti ivairius sezonus nemazai teko.

Tavo vietoje labai atkreiciau demesi i visas aqua spalvas ax.gif ju tikrai nemesk.
Atsakyti
biggrin.gif pastebėjau kad Noa jau mažiau priešinasi tam juodos spalvos iškraustymui iš garderobo, o gal čia koks strateginis planas įvestas? lotuliukas.gif

man vis su spalvom draugaut neišeina, vasaros tokios keistos spalvos, o taip norėčiau pvz kaip ruduo ryškių gražių aiškių doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 12:09)
Tai gal dar biski pakentesit tongue.gif ?

pakentėsim pakentėsim cool.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, ar rausti linkusi oda priskiriama rudens tipui?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 13:09)
Tavo vietoje labai atkreiciau demesi i visas aqua spalvas ax.gif ju tikrai nemesk.

Tai va, kaip tik susiradau tokį mėlynai žalią šaliką iš benetono. Ir terbą tokią turiu. Bus labai gerai...

QUOTE(Lutė @ 2012 10 08, 13:11)
biggrin.gif pastebėjau kad Noa jau mažiau priešinasi tam juodos spalvos iškraustymui iš garderobo, o gal čia koks strateginis planas įvestas? lotuliukas.gif

Aš žinok ne nesipriešinu. Aš tiesiog tuo klausimu nediskutuoju, nes turiu aiškumą blush2.gif O iškraustyti nieko nekraustau. Mat, kitokios spalvos mano garderobe beveik ir nėra lotuliukas.gif Tai jeigu ją išmest nafig, tai gautųsi - visą garderobą stačiai surinkt ir išmest nafig biggrin.gif

Šiuo metu va sėdžiu - juodos kelnės, juodas bliuzonas ir pilka maikė su juodom gėlytėm biggrin.gif
Tik tiek, kad šiltai pilka biggrin.gif Kaip pelė, o ne kaip rusų mėlynasis katinas, kas jau būtų šalta! biggrin.gif
Kita vertus, ji po bliuzonu ir jos nesimato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2012 10 08, 13:11)
man vis su spalvom draugaut neišeina, vasaros tokios keistos spalvos, o taip norėčiau pvz kaip ruduo ryškių gražių aiškių  doh.gif

O man vasaros kaip tik tokios gražios spalvos, glamūrinės visokios blush2.gif Imčiau! O rudens tai labai jau ryžos. Vaizdas gal nieko, bet man prie dūšios netiktų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 10 08, 12:11)

Mes cia ka nori ikalbesim hihihi.gif
O is tikro tai daug dalyviu atejusiu labai garbina juoda, o po kiek laiko pradeda persiaukleti. Paklauskit senbuviu biggrin.gif

QUOTE(brita33 @ 2012 10 08, 12:19)
Sveikos, noriu paklausti, ar rausti linkusi oda priskiriama rudens tipui?

Nzn, man cia labiau nuo odos plonumo priklauso gal g.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 12:22)
Aš žinok ne nesipriešinu. Aš tiesiog tuo klausimu nediskutuoju, nes turiu aiškumą blush2.gif 

biggrin.gif Kaip pelė, o ne kaip rusų mėlynasis katinas, kas jau būtų šalta! biggrin.gif

O man vasaros kaip tik tokios gražios spalvos, glamūrinės visokios blush2.gif Imčiau! O rudens tai labai jau ryžos. Vaizdas gal nieko, bet man prie dūšios netiktų blush2.gif

lotuliukas.gif Na mest visko nafig nereikia (bo teks nuogai defiliuoti), bet ryskesniu skareliu ir bliuskuciu galima butu isigyti ax.gif ir bo biski juoda isstumineti...nafig tongue.gif

Tai vat prasom prie savo pelisko ivaizdzio kokia pavasariska skarele kitam kartui smile.gif

Kazkodel visi sezonai savo spalvom nepatenkinti doh.gif Cia kaip tiesiaplaukes nori garbanotu o garbanes tiesiu plauku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 spalio 2012 - 12:31
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 13:29)
Kazkodel visi sezonai savo spalvom nepatenkinti doh.gif Cia kaip tiesiaplaukes nori garbanotu o garbanes tiesiu plauku biggrin.gif

absoliutiškai true drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 13:29)
*lotuliukas.gif Na mest visko nafig nereikia (bo teks nuogai defiliuoti), bet ryskesniu skareliu ir bliuskuciu galima butu isigyti ax.gif ir bo biski juoda isstumineti...nafig tongue.gif

**Kazkodel visi sezonai savo spalvom nepatenkinti doh.gif Cia kaip tiesiaplaukes nori garbanotu o garbanes tiesiu plauku biggrin.gif

*Va, įsigyti tai ne išmesti, taip man labiau patink bigsmile.gif
Ir pernai jau benetone būčiau pirkus tamsiai mėlyną striukę - špygą! Mano dydžio nebuvo dry.gif Buvo tik juoda. Ją ir pasiėmiau. Negerai padariau!
Ai čia italai kalti, per mažai mėlynų striukų užvežė... Kiaulės biggrin.gif

**Aha. Ir kaip visos plonos nori papų, o storos - kad šonkauliai matytųsi biggrin.gif
Atsakyti
O man patinka vasaros spalvos ir džiaugiuosi, kad legalu man jas dėvėti biggrin.gif tik nustebau labai, kad rudeniškos netinka, bo charakteris mano rudeniškas, melancholiškai vriednas.

Vakar tvarkydama spintą supratau, kad biškį per daug gal garbinu navy blue doh.gif (su juoda problemų neturiu, nes išvis jos beveik neturiu biggrin.gif)

Inc, aš čia seniau už Teką bendrauju, o va tik dabar į albumėlį pasiprašiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 08, 12:37)

**Aha. Ir kaip visos plonos nori papų, o storos - kad šonkauliai matytųsi biggrin.gif

Gerbiamoji kolege, turiu pastebeti, kad busite atsilikusi nuo paskutiniuju tendenciju umn.gif madingiausia yra, kai matosi visi sonkauliai, o virs ju dar styro Pamelos papai hihihi.gif 2-viename cool.gif
Atsakyti