Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš tai kai radau, viską mečiau, man ten baisiai patinka biggrin.gif Aš jau ne tik savo snukį, bet ir visokias kitokias nuotraukas dėlioju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2012 09 30, 12:38)
nėr už ką  mirksiukas.gif aj, nemėgstu viena užsispaudus grožėtis. man smagiau kai ir ir kitiems praverčia  smile.gif
į vasarą norint labiau linkt, tai gal pilkesnio atspalvio reiktų, ne?

dar radau straipsnelį kaip gerai priderinti aksesuarus http://fffashion.ru/?p=871

Aš pakelsiu. O ko turi senoj temoj būt, niekas nematys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 rugsėjo 2012 - 13:39
nesąmones ta paletė rodo doh.gif įmečiau savo veidą su sidabrin pilka bliuska, o man išmetė vien rudų tonų paletę doh.gif
Atsakyti
"The Color Palette FX software finds harmonious color chords based on the spectrum of colors found in an image. The image is sampled using our unique algorithm and a color palette is created with a diverse and vibrant spectrum of hues."

Aš taip suprantu, kad atrenka paveikslėlyje dominuojančias spalvas ir iš jų padaro derančių spalvų paletę (t.y., dar kartą atrenka jau tik derančias). Tai tau, Teka, ta bliuska nedera, užtat jos ir neatrinko lotuliukas.gif

Bet šiaip nesitikėčiau didelio gudrumo iš to įrankio. Jis veikia pagal tam tikrą algoritmą, t.y., jam iš anksto yra pasakyta, kokį santykį laikyti derme, o kokį nederme. O tai iš dalies juk ir skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 12:45)
nuoroda tai faina, ale...o kokia jos prasmė? biggrin.gif

aš tai norėčiau nuorodos, kur savo snukelį į spalvų paletę įpaišyt galima būtų biggrin.gif nes photoshopas numiręs, o kitaip kaip padaryt, nežinau g.gif

aš su picasa dariau wink.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 30, 13:06)
Dontstop, ačiū už temą  4u.gif

Panos, pakomentuokit, kas aš tokia galėčiau būt  smile.gif

Plaukai rudi, ant saulės spalva atrodo šilta (kaip kairėj foto), šešėlyje - tiesiog tamsiai ruda (dešinė foto). Oda gelsva, bet kartu ir į ružavumą g.gif  Taip gali būt? Ypač tą rūžavumą negražiai paryškindavo ryži/raudoni plaukai (čia peržiūrėjus senas nuotraukas taip nusprendžiau). Akys žalios, aplink vyzdį koks tai geltonai-rudas kraštelis. Antakiai juodi.

https://lh3.googleus.../s600/tipui.jpg

gal link rudens, ne? pasižiūrinėk daugiau apie juos ir tuoj pamatysi ar tinak ar ne wink.gif

QUOTE(Vitra @ 2012 09 30, 13:21)
Aš tai pasakyčiau kad ruduo, nes save taip identifikavau smile.gif Bet esu visiška diletantė, tad manęs neklausyk net. Oi, mergaitės, kaip norisi greičiau tą spalvinį tipą nusistatyt...  doh.gif

tai parodyk fotkę čiut ilgiau ir aptarsim kas tokia tongue.gif

QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 13:28)
Aš tai dabar sėdžiu toj programoj ir niekur iš ten eit nesiruošiu biggrin.gif

o aš vos kelis paveiksliukus įkėliau. pasidžiaugiau, kad galima ir kokius gražius peizažus įkelt ir parinks kaip galima visa tai į rūbus perkelti , o dabar jau man šakės doh.gif sėdžiu ir vos dūsuoju cool.gif aną dieną mažiukė rotu kažkokiu prasirgo, o dabar, panašu, kad mano eilė -vemiu ir bais slabna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 30, 14:52)
"The Color Palette FX software finds harmonious color chords based on the spectrum of colors found in an image. The image is sampled using our unique algorithm and a color palette is created with a diverse and vibrant spectrum of hues."

Aš taip suprantu, kad atrenka paveikslėlyje dominuojančias spalvas ir iš jų padaro derančių spalvų paletę (t.y., dar kartą atrenka jau tik derančias). Tai tau, Teka, ta bliuska nedera, užtat jos ir neatrinko  lotuliukas.gif

Bet šiaip nesitikėčiau didelio gudrumo iš to įrankio. Jis veikia pagal tam tikrą algoritmą, t.y., jam iš anksto yra pasakyta, kokį santykį laikyti derme, o kokį nederme. O tai iš dalies juk ir skonio reikalas ax.gif

a tai vat kaip gudrai sakai ta paletė daro biggrin.gif

o pamenat kažkur buvo, kad kate midleton yra cool summer? paletėse kažkuriose, o dabar atkapsčiau, kad visgi ji soft summer doh.gif biggrin.gif

ir išvis kaip rast žvaigždių tipus? mano gūglė neranda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 09 30, 14:53)
aš su picasa dariau wink.gif

o aš vos kelis paveiksliukus įkėliau. pasidžiaugiau, kad galima ir kokius gražius peizažus įkelt ir parinks kaip galima visa tai į rūbus perkelti , o dabar jau man šakės  doh.gif sėdžiu ir vos dūsuoju  cool.gif aną dieną mažiukė rotu kažkokiu prasirgo, o dabar, panašu, kad mano eilė -vemiu ir bais slabna doh.gif

neturiu ir to dalyko biggrin.gif

tai kad ne taip ir slabna, kad dar ant kompo tupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 14:42)
nesąmones ta paletė rodo  doh.gif įmečiau savo veidą su sidabrin pilka bliuska, o man išmetė vien rudų tonų paletę  doh.gif

Man atrodo, kad jisai ima domėn tik vyraujančius nuotraukoje tonus. Gal ten fonas koks rudas? Gal tos bliuskos mažai matosi? Aš dabar aplamai iškerpu savo snukio gabalą ir dedu tik tiek. O kur norėjau, kad į akių spalvą sureaguotų, tai tik akį ir įėjau biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 09 30, 14:52)

Man dabar visas įdomumas - kaip jį apgaut, kad jis pamatytų, ko aš noriu biggrin.gif

QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 14:55)
o pamenat kažkur buvo, kad kate midleton yra cool summer? paletėse kažkuriose, o dabar atkapsčiau, kad visgi ji soft summer  doh.gif  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Kąąąąąąąąą?????????
O tai palaukitės palaukitės, tai kas tada aš? unsure.gif
Aš į ją spalviškai nepanaši nė gramo unsure.gif Ir niekaip kitaip unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 09 30, 14:06)
Plaukai rudi, ant saulės spalva atrodo šilta (kaip kairėj foto), šešėlyje - tiesiog tamsiai ruda (dešinė foto). Oda gelsva, bet kartu ir į ružavumą g.gif  Taip gali būt? Ypač tą rūžavumą negražiai paryškindavo ryži/raudoni plaukai (čia peržiūrėjus senas nuotraukas taip nusprendžiau). Akys žalios, aplink vyzdį koks tai geltonai-rudas kraštelis. Antakiai juodi.

user posted image

O man gal saltokos akys ir oda ir plaukai tie tamsesni gal vasariski g.gif Irgi VISISKA neismanele spalvu srityje, tai neimkit i galva smile.gif
Atsakyti
Teka, rekomenduoju ir aš wink.gif http://picasa.google.com/

Inc, linkiu neapsirgti. Reto bjaurumo susirgimas tas rotas.

Dėl mano koliažo. Aš pati tai sau ruduo. Bet kadangi nesigaudau spalviniuose tipuose ir išvis man sunku objektyviai nustatyti, kokio atspalvio tos mano venos lotuliukas.gif (lyg ir mėlynos), tai dar laukčiau daugiau komentarų, ypač iš senbuvių ax.gif 4u.gif
Atsakyti
noa, o prie ko ten tu prie katie midleton? biggrin.gif

amarcord, pagal tą fotke, kur tik akis ir plaukai, tai tikrai vasara man biggrin.gif ale man visos dabar vasaros
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 09 30, 15:02)
noa, o prie ko ten tu prie katie midleton? biggrin.gif

amarcord, pagal tą fotke, kur tik akis ir plaukai, tai tikrai vasara man biggrin.gif ale man visos dabar vasaros

Tai kad aš vasara! O ne jinai dry.gif Aš pirmiau pasiskelbiau, anos temos vidury, o ji tik va šitos pirmam lotuliukas.gif

Negalim mes abi būti soft summer, nes mes panašios tai kaip airis ir zulusas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 15:04)
Tai kad aš vasara! O ne jinai dry.gif Aš pirmiau pasiskelbiau, anos temos vidury, o ji tik va šitos pirmam lotuliukas.gif

Negalim mes abi būti soft summer, nes mes panašios tai kaip airis ir zulusas biggrin.gif

doh.gif nusipezi biggrin.gif biggrin.gif
ji jau šimtą temų atgal buvo paskelbta vasara, kai aš savo tipo ieškojau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 09 30, 15:04)

O kaip juodaodes ar azijietes soft summer? Irgi netilpsit kartu? biggrin.gif
Atsakyti