Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 10 03, 13:28)
Tu zodziu nemaistau, o paziurek ir atsirink.
As irgi pradzioj taip aki uzmetus galvojau kad pavasario spalvos man per barbiskos, man siaip reikia ivaizdi rimtesni kurti, tai kazkaip abejojau, bet atsirinkau kas tinka ir kas ne, ir daba labai gerai ax.gif

O kokias atsirinkai? rolleyes.gif

Savo paletę pamenu. Pačios tamsiausios spalvos - ruda, bet ne šokolado, o tokia link žalsvesnės, kaip medžio kamienas gal, paskui navy, bet irgi tokia vos vos link žalsvos, ne link violetinės, ir tokia gudri ryža, gal tamsiai plytinė, ar kaip ją pavadint... O paskui ten tos pagrindinės eina krūva visokių biežinių ir smėliavų, bet tokių vidutinių, nei per šiltų, nei per šaltų, ir baisiai šlykščiai žalia. Gražesnių žalių yra accents, nors šiaip jau aš tas žalias aplamai grabe mačiau...

Taipogi bright'uose gyvas galas visokių baisiai bjaurių ir nemadingų koralinių rūžavų, nuo lašišos iki visiškos šizofrenijos. Raudona ir viščiukinė geltona. Šilta violetinė. Markerinė geltonai žalia.

O šviesiuose nu tai tokios tapetų spalvos, ant šitų nieko nesakau biggrin.gif Nei aš joms trukdau, nei jos man... Mes nesusiję biggrin.gif

Tai ką rengtis? dry.gif

Tamsiai mėlyną derint su... Su kuo blyn ją derint? unsure.gif Su žalsvom visokiom? Su geltonom nereikia, aš ne viščiukas dry.gif

Arba rudą su visokiom gudriai aqua? unsure.gif
Nafig dry.gif
Atsakyti
čiur aš dar nesikraustysi upas vasaras tongue.gif paliek uramiai mintims susigulėt ir nutarsiu paskui prie ko glausiuos

jei kam aktualu kaip siluetus pagal figūrą pasirinkt, tai čia paskaitinėkit
http://club.season.r...?showtopic=8093
Atsakyti
bandau nukopint info iš lentelės, bet pabego stulpeliai ir eilutes doh.gif tai , kad matytumėt kas prie ko taip prie to ką nedaryti parašiau "ne", o prie daryti -taip mirksiukas.gif

Kaip pakoreguoti savo trūkumus

ШИРОКИЕ ПЛЕЧИ
NE Щелевидные или широкие квадратные вырезы; детали, оптически расширяющие линию плеч (погоны, рукава-буф).

TAIP Рукава «летучая мышь» или кимоно; глубокие или узкие V-образные вырезы, длинные бусы и шарфы.

УЗКИЕ ИЛИ ПОКАТЫЕ ПЛЕЧИ
NE Рукава «летучая мышь» или кимоно. Глубокие V-образные вырезы.

TAIP Щелевидные или квадратные вырезы; «матросские» воротники, подплечики, погоны; лацканы с углами, направленными вверх; пышный окат рукава (с присборенной головкой).

ДЛИННЫЕ РУКИ
NE Узкие обтягивающие или слишком короткие рукава.

TAIP Короткие, но широкие рукава, а также рукава длиной ¾ и 7/8 (если длинные, то закатанные до локтя).

КОРОТКИЕ РУКИ
NE Высокие манжеты, широкие рукава.

TAIP Рукава, сужающиеся книзу и оканчивающиеся ниже запястья.

МАЛЕНЬКИЙ БЮСТ
NE Глубокие вырезы.

TAIP Щелевидные вырезы; горизонтальные полосы на лифе; кокетки, драпировка и сборка выше линии груди, буфы, многослойная одежда.

БОЛЬШОЙ БЮСТ
NE Высокие воротники (при короткой шее); сборка по линии груди; платья и юбки с завышенной талии; рукава длиной до локтя или чуть выше; горизонтальные полосы на лифе; короткие жакеты.

TAIP Расстегнутые воротники или низкие вырезы; расширенная линия плеч («спущенное» плечо); заниженная линия талии; полуприлегающий силуэт; рукава ¾ или до запястья; узкие пояса того же цвета, что и лиф.

КОРОТКАЯ ТАЛИЯ
NE Одежда с завышенной линией талии, широкие пояса, короткие жакеты, жилет и свитеры.

TAIP Заниженная талия и акцент на бедрах; узкие пояса того же цвета, что и лиф (можно вообще не подчеркивать талию).

ДЛИННАЯ ТАЛИЯ
NE Узкие пояса, одежда с заниженной линией талии.

TAIP Широкие пояса того же цвета, то и нижняя часть одежды; платья с завышенной линией талии, оборками и кокетками.

УЗКИЕ БЕДРА
NE Облегающие брюки; очень узкие юбки и юбки со швом посередине.

TAIP «Мешковатые» брюки и брюки со складками у пояса; широкие юбки в складку; квадратного силуэта жакеты, закрывающие линию бедер.

ШИРОКИЕ БЕДРА
NE Широкие юбки в складку, присборенные или солнце-клеш, «мешковатые» брюки; накладные карманы на бедрах; жакеты, которые заканчиваются на уровне бедер.

TAIP Прямые по всей длине брюки, а также жакеты и жилеты, заканчивающиеся ниже уровня бедер; юбки гофре и годе (с большим количеством клиньев), со складками в центре и юбки на кокетках.

ВЫСТУПАЮЩИЕ ЯГОДИЦЫ
NE Любые брюки; широкие и присборенные юбки; узкие пиджаки.

TAIP Юбки и жакеты полуприлегающего силуэта; юбки прямые по всей длине; длинные блузоны; колготы и обувь, привлекающие к себе внимание.

КОРОТКИЕ НОГИ
NE Брюки, присборенные снизу или с манжетами; очень длинные жакеты; юбки длиной до середины икры, туфли без каблуков или очень высокие «шпильки».

TAIP Комплекты из двух частей, например, юбка и блуза, объединенные одним цветом; платья с завышенной линией талии; обувь и колготы одного цвета, обувь на средних или высоких устойчивых каблуках.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 03 spalio 2012 - 14:09
QUOTE(Noa @ 2012 10 03, 13:01)
O kokias atsirinkai? rolleyes.gif

Arba rudą su visokiom gudriai aqua? unsure.gif
Nafig dry.gif

Bandymu keliu
user posted image
Is sitos paletes nemazai, beveik vius melynus ir violetavus naudoju. Su zalia dar nelabai susidraugavau, bet is teal serijos labai prilipo. Geltona matyt ne mano, pagal vidine busena. Koraline ir raudona naudoju. Blyskiu nelabai, nes supratau, kad man reikia didesnio kontrastingumo. Nebent kokia taupe su ryskiais auskarais ir kaklo papuosalais. Pagal save supratau, kad man reikia ziuretis, kad spalva butu neutrali arba arti tokios.
Ruda su aqua grazu. Mano "rudenine" kapsule buvo ruda/teal smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 03, 12:51)

amarcord, man irgi šaltoka. ale man dabar matomai visos vasaros biggrin.gif

Ir asei g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 spalio 2012 - 14:40
QUOTE(Shana @ 2012 10 03, 15:28)
Bandymu keliu

Is sitos paletes nemazai, beveik vius melynus ir violetavus naudoju. Su zalia dar nelabai susidraugavau, bet is teal serijos labai prilipo. Geltona matyt ne mano, pagal vidine busena. Koraline ir raudona naudoju. Blyskiu nelabai, nes supratau, kad man reikia didesnio kontrastingumo. Nebent kokia taupe su ryskiais auskarais ir kaklo papuosalais. Pagal save supratau, kad man reiia ziurtis, kad spalva butu neutali arba arti tokios.
Ruda su aqua grazu. Mano "rudenine" kapsule buvo ruda/teal smile.gif
Papildyta:

Ir asei g.gif ?

o aš vis galvoju, kaip negrėm odos spalvą nustato biggrin.gif

na jo lyg g.gif jei jau nemaišau, kuri ten buvo paskutinė fotki biggrin.gif visos nuotraukos man rodos šaltos, tik vat paskutinės plaukų spalva subalamutino
visgi ne, ne tu, lutė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 spalio 2012 - 14:34
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 03, 15:28)
Koraline ir raudona naudoju. Blyskiu nelabai, nes supratau, kad man reikia didesnio kontrastingumo.

O tai kontrastingumą jie supranta kaip dranužio kontrastą su žmogum ar pati apranga turi būti kontrastinga? Nes kontrastinga apranga - tai aš įsivaizduoju, tamsios kelnės ir šviesus viršus, kontrastingiausias derinys aplamai - juoda balta... O nekontrastinga - tai va ir bus teal - ruda, arba kokia mėlyna - ryža... Vo, man reikia mėlyna - ryža derinį imti!
Atsakyti
Tai aš, anot jūsų, šaltas tipas ir man visai netinka oranžinė? blink.gif Vasara? Bet pvz., cool summer nenurodo, kad gali turėti žalias akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 03, 13:51)
taip tau ir reikia tongue.gif

Nereikia dry.gif Man taip nervams kenkia dry.gif Ir finansams, jei susipirksiu viską, kaip priklauso dry.gif Ai, ir vėl nervams, kol rasiu viską, kaip priklauso dry.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 03, 18:59)
Tai aš, anot jūsų, šaltas tipas ir man visai netinka oranžinė? blink.gif Vasara? Bet pvz., cool summer nenurodo, kad gali turėti žalias akis  g.gif

O kamgi tau ta oranžinė, spjauk tu į ją! Žėk, kokios gražios tau spalvos tinka:

http://www.prettyyou...ool-summer.html

O jai oranžinę padavai!
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 02, 18:59)
Kadangi taip plepat, kad nespeju net skaityti, ne tai kad rasyti biggrin.gif  tai norejau tik pakomentuoti - kad mano nuomone 3 psl kur ikeltos kartu Noa ir Vitros akys, labai gerai matosi, kodel viena gali buti pavasariu o kita gal ruduo, gal ne, bet tikrai softas. Nors abi akytes su geltonu apvadeliu, Noa akis visiskai kitokio ryskumo ir kontrasto, cia IMHO aiskiausias bruozas kaip atrasti pavasari (kuriuos atrasti labai sunku, pati kentejau ir daug skaityti teko, tai tokia nuomone susidariau). Gal kam pravers, atkreipkit demesi. smile.gif

Aš irgi nebespėju net skaityt, nes darbai užpuolė doh.gif Bet vis dar labai norisi nusistatyt tą spalvinį tipą. Mergaitės, kaip ir ką turiu nusifotografuot, kad ir mane priimtumėt į albumą ir apžiūrėtumėt? smile.gif

QUOTE(inc @ 2012 10 02, 19:29)
o tu tikrai ne ruduo? dar syki aki paziurejau ir dar suvedziau, kad megsti oranzine  g.gif
be to, gan panasi i mano akis. tik pas mane gal kiek daugiau rusvu ploteliu  g.gif

Aš žiauriai mėgstu oranžinės spalvos akcentus ir visokias coral, plytines spalvas...

Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2012 10 03, 20:13)
Aš irgi nebespėju net skaityt, nes darbai užpuolė  doh.gif Bet vis dar labai norisi nusistatyt tą spalvinį tipą. Mergaitės, kaip ir ką turiu nusifotografuot, kad ir mane priimtumėt į albumą ir apžiūrėtumėt? smile.gif
Aš žiauriai mėgstu oranžinės spalvos akcentus ir visokias coral, plytines spalvas...

nu tu laaabai gerai pagalvok biggrin.gif biggrin.gif atsiverk kaip sakant hihihi.gif
Atsakyti
Gal kuri dar nematėt, pasižiūrinėkit mirksiukas.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Biškį iškraipytai sudėjo, bet nu vistiek gi gal suprasit, kas prie ko biggrin.gif
Atsakyti