Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

ei o kaip jums soft summer?
čia įžimybės g.gif
aš ne specė, bet bandyt galima ane? rolleyes.gif
Atsakyti
čia šilta ar šalta mėlyna?
user posted image
Atsakyti
sakyčiau, beveik juoda lotuliukas.gif nori nuo juodos pabėgt, ane? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 05, 14:24)
sakyčiau, beveik juoda  lotuliukas.gif nori nuo juodos pabėgt, ane?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

man tai visai nepanaši į juodą. iki juodos jai dar toli. aš noriu tamsiai mėlynos, tamsiai taupe arba ružavos, raudonos, bet tų neskiriu atspalvių šiltų šaltų...
Papildyta:
va juoda
user posted image

na gal ir panašu čia, bet realiai aš ieškau mėlynos, ne juodos tikrai
Atsakyti
Teka, striuke man link siltumo.

O Kibirkstele mano kompe visgi gal labiau Soft, nors nuotrauku mazoka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkuriame puslapyje buvo diskusija apie sijono ilgio ir ekonomikos ryšį, va straipsnis ta tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snieguota: 05 spalio 2012 - 14:54
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 05, 14:45)
Įdėjau kelias dar. 4u.gif

is to kas ideta man bendras vaizdas softinis ax.gif

as vis dar puspaltuko/paltuko paieskose doh.gif kiek apejau savo kaime (dar nevisur) ten siulo juodus, raudonus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 05, 15:27)

O Kibirkstele mano kompe visgi gal labiau Soft, nors nuotrauku mazoka  4u.gif

Soft ir man atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 spalio 2012 - 16:34
Ačiū visoms pasisakiusioms smile.gif
O kad būčiau tikra, reikėtų pridėti spalvas prie veido? Kokias?
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 05, 17:35)
Ačiū visoms pasisakiusioms smile.gif
O kad būčiau tikra, reikėtų pridėti spalvas prie veido? Kokias?

O tu ties kuo abejoji? Man atrodo, spalvos prie veido lengvai dedasi tada, kai nežinai, ar tu daugiau šiltas tipas, ar šaltas. Va kaip aš nežinojau - žinau, kad light, o bet pavasaris ar vasara?

Tada prdėjau Norfos maišiuką ir išsiaiškinau biggrin.gif

Bet jei ties tavim eina diskusija, ar tu tokia vasara, ar anokia, tai kuo tau jisai padės? unsure.gif Abiem atvejais tau tas maišas prie veido netiks taip gerai, kaip man, pavasariui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 spalio 2012 - 18:02
QUOTE(Noa @ 2012 10 05, 18:02)
Tada prdėjau Norfos maišiuką ir išsiaiškinau biggrin.gif

Bet jei ties tavim eina diskusija, ar tu tokia vasara, ar anokia, tai kuo tau jisai padės? unsure.gif  Abiem atvejais tau tas maišas prie veido netiks taip gerai, kaip man, pavasariui lotuliukas.gif

tongue.gif
Ja kolege, bet vasarai gali tikri kitokios parduotuves maisas, pvz koks pastelinis rolleyes.gif
Atsakyti
Bytte, Shana, Dontstop ir kitos temos ekspertės, nu kiek galiu čia su savim kalbėtis ax.gif Būkit geros, žvilgtelkit į albumą ir pasakykit savo nuomonę - cool summer aš ar kažkas kito? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti