Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 10 06, 07:53)
Nedidelė ataskaita apie mano rudenines kapsules ax.gif

Pirmiausia, tai pagaliau gavau botiljonus, dėl kurių tiek dūsavau temoje  laugh.gif Laukiau jų daugiau nei mėnesį  wacko.gif Paskutines 2 savaites konkrečiai šaldavau kojas rytais  wacko.gif Bet buvau susitarus su pardavėja, kad ji man paskambins kai tik juos gaus ir atidės mano dydį, taigi kantriai laukiau. Štai dėl ko tiek vargų  biggrin.gif

Taip pat dar rugsėjo pradžioje pirkau rankinuką, ne į kapsulę, o taip, sakykim, kolekcijos papildymui. Labai jį myliu ir šiuo metu nešioju dažniausiai iš visų, man jis toks rudeniškas  rolleyes.gif

Dabar megztukų analizė  biggrin.gif
Visgi neprigyja man toks modelis:

Na, ir ateities planai  biggrin.gif
Šį savaitgalį pabaigsiu šalį, pirmas blynas, įtakotas mūsų ofiso mados  biggrin.gif  Visos kolegės gaubiasi megztais kiauraraštiniais šaliais ir aš negaliu atsilikt  laugh.gif
Žiemai kaip alternatyvą šaliams sugalvojau tokį daiktą nusimegzt:

Oi, kaip fainai patirtį tokią skaityt thumbup.gif
Čiotki tie tavo botiljonai wink.gif Aš tai galvoju, gal tokių kokių ieškotis batų, kad tiktų prei sijonuko ar suknelės
trumpučiai ,
arba mažesniu kulnu, nes vis tiek nuolat lakstyt tenka paskui vaikus biggrin.gif ,
šitų forma man labiausiai turbūt patinka

beje, o kuri batų forma geriau būtų su va tokiu paltuku tamsiai mėlynu?paltukas ir dar gerai būtų, kad tie bačiukai derėtų prie mano mėgiamo tokio fasono tik tamsiai rudo plosčiuko

rankinė, tai gerulė mirksiukas.gif galėčiau,tai atimčiau lotuliukas.gif

megztukas irgi neblogas, bet matyt, tau pagal figūrą netinka. man tai tokių galėtų pilna spinta būti ir visokių spalvų lotuliukas.gif tiesą pasakius, aš jų ir turiu nemažai

megztinio planai irgi neblogi. aš tai ,kad ir moku megzt,bet sau niekad nieko nemezgu, o tik panoms savo. neseniai atradau pas mus miestelyje mezgėją, kuri su mašina mezga ir gan nebrangiai, tai kuriu planą, kad gal kokią suknelę susiorganizuot arba dar su drauge bandysim mašina išmokt megzt, nes atgavo "pasoginę" biggrin.gif
Atsakyti
[quote=dontstop,2012 10 06, 08:53]

Žiemai kaip alternatyvą šaliams sugalvojau tokį daiktą nusimegzt:

user posted imageuser posted image

ir as ji itraukiau i mezginiu eile.bet galvojau kaip tik pavasariui,kai striukes jau nebereikes ,bet kazka uzsimesti dar reiks biggrin.gif .gaila pervelai pastebejau-buciau rudeniui nusirezgus ax.gif
batai nepatiko.
rankinukas is jusiskiu mano akiai priimtiniausias.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 06, 08:53)
Dabar megztukų analizė  biggrin.gif
Visgi neprigyja man toks modelis

Man kažkaip irgi nelimpa tokie megztukai schmoll.gif Turiu porą medvilninių, tai kažkaip lipa jie į viršų dėl tos gumos apačios, pastoviai taisytis reikia. Jau geriau tada kardiganai rolleyes.gif

inc, aš tai nesirinkčiau rudeniui zomšinių batų dar ir aptrauktu kulnu/platforma. Greit susidroš g.gif Nebent kulnas ir platforma būtų ne iš zomšos,panašiai kaip čia
user posted image

Pirmuose jūsų įdėtuose lyg tai yra toks pastorinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 06 spalio 2012 - 15:54
QUOTE(dontstop @ 2012 10 06, 07:53)
Nedidelė ataskaita apie mano rudenines kapsules ax.gif

Na man is pirkiniu visi negrazus.. o siaip labai norejau parasyti apie ta mezgama daikta (nei salis, nei megztinis), man labai smalsu kaip toks atrodo apsirengus blush2.gif ir dar apie ta netinkama megztuka.. na jei isryskeja jums viskas, tai visu pirma perkat netinkamo dydzio rubus, as isvis kiek pamenu jusu nuotraukas ir kad nesiojat s dydi, labai tuo suabejojau ax.gif tinkamo dydzio megztukas neisryskintu. bet teisybe, kad kyla i virsu.. nors man apskritai visi trumpi megztiniai kyla i virsu verysad.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones 4u.gif

Buurbuuli, dėl to megzto daikto - aš turiu tik tokią nuotrauką. Kaip atrodo apsirengus, neįsivaizduoju. Dėl to netinkamo megztuko nemanau, kad dydyje esmė g.gif . Jis man net neaptemptas, o tik prigludęs. Pagal jo modelį, aš manau, jis toks ir turi būti, t y neturėtų būti visai laisvas. Aš nešioju ne S, o net XS biggrin.gif Bet neslepiu, kad turiu riebaliukų visur, kur reikia ir nereikia, kuriuos būtina maskuoti ax.gif
Atsakyti
dontstop, viskas nerealiai patiko, nors čia ne daiktus girti reikėtų, o kapsuliškumą, bet vis tiek daikčiukai puikūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 06, 15:54)
Man kažkaip irgi nelimpa tokie megztukai  schmoll.gif  Turiu porą medvilninių, tai kažkaip lipa jie į viršų dėl tos gumos apačios, pastoviai taisytis reikia. Jau geriau tada kardiganai  rolleyes.gif

inc, aš tai nesirinkčiau rudeniui zomšinių batų dar ir aptrauktu kulnu/platforma. Greit susidroš  g.gif Nebent kulnas ir platforma būtų ne iš zomšos,panašiai kaip čia

mhm, užsagstomi tikrai yra gėris drinks_cheers.gif

na gal tu ir gerai sakai dėl kulno g.gif pamislysiu dar
Atsakyti
Dontstop - labai patiko batuku modelis bigsmile.gif labai zavus, tik gal lakstymui man kulnas per didelis.
O vat del megztuko kuris neprilipo - man kaip tik tokie megztukai mano zieminio garderobo vos ne pagrindas, kaip maikutes vasara. Dazniausiai turiu kelis, lygius nerastuotus nedryzuotus. Ir po svarku uzsidedu kartais ir marskinelius po jais, ir siaip prie dzinsu laisvalaikiu. Man labai funkcionalus.

Imeciau pora savaitgaliniu fotkiu i albuma, viena su labai pavasariska spalva pagaliau biggrin.gif ir siaip i tema apie nesena diskusija del idegio - paziurejau oda lyg tikrai nepasidaro siltesne nuo to, kad idegus.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 08, 09:27)
Dontstop - labai patiko batuku modelis bigsmile.gif labai zavus, tik gal lakstymui man kulnas per didelis.
O vat del megztuko kuris neprilipo - man kaip tik tokie megztukai mano zieminio garderobo vos ne pagrindas, kaip maikutes vasara. Dazniausiai turiu kelis, lygius nerastuotus nedryzuotus. Ir po svarku uzsidedu kartais ir marskinelius po jais, ir siaip prie dzinsu laisvalaikiu. Man labai funkcionalus.

Imeciau pora savaitgaliniu fotkiu i albuma, viena su labai pavasariska spalva pagaliau biggrin.gif ir siaip i tema apie nesena diskusija del idegio - paziurejau oda lyg tikrai nepasidaro siltesne nuo to, kad idegus.

Man batai nepatiko ax.gif Baisiai konservatyvi as ir negaleciau aveti tokiu.

Megstukai tokie man irgi labai labai praktiski drinks_cheers.gif

Ta su spalva thumbup.gif thumbup.gif O kokios Jusu dideles akys bigsmile.gif Ir labai grazios 4u.gif
Atsakyti
sveikos
man dontstop batai gražu pažiūrėti tik gal, kad įdomūs, ne daugiau, pati irgi tokių nedėvėčiau. megztukai pas mane tokie irgi bent keli ir dar noriu, įvairių spalvų

shana, tu pavasaris? nes iš pradžių perskaičiau ne su "pavasariškom" spalvom, o su vasariškom doh.gif galvoju per kurią tu vietą vasara ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 08, 08:48)
Man batai nepatiko  ax.gif  Baisiai konservatyvi as ir negaleciau aveti tokiu.

Ta su spalva  thumbup.gif  thumbup.gif  O kokios Jusu dideles akys  bigsmile.gif Ir labai grazios  4u.gif

As tai nekonservatyvi biggrin.gif tik veikla vercia darban padoriai rengtis tongue.gif
Aciu labai 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2012 10 08, 08:51)
shana, tu pavasaris? nes iš pradžių perskaičiau ne su "pavasariškom" spalvom, o su vasariškom  doh.gif galvoju per kurią tu vietą vasara ten biggrin.gif

Aha, pavasaris. bet atejus pries 1,5 metu sitoj temoj buvau diagnozuota soft summer tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 spalio 2012 - 09:01
Shana, labai gražiai, gaiviai atrodai thumbup.gif
Atsakyti