Gal galėtumėt padėti nustatyti tipą?
Foto čia (paskui išimsiu).
Akių spalva nesimato, pilkos.
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 04, 15:24)
pirma mintis kažkodėl buvo ruduo. bet tai nėra tikslu, manyčiau. reik eksperčių. ir foto daugiau, įvairesnių
plaukai kokios spalvos? ten saulė apšviečia, nelabai matos, veidas irgi nelabai aiškiai
QUOTE(Teka @ 2012 10 04, 15:35)
pirma mintis kažkodėl buvo ruduo. bet tai nėra tikslu, manyčiau. reik eksperčių. ir foto daugiau, įvairesnių
plaukai kokios spalvos? ten saulė apšviečia, nelabai matos, veidas irgi nelabai aiškiai
Gerai, pasistengsiu įdėt kitokių nuotraukų.
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 04, 15:36)
Gerai, pasistengsiu įdėt kitokių nuotraukų.
būtų gerai, kad būtų be blico. šiaip kuo įvairiau ir idealiausia su įvairesnių spalvų rūbais
QUOTE(Teka @ 2012 10 04, 14:21)
inc, dėk, dėk, atleisk, kad neparašau nieko. aš tikrai viską žiūriu
man migrena šian kelias val jau, aš vis neatsigaunu...
aa,nu gerai tada
laikykis mane kartais irgi tazaraza sugriebia, tada prašau, kadvyras padarytų taškinį masažą. nesi bandžiusi? aš tai jam iš intiko atspausdinau lapus su aprašu ir padaro
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 04, 14:24)
žinok, ir man pirmiausia toptelėjo, kad ruduo. vien jau ta palaidinė ką reiškia nelabai kam tokia tiktų. ir jei ruduo, tai prie tų šviesesnių rudenukų
QUOTE(Teka @ 2012 10 04, 14:35)
O man atrodo, kad nelabai ruduo, nes ta garstyčių spalva neatrodo kad tiktų... gal soft summer? Nežinau, tik spėjimas.
Nors gal ir ruduo
inc, nėra vyro dar būčiau gulėjus, ale reikia sausainius vaiko daržui kept sugalvojo tėvai auklėtojoms rytdienai. na kaip nors. viskas būtų dar nieko, bet kita žinai dar pblogino situacija. uošviai atvažiuoja...su nakvyne...kaip visad neperspėję iš anksto
Papildyta:
noa, aš sakau, kad pirma mintis ruduo. vėliau irgi galvočiau apie soft summer. nes oda atrodo šilta. bet nelabai gerai matos ji iš tikro, tai kažką spręst sunku
kibirkštėle, dar akį būt gerai iš arti pafotkint
Papildyta:
noa, aš sakau, kad pirma mintis ruduo. vėliau irgi galvočiau apie soft summer. nes oda atrodo šilta. bet nelabai gerai matos ji iš tikro, tai kažką spręst sunku
kibirkštėle, dar akį būt gerai iš arti pafotkint
QUOTE(Teka @ 2012 10 04, 15:21)
užjautimas, žinau ką tai reiškia, o neturit pipirmėčių eterinio ar teip ko nors mėtavinio, aš stengiuos vis pauostyt (nors kvapai verčia su wc draugauti) bet tas vėsumo kvapas apmažina biški tą tokį trenktumo jausmą
kas do tipas spėt nebandysiu, bet toks soft atrodo, nes plaukai ant pakaušio šviesūs, o vat galai kažkaip kitą turi spalvą tai tyliu tadum aš
o jei prieš langą fotkintis, kad šviesa į veidą kristų
QUOTE(Lutė @ 2012 10 04, 15:58)
užjautimas, žinau ką tai reiškia, o neturit pipirmėčių eterinio ar teip ko nors mėtavinio, aš stengiuos vis pauostyt (nors kvapai verčia su wc draugauti) bet tas vėsumo kvapas apmažina biški tą tokį trenktumo jausmą
kas do tipas spėt nebandysiu, bet toks soft atrodo, nes plaukai ant pakaušio šviesūs, o vat galai kažkaip kitą turi spalvą tai tyliu tadum aš
nu jau jau slūgsta, pririjau tablečių begalę
prieš langą reik, bet kad tiesioginė saulė ant veido nekristų. o plaukai ten gal dažyti, kad galai kitos biškį spalvos
man atrodo, kad vasara. Rudens ir šiltumo čia neįžiūriu nė per kur. O jau kokia - specams palieku spręst.
Ne light
Vasara, ne ruduo mano nuomone
Tikrai pasistengsiu kitų foto įdėt, čia palaidinės spalva gali pakišti koją.
Plaukai nedažyti
Patarimus supratau, kambarys šiaurinėj pusėj, ryt kai bus šviesu padarysiu foto...
Plaukai nedažyti
Patarimus supratau, kambarys šiaurinėj pusėj, ryt kai bus šviesu padarysiu foto...