Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 18:34)
Bytte, Shana, Dontstop ir kitos temos ekspertės, nu kiek galiu čia su savim kalbėtis  ax.gif Būkit geros, žvilgtelkit į albumą ir pasakykit savo nuomonę - cool summer aš ar kažkas kito?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

liezuvis.gif
Mes ne su savim, mes tarpusavy biggrin.gif
Soft'as ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 05, 19:27)
tongue.gif
Ja kolege, bet vasarai gali tikri kitokios parduotuves maisas, pvz koks pastelinis rolleyes.gif

biggrin.gif Nesugalvoju, koks čia galėtų būti biggrin.gif Maximos turbūt ne, labai kontrastingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 05, 19:42)
liezuvis.gif
Mes ne su savim, mes tarpusavy biggrin.gif
Soft'as  ax.gif ?

4u.gif Tai jūs gal ir tarpusavy, bet aš tai su savim paskutiniu metu čia bendrauju ph34r.gif

Yes, galiu pasilikti alyvinį puspaltį yess.gif O ne, reiks išmesti oranžinį kardiganą cray.gif
Ir jokių abejonių, kad vasara?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 05, 18:49)
biggrin.gif Nesugalvoju, koks čia galėtų būti biggrin.gif Maximos turbūt ne, labai kontrastingas biggrin.gif

As va sian kaip tik is ryto i toki daiktus kroviau
http://conlospiesfri...sa-desigual.jpg
tiktu g.gif bigsmile.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 18:49)
4u.gif Tai jūs gal ir tarpusavy, bet aš tai su savim paskutiniu metu čia bendrauju ph34r.gif

Yes, galiu pasilikti alyvinį puspaltį yess.gif O ne, reiks išmesti oranžinį kardiganą cray.gif 
Ir jokių abejonių, kad vasara?

smile.gif Pastarom savaitem as isvis iskritus, tik kartais pripuolu, paskaitau, ne viska speju, tai persiprasau jeigu ka 4u.gif
As ne paskutine instancija biggrin.gif
O kuo nori buti - rudeniu? g.gif
Atsakyti
aš be eksperto į pardes galiu nebeit sad.gif pradedu žiūrėt rūbus, vėl nebesuprantu, ar ten šilti, ar šalti ir išeinu iš pardės. nuo vasaros dar nieko nesu nusipirkus. nes nesuprantu atspalvių sad.gif dūra ne kitaip
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 05, 19:58)
As ne paskutine instancija biggrin.gif

O kuo nori buti - rudeniu? g.gif

Gal dar kas atsišauks į mano pagalbos šauksmą biggrin.gif

Net nežinau. Man visada patiko rudeniškos, šiltos spalvos (ir ant savęs irgi). Tai aš truputį užsiciklinus ant jų. Bet šiais metais atsirado garderobe keletas pastelinių šaltokų rūbų, o rudenį nusipirkau tokį šaltai mėlyną megztuką (su mintim, kad spalva tai man nelabai prie veido - nu nes netinka gi šaltos - , bet užtat labai gražus tongue.gif), ir žiūriu, visai jis man tinka g.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 20:23)
aš be eksperto į pardes galiu nebeit sad.gif pradedu žiūrėt rūbus, vėl nebesuprantu, ar ten šilti, ar šalti ir išeinu iš pardės. nuo vasaros dar nieko nesu nusipirkus. nes nesuprantu atspalvių sad.gif dūra ne kitaip

Būna dar parduotuvėse durnas apšvietimas, kad nesimato tikros spalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 20:28)
Gal dar kas atsišauks į mano pagalbos šauksmą biggrin.gif

Net nežinau. Man visada patiko rudeniškos, šiltos spalvos (ir ant savęs irgi). Tai aš truputį užsiciklinus ant jų. Bet šiais metais atsirado garderobe keletas pastelinių šaltokų rūbų, o rudenį nusipirkau tokį šaltai mėlyną megztuką (su mintim, kad spalva tai man nelabai prie veido - nu nes netinka gi šaltos - , bet užtat labai gražus  tongue.gif), ir žiūriu, visai jis man tinka  g.gif

paro, kokia ta mėlyna
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 20:29)
paro, kokia ta mėlyna

Gal tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 20:39)

sakot čia šalta? g.gif
nu gal
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 05 spalio 2012 - 19:45
QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 20:41)
sakot čia šalta?  g.gif

Man šalta, bet supratau, kad man biškį daltonizmas, tai neteigiu lotuliukas.gif
Klausykit, o aš teisingai galvoju, kad kuo daugiau raudonos spalvoj, tuo ji šiltesnė? Kalbu apie vieną iš standartinių spalvų koduočių - RGB (red green blue), kai bet kokia spalva gali būti apibrėžiama pagal šių trijų spalvų proporciją g.gif Tam linke yra pateikiama spalvos informacija, gal galima vadovautis principu - kuo daugiau raudonos, tuo šiltesnė, kuo daugiau mėlynos, tuo šaltesnė? rolleyes.gif

Pvz.,

user posted image - čia šalta? Raudonos visai nėra.

user posted image Šiltesnė? Raudonos daugiau.

user posted image Gerokai šiltesnė? Raudonos daug.

Gal visai čia nusišneku, nežinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 05 spalio 2012 - 19:52
taip ir yra. bet vat kaip plika akim tai pamatyt, tai jau kitas klausimas
Papildyta:
nu vat ir nebeaišku pasidaro, ane? pažiūrėk, kur aš aukščiau čia įdėjau, kaip tada su ružava, bordine? ne, kažkaip ten kitaip turi būt
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 20:55)
taip ir yra. bet vat kaip plika akim tai pamatyt, tai jau kitas klausimas
Papildyta:
nu vat ir nebeaišku pasidaro, ane? pažiūrėk, kur aš aukščiau čia įdėjau, kaip tada su ružava, bordine? ne, kažkaip ten kitaip turi būt

Nu dar yra žalios arba mėlynos daugiau/mažiau g.gif Žodžiu.. biggrin.gif
Atsakyti