Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2012 10 04, 22:29)
Bet būna, kur visiškai pakeičia spalvą. Gali juodaakė užsidėt, ir taps mėlynakė! Tai va tie negerieji. Nes ten ta rainelė nepermatoma nupaišyta!

Norėčiau pabandyt rudus, bet pinigus leisti tik pabandymui gaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 04, 22:31)
Norėčiau pabandyt rudus, bet pinigus leisti tik pabandymui gaila smile.gif

tai va kad.

Sakau, nešioti - nieko gero!

Aš kažkokioj optikoj matavausi, ten davė matuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 04, 22:42)
tai va kad.

Sakau, nešioti - nieko gero!

Aš kažkokioj optikoj matavausi, ten davė matuotis biggrin.gif

aš irgi norėčiau, visokių ten įdomių, baisių, vamyrių akių biggrin.gif biggrin.gif vakarėliui kokiam ar šiaip. gerai atrodo

pasimatuot duoda, tai čia gerai biggrin.gif ale vat viena bėda, aš jaučiu jų niekaip neįsidėčiau, man baisiai kažkaip ta procedūra atrodo
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 04, 22:44)
aš irgi norėčiau, visokių ten įdomių, baisių, vamyrių akių biggrin.gif biggrin.gif vakarėliui kokiam ar šiaip. gerai atrodo

pasimatuot duoda, tai čia gerai biggrin.gif ale vat viena bėda, aš jaučiu jų niekaip neįsidėčiau, man baisiai kažkaip ta procedūra atrodo

Ten tada man įdėjo, bet čia buvo senokai. Gydytoja. Nuėjau pas ją, kad man priskirtų linzes, ir dėl to visas matavausi! Fielmane gal...

Aš, tarp kitko, vienas turiu. Bet negaliu nešiot biggrin.gif Savo akių spalvos panašiai, tipo, akis didina. Atrodo tai įdomiai, kada nors, kai įeisiu į albumą, galėsiu į vieną akį įsidėt ir nusiforografuot biggrin.gif
Bet nešiot - schmoll.gif Dengi na vieter schmoll.gif Gerai, kad per akciją - bet vis viena.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 04, 21:29)
Matavausi tokias rudas. Šaaakės! Žvilgsnis kaip pas huną Atilą ar kokį Čingischaną. Jau baudžiausi pirkt, kad turėčiau pro ką į vyrą pasižiūrėt, kai tas neblaivus grįžta. Jis tiiik per duris, aš tik dėbt! Ir jis griūna bigsmile.gif
Bet kas griūtų lotuliukas.gif

geriu kavą. gurkšnis burnoj, o žvengt noris, tai vos neprispringau lotuliukas.gif *****, nu tu ir pokštininkė thumbup.gif

jūs juodą norit išguit, o aš kelinta diena bandau apsirengt savom (nžn.ar tom, bet rudens) spalvom ir kad ne rūbai "eitų pirmiau" kaip rusaitės sako, o veidas. žinokit sunkiai sekas - vis noris ryškiai apsirengt. tiesiog turiu vis laužyt sau ragus.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 04, 23:16)
Bet realiai tos linzės, kur visiškai keičia akių spalvą, yra šlykščios dry.gif Su jomis gali tik gražiai atrodyt. O pats nieko negali daryt, nes gali žiūrėt tik tiesiai - o periferinio regėjimo nėr, ten migla kažkokia šonuose išeina doh.gif

tik jau nereik doh.gif lotuliukas.gif
pati gan ilgai nesiojau rudus lesius keiciancius spalva ir akis didinancius, viskas, visais kampais kuo puikiausiai mates lotuliukas.gif
As labai norejau isbandyti rudas akis blush2.gif tai va ir isbandziau, bet dabar paziurejus i foto vis gi naturali spalva grazesne lotuliukas.gif dabar lesiai neydomus-bespalviai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 04, 15:24)
Gal galėtumėt padėti nustatyti tipą?
Foto čia (paskui išimsiu).
Akių spalva nesimato, pilkos. 4u.gif

Įdėjau kelias dar. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 05, 13:45)
Įdėjau kelias dar. 4u.gif

nu ir? jums vis dar soft summer? man tai jau cool biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 05, 13:45)