Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 21:00)
Nu dar yra žalios arba mėlynos daugiau/mažiau  g.gif Žodžiu..  biggrin.gif

žodžiu žodžiu., aš asmeniškai tikrai be žmogaus suprantančio apie spalvas, galiu į pardes nebeit
Atsakyti
straipsniukas apie garderobo formavimą rusų kalba
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 21:01)
žodžiu žodžiu., aš asmeniškai tikrai be žmogaus suprantančio apie spalvas, galiu į pardes nebeit

O negalima atsispausdinti pagal spalvinį tipą spalvų paletę ir eiti į parduotuvę su ja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 05, 21:42)
O negalima atsispausdinti pagal spalvinį tipą spalvų paletę ir eiti į parduotuvę su ja?  g.gif

Žinokit, gali nesutapti ekrano ir spausdintuvo matoma paletė. Priklauso ir nuo printerio, ir nuo dažų, ir net nuo popieriaus, koks gausis rezultatas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 21:01)

Primink, koks tavo tipas?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 21:54)
Žinokit, gali nesutapti ekrano ir spausdintuvo matoma paletė. Priklauso ir nuo printerio, ir nuo dažų, ir net nuo popieriaus, koks gausis rezultatas doh.gif

Na tai atsispausdinti galima ir su kokybišku fotospausdintuvu, karvės juk nekainuoja... ar telefone paletę susirast, jei internetą turi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 05 spalio 2012 - 20:58
QUOTE(Vitra @ 2012 10 05, 21:57)
Na tai atsispausdinti galima ir su kokybišku fotospausdintuvu, karvės juk nekainuoja... ar telefone paletę susirast, jei internetą turi...

Spausdintuvą turiu labai aukštos raiškos, bet esmė yra ta, kad monitorius (ne mano, o apskritai taip yra) iškraipo spalvas, o spausdintuvas spausdina ne pagal tai, kaip monitorius rodo, o pagal tai, kaip faile užkoduota. Ir todėl gali skirtis popierinis rezultatas nuo vaizdo ekrane.
Atsakyti
cool summer aš
Atsakyti
gal tada į kokią patikimą foto laboratoriją apsimoka kreiptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 05, 22:21)
gal tada į kokią patikimą foto laboratoriją apsimoka kreiptis g.gif

Man atrodo, apsimoka objektyviai nužvelgti vaizdą veidrodyje (pirma matavimosi kabinoje, paskui namie, apsirikus visada galima grąžinti pasakius, kad "nepatiko spalva" tongue.gif).
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 22:28)
Man atrodo, apsimoka objektyviai nužvelgti vaizdą veidrodyje (pirma matavimosi kabinoje, paskui namie, apsirikus visada galima grąžinti pasakius, kad "nepatiko spalva" tongue.gif).

aš pradedu mąstyt apie pirkimą, fotkinimąsi, rodymąsi čia ir tada grąžinimą reikalui esant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 05, 19:02)
Bet jei ties tavim eina diskusija, ar tu tokia vasara, ar anokia, tai kuo tau jisai padės?

Dėl vasaros nesuabejojau, čia jūsų pasvarstymai ar cool, ar soft painioja mane.
Supratau, kad linksta prie soft, tai einu palečių paieškosiu...

Ačiū pasisakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 22:30)
aš pradedu mąstyt apie pirkimą, fotkinimąsi, rodymąsi čia ir tada grąžinimą reikalui esant biggrin.gif

Gera mintis drinks_cheers.gif Tik as grazinti baisiai nemegstu unsure.gif
Atsakyti