QUOTE(dontstop @ 2012 10 06, 07:53)
Nedidelė ataskaita apie mano rudenines kapsules
Pirmiausia, tai pagaliau gavau botiljonus, dėl kurių tiek dūsavau temoje Laukiau jų daugiau nei mėnesį Paskutines 2 savaites konkrečiai šaldavau kojas rytais Bet buvau susitarus su pardavėja, kad ji man paskambins kai tik juos gaus ir atidės mano dydį, taigi kantriai laukiau. Štai dėl ko tiek vargų
Taip pat dar rugsėjo pradžioje pirkau rankinuką, ne į kapsulę, o taip, sakykim, kolekcijos papildymui. Labai jį myliu ir šiuo metu nešioju dažniausiai iš visų, man jis toks rudeniškas
Dabar megztukų analizė
Visgi neprigyja man toks modelis:
Na, ir ateities planai
Šį savaitgalį pabaigsiu šalį, pirmas blynas, įtakotas mūsų ofiso mados Visos kolegės gaubiasi megztais kiauraraštiniais šaliais ir aš negaliu atsilikt
Žiemai kaip alternatyvą šaliams sugalvojau tokį daiktą nusimegzt:
Pirmiausia, tai pagaliau gavau botiljonus, dėl kurių tiek dūsavau temoje Laukiau jų daugiau nei mėnesį Paskutines 2 savaites konkrečiai šaldavau kojas rytais Bet buvau susitarus su pardavėja, kad ji man paskambins kai tik juos gaus ir atidės mano dydį, taigi kantriai laukiau. Štai dėl ko tiek vargų
Taip pat dar rugsėjo pradžioje pirkau rankinuką, ne į kapsulę, o taip, sakykim, kolekcijos papildymui. Labai jį myliu ir šiuo metu nešioju dažniausiai iš visų, man jis toks rudeniškas
Dabar megztukų analizė
Visgi neprigyja man toks modelis:
Na, ir ateities planai
Šį savaitgalį pabaigsiu šalį, pirmas blynas, įtakotas mūsų ofiso mados Visos kolegės gaubiasi megztais kiauraraštiniais šaliais ir aš negaliu atsilikt
Žiemai kaip alternatyvą šaliams sugalvojau tokį daiktą nusimegzt:
Oi, kaip fainai patirtį tokią skaityt
Čiotki tie tavo botiljonai Aš tai galvoju, gal tokių kokių ieškotis batų, kad tiktų prei sijonuko ar suknelės
trumpučiai ,
arba mažesniu kulnu, nes vis tiek nuolat lakstyt tenka paskui vaikus ,
šitų forma man labiausiai turbūt patinka
beje, o kuri batų forma geriau būtų su va tokiu paltuku tamsiai mėlynu?paltukas ir dar gerai būtų, kad tie bačiukai derėtų prie mano mėgiamo tokio fasono tik tamsiai rudo plosčiuko
rankinė, tai gerulė galėčiau,tai atimčiau
megztukas irgi neblogas, bet matyt, tau pagal figūrą netinka. man tai tokių galėtų pilna spinta būti ir visokių spalvų tiesą pasakius, aš jų ir turiu nemažai
megztinio planai irgi neblogi. aš tai ,kad ir moku megzt,bet sau niekad nieko nemezgu, o tik panoms savo. neseniai atradau pas mus miestelyje mezgėją, kuri su mašina mezga ir gan nebrangiai, tai kuriu planą, kad gal kokią suknelę susiorganizuot arba dar su drauge bandysim mašina išmokt megzt, nes atgavo "pasoginę"