Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 10 03, 11:19)
O tu nežiūrėk tų numeriukų, juos reik iškirpt ir nešt sau ant nuotraukos. Beja testeriai dedami prie odos kažkur šone, ties ausim, nes nei nosis, nei skruostai netinka, bo būna tai rausvesni, tai pamėlę nuo ilgo ir sunkaus gyvenimo. Jai turi gerą printerį gali bandyt išsiprintint ir dėt prie odos, jai veikt neturi ko.

Ir žinokitės, mergos, fig man gavosi su visom tom vasarom dry.gif
Pati matau!
kaip buvau pavasaris light coraline, taip ir likau. Paletės nebeturiu, bet ji man nienafig nereikalinga - aš ją mintinai moku!
Na taip, snukis pamėlynavo nuo ilgo ir sunkaus gyvenimo, plaukai papilkėjo. Bet plaukus man chemijos pramonė atstatė į kokius buvo, tiksliau, gal ir ne visai, bet nu ne į juodus iš baltų...

Dabar kaip aš nusistačiau biggrin.gif
Ten viršuj straipsny paskaičiau patarimą, kaip reikia vieną nuo kito atskirti - pridėt bazinius šaltų ir šiltų spalvų rinkinius, ir su kuo bus mažiau baisu, tai va tas tu ir esi!

Blogai tame, kad aš namie aplamai neturiu nei grynos persikinės, nei grynos fuksijos didesnio kiekio. kaip žinodama biggrin.gif

tada pradėjau versti patalynę. Prisiminiau, kad esu aš turėjusi persikinės spalvos paklodę! Bet, matyt, išmėžiau ją lauk. Užtat radau labai šiltą geltoną! Ją ir užgriebiau.

Tada pasikasiau pakaušį ir susiradau didelę fuksijos spalvos kosmetinę. Nu tariau kad ji bus mano fuksijos skuduras. Vis dėlto tai turėjo trūkumų, nes ji buvo su geltonais kažkokiais taškučiais, žodžiu, bendrą foną atšildė ir mane subalamūtino.

Finale man kilo kilni mintis, ir aš perkračiau maišelių stalčių! Ot čia tai man padėjo Norfa su savo oranžiniu maišu biggrin.gif Dar radau kažkokį fuksijos maišą biggrin.gif Ir pradėjau juos matuotis prieš veidrodį biggrin.gif

Kol dėliojau prie veido, tai viskas ėjo lygu - lygu, tiksliau, niekas netiko, ir tiek žinių biggrin.gif
O kai pradėjau vertinti ir kaklą, tada iškart pasirodė, kad šilta geltona ir Norfos maišas man tinka geriau, negu kosmetinė ir fuksijos maišas! biggrin.gif

Reiškia, vis tik aš esu light coraline spring, ir nėr čia ko ieškoti vinių... vienoj vietoj. Dar reiškia, kad iš sezono spalvų juodos, auksinės ir oxblood man tinka tik auksas. vadinasi, man reikia aukso! Reikia pranešti vyrui, jis apsidžiaugs biggrin.gif

Šūdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 spalio 2012 - 11:19
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pabaiga aišku geriausia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 spalio 2012 - 10:54
QUOTE(Noa @ 2012 10 03, 11:49)
iškart pasirodė, kad šilta geltona ir Norfos maišas man tinka geriau, negu kosmetinė ir fuksijos maišas! biggrin.gif

Matai, nevertėjo šitaip burnot ant oranžinės lotuliukas.gif

Merginos, įkėliau keletą foto į albumėlį (ačiū, Shana 4u.gif ). Gal pakomentuosit dabar, kas aš esu? 4u.gif Ar vis tiek neužtenka duomenų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 03, 10:55)
Matai, nevertėjo šitaip burnot ant oranžinės  lotuliukas.gif

Merginos, įkėliau keletą foto į albumėlį (ačiū, Shana  4u.gif ). Gal pakomentuosit dabar, kas aš esu?  4u.gif Ar vis tiek neužtenka duomenų?  biggrin.gif

paziurejau an tsmugio, tai man saltokas variantas sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 03, 10:49)
Reiškia, vis tik aš esu light coraline spring, ir nėr čia ko ieškoti vinių... vienoj vietoj. 

Pagaliau.
Nu gis sakiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 03, 11:55)
Matai, nevertėjo šitaip burnot ant oranžinės  lotuliukas.gif

dry.gif Vis tiek bjauri spalva dry.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 03, 12:17)
Pagaliau.
Nu gis sakiau cool.gif

bebe.gif
Ir bliamba sugebėk tu man būti tokiu pačiu bjauriausiu tipu, tiksliau, tipiene, kur aš ar į vieną pusę "prisitempsiu", ar į kitą - vis tiek juoda ir bordava uždrausta ir basta dry.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 spalio 2012 - 11:30
QUOTE(bytte @ 2012 10 03, 11:42)
cool  drinks_cheers.gif , bet nemeskit žiemos rūbų, nu gi kietoms vasaroms juos taip lengva sunešiot, tik prislopini su kokia pilka ir jau ok derinukas. Nesiūlyčiau pult formuot garderobo kol nepajusit kokio ryškumo spalvų jums reik. Įtariu būsit irgi švytinti kontrastinga vasara... ir kaip viena šio tipo atstovė atsiliepė apie turima spalvų individualią paletę: naudos jokios... spalvų tokių kaip paletėje nerandu, o jai kiek skiriasi tai arba jau pavasarinės spalvos, arba žieminės (na kažkaip panašiai, čia toks netikslus verimas).

4u.gif ačiū!
Atsakyti
Vis tik koks mielas tas tinklapis:
http://www.prettyyou...ght-spring.html

Ten kairėj yra - spring palette, summer ir visų kitų. Tai tas atsidarius, išmeta potipius, o potipius atsidarius išmeta kelias rūbų kombinacijas ir galima rasti tą potipį atitinkančių įžymybių!

Jei kam reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 03, 11:22)

bebe.gif
Ir bliamba sugebėk tu man būti tokiu pačiu bjauriausiu tipu, tiksliau, tipiene, kur aš ar į vieną pusę "prisitempsiu", ar į kitą - vis tiek juoda ir bordava uždrausta ir basta dry.gif doh.gif

biggrin.gif
Siaip tai juoda visiems beveis isskyrus ziemas uzdrausta tongue.gif Ner cia ko maistauti pries prigimti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 03, 12:49)
biggrin.gif
Siaip tai juoda visiems beveis isskyrus ziemas uzdrausta tongue.gif Ner cia ko maistauti pries prigimti lotuliukas.gif

Iki žiemos papilkėt - tai čia reikia padirbėt ohoho! dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 03, 12:24)
Iki žiemos papilkėt - tai čia reikia padirbėt ohoho! dry.gif

Tu zodziu nemaistau, o paziurek ir atsirink.
As irgi pradzioj taip aki uzmetus galvojau kad pavasario spalvos man per barbiskos, man siaip reikia ivaizdi rimtesni kurti, tai kazkaip abejojau, bet atsirinkau kas tinka ir kas ne, ir daba labai gerai ax.gif

Tiesa - imeciau Amarcord i albuma ir daviau jai slaptazodi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 03 spalio 2012 - 12:32
QUOTE(Noa @ 2012 10 03, 12:22)
dry.gif Vis tiek bjauri spalva dry.gif
bebe.gif

taip tau ir reikia tongue.gif

amarcord, man irgi šaltoka. ale man dabar matomai visos vasaros biggrin.gif žiemos išvis šioj temoj dar nemačiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 03 spalio 2012 - 12:53