ei o kaip jums soft summer?
čia įžimybės
aš ne specė, bet bandyt galima ane?
sakyčiau, beveik juoda nori nuo juodos pabėgt, ane?
QUOTE(inc @ 2012 10 05, 14:24)
sakyčiau, beveik juoda nori nuo juodos pabėgt, ane?
man tai visai nepanaši į juodą. iki juodos jai dar toli. aš noriu tamsiai mėlynos, tamsiai taupe arba ružavos, raudonos, bet tų neskiriu atspalvių šiltų šaltų...
Papildyta:
va juoda
na gal ir panašu čia, bet realiai aš ieškau mėlynos, ne juodos tikrai
Teka, striuke man link siltumo.
O Kibirkstele mano kompe visgi gal labiau Soft, nors nuotrauku mazoka
O Kibirkstele mano kompe visgi gal labiau Soft, nors nuotrauku mazoka
Sveikos, kažkuriame puslapyje buvo diskusija apie sijono ilgio ir ekonomikos ryšį, va straipsnis ta tema
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 05, 14:45)
Įdėjau kelias dar.
is to kas ideta man bendras vaizdas softinis
as vis dar puspaltuko/paltuko paieskose kiek apejau savo kaime (dar nevisur) ten siulo juodus, raudonus
QUOTE(Shana @ 2012 10 05, 15:27)
Soft ir man atrodo
Ačiū visoms pasisakiusioms
O kad būčiau tikra, reikėtų pridėti spalvas prie veido? Kokias?
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 05, 17:35)
Ačiū visoms pasisakiusioms
O tu ties kuo abejoji? Man atrodo, spalvos prie veido lengvai dedasi tada, kai nežinai, ar tu daugiau šiltas tipas, ar šaltas. Va kaip aš nežinojau - žinau, kad light, o bet pavasaris ar vasara?
Tada prdėjau Norfos maišiuką ir išsiaiškinau
Bet jei ties tavim eina diskusija, ar tu tokia vasara, ar anokia, tai kuo tau jisai padės? Abiem atvejais tau tas maišas prie veido netiks taip gerai, kaip man, pavasariui
QUOTE(Noa @ 2012 10 05, 18:02)
Tada prdėjau Norfos maišiuką ir išsiaiškinau
Bet jei ties tavim eina diskusija, ar tu tokia vasara, ar anokia, tai kuo tau jisai padės? Abiem atvejais tau tas maišas prie veido netiks taip gerai, kaip man, pavasariui
Ja kolege, bet vasarai gali tikri kitokios parduotuves maisas, pvz koks pastelinis