Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(inc @ 2012 10 04, 15:19)
p.s. jūs gal manęs baisiai nekoliojat, kad pridedu visokio bieso? blush2.gif o tai kažkaip pasijaučiau vakar, kad niekam neįdomu  unsure.gif  cool.gif

Aš tai labai džiaugiuosi blush2.gif

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 04, 18:32)
Tikrai pasistengsiu kitų foto įdėt, čia palaidinės spalva gali pakišti koją.
Plaukai nedažyti smile.gif
Patarimus supratau, kambarys šiaurinėj pusėj, ryt kai bus šviesu padarysiu foto...

O tu negali būti stačiai soft summer, kaip šitos štai:
http://www.prettyyou...elebrities.html
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 04, 10:15)
nežinau, brangioji, nežinau. įkėliau, ką turėjau
nu ką ką, erotinę fotosesiją parodyk ir įleisim biggrin.gif juk klausei, ką parodyt ir kaip nusifotkint, kad įleistume biggrin.gif

Bijau, kad po erotinės fotosesijos kaip tik nebeįsileisit... et, tiek to biggrin.gif apsieisiu ir pati sau viena nusistačiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 04, 22:00)
Bijau, kad po erotinės fotosesijos kaip tik nebeįsileisit... et, tiek to biggrin.gif apsieisiu ir pati sau viena nusistačiusi biggrin.gif

O ką nusistatei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 04, 22:00)

biggrin.gif ne nu, palauk biškį, kol kitos pritars. aš pėvėzė irgi ilgai šūkavau, kol mane įsileido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 04, 22:07)
O ką nusistatei? biggrin.gif

Kai nuryžėju būnu soft autumn, o kai nusidažau - rengiuosi juodai ir nesuku galvos smile.gif, kadangi juoda - mano profesinė spalva, todėl niekam nekyla klausimas, kodėl aš taip rengiuosi smile.gif
Atsakyti
jetau, kaip aš laisvinuos iš tos juodos. stebiu visas, kurios rengiasi juodai ir praktiškai dar nei vienos nemačiau, kuriai ji tiktų biggrin.gif liga čia jau pas mane. praėjo tipų nustatinėjimo liga, užėjo juodos išgujimo liga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 spalio 2012 - 21:13
QUOTE(Teka @ 2012 10 04, 22:13)
jetau, kaip aš laisvinuos iš tos juodos. stebiu visas, kurios rengiasi juodai ir praktiškai dar nei vienos nemačiau, kuriai ji tiktų biggrin.gif liga čia jau pas mane. praėjo tipų nustatinėjimo liga, užėjo juodos išgujimo liga biggrin.gif

Kadangi man regis jau aš išaugau iš to amžiaus, kai žmonės ieško savęs, tai aš su juoda pasirengusi visiems būsimiems gyvenimo atvejams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 04, 22:14)
Kadangi man regis jau aš išaugau iš to amžiaus, kai žmonės ieško savęs, tai aš su juoda pasirengusi visiems būsimiems gyvenimo atvejams biggrin.gif

aš tai savo amžiui irgi jau turėčiau būt atradus save arba bent jau nustojus ieškot, ale aš tik dabar pradedu savęs paieškas biggrin.gif visame kame beje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 04, 22:11)
Kai nuryžėju būnu soft autumn, o kai nusidažau - rengiuosi juodai ir nesuku galvos smile.gif, kadangi juoda - mano profesinė spalva, todėl niekam nekyla klausimas, kodėl aš taip rengiuosi smile.gif

O tai kokia tavo profesija? Tu kaminkrėtė arba nindzė? bigsmile.gif

O iš tikro tai svarbiausia yra odos spalva. Akis galima pasikeisti su linzėm, o plaukus - su dažais.

Bet realiai tos linzės, kur visiškai keičia akių spalvą, yra šlykščios dry.gif Su jomis gali tik gražiai atrodyt. O pats nieko negali daryt, nes gali žiūrėt tik tiesiai - o periferinio regėjimo nėr, ten migla kažkokia šonuose išeina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 04, 22:15)
aš tai savo amžiui irgi jau turėčiau būt atradus save arba bent jau nustojus ieškot, ale aš tik dabar pradedu savęs paieškas biggrin.gif visame kame beje biggrin.gif

Ir aš.
Čia koks tai nesustupėjusių tetų kampelis? biggrin.gif
Ai, pofig. Užtai jaunatviškos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 04, 22:16)

Ir aš.
Čia koks tai nesustupėjusių tetų kampelis? biggrin.gif
Ai, pofig. Užtai jaunatviškos irnesakyk.gif

hihihi.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

nindzė blyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 04, 22:15)
O tai kokia tavo profesija? Tu kaminkrėtė arba nindzė? bigsmile.gif

O iš tikro tai svarbiausia yra odos spalva. Akis galima pasikeisti su linzėm, o plaukus - su dažais.

Bet realiai tos linzės, kur visiškai keičia akių spalvą, yra šlykščios dry.gif Su jomis gali tik gražiai atrodyt. O pats nieko negali daryt, nes gali žiūrėt tik tiesiai - o periferinio regėjimo nėr, ten migla kažkokia šonuose išeina doh.gif

Pingvinas tongue.gif

Dėl spalvotų lęšių - tai nemanau, kad visiškai taip, mano dukros nešioja tik spalvotus, jei būtų blogai - nenešiotų gal... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 04, 22:19)
Pingvinas tongue.gif

Dėl spalvotų lęšių - tai nemanau, kad visiškai taip, mano dukros nešioja tik spalvotus, jei būtų blogai - nenešiotų gal...  unsure.gif

Ai ne ne. BŪna tokie tonuoti - tai tie nieko. Turkio, mėlyni ir žali... Turėjau ir visai jie nieko biggrin.gif
Bet būna, kur visiškai pakeičia spalvą. Gali juodaakė užsidėt, ir taps mėlynakė! Tai va tie negerieji. Nes ten ta rainelė nepermatoma nupaišyta!

Matavausi tokias rudas. Šaaakės! Žvilgsnis kaip pas huną Atilą ar kokį Čingischaną. Jau baudžiausi pirkt, kad turėčiau pro ką į vyrą pasižiūrėt, kai tas neblaivus grįžta. Jis tiiik per duris, aš tik dėbt! Ir jis griūna bigsmile.gif
Bet kas griūtų lotuliukas.gif

Taipogi visada svajojau tokias violetines įsigyt. Kaip gerai tada turėčiau atrodyt, su violetinėm akim! biggrin.gif Alyvinėm, bliamba biggrin.gif Tada jau tiksliai niekas nesiginčytų, kad vasara biggrin.gif
Atsakyti