Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Teka @ 2012 10 03, 10:34)
greičiau tas įdegis nueitų, nors ir taip ten jo neperdaugiausia pas mane buvo, ale nu vistiek nuu

O klausykitės, gerbiamosiosios. Jeigu žmogus antribinis. Tai ar gali būti, kad įdegis jį pastumia į kažkurią pusę?

Nes bet kokiu atveju odos spalva pasikeičia. Ir kontrastas pasikeičia, jei plaukai antakiai tamsūs. Kitu atveju, kaip tos baisingos advokatės, kur per TV rodo, kur plaukai balti, o snukis juodas, kaip tik kontrastas padidėja gal...

Dar juolab priklausomai nuo to, kur įdegei - soliariume kitos įdega pilkai! O savaiminio įdegio kremai irgi skirtingą atspalvį duoda, pigesni - oranžinį, brangesni daugiau - rudą...

Ar viskas čia nesąmonės ir tipas nuo to nepasikeičia? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 spalio 2012 - 09:54
dedu paprastai, nes kažko lūžta kompas jai nuorodas po vieną keliu:
akys, oda, plaukai su akcentinėm spalvom, be spalvų,bazinės tamsios, bazinės šviesios, ryškios, raudonos (jos taip pat rekomenduojamos lūpdažiams, skaistalams... kaip ir anoj ar kokioj kitoj paletėj), violetinių grupė, mėlynų grupė, žalios, geltonos čia tik viena biggrin.gif , o čia matyt neutralios ir sidabras blizga
Papildyta:
Noa o koks tau skirtumas ta advokatė pasikeitė savo spalvinį tipą ar ne...
Mano galva savaiminis įdegis yra ne įdegis, kiek pamenu ten oda sureaguoja su kokiom ten rūgštim ar biesa žino kuom ir nusidažo. Jo spalva priklauso ne nuo odos pigmentų, tik nebibomniu nuo ko ten labiau oranžinė gaunas ar kt. spalva. Jai pastoviai tepies su savaiminiu tai ir migruoji į kitą potipį, kaip ir plaukus nusidažius, spalvotas lindzes įsidėjus ir pan. Va donstop nepatinka būt bliednai vasarai, tai jin dirbtinai emigravo į žiemą... o holivudas tai išvis emigrantų buveinė. Tik vieniems sekasi pritapt prie aborigenų, o kitiems ne.
Šiaip natūraliai įdegis nėra priežastis migruot į kitą tipą. Aš va įdegus vasara... ir žiema vasara... žodžiu majami byč tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 03, 10:57)
dedu paprastai, nes kažko lūžta kompas jai nuorodas po vieną keliu:
akys, oda, plaukai su akcentinėm spalvom, be spalvų,bazinės tamsios, bazinės šviesios, ryškios, raudonos (jos taip pat rekomenduojamos lūpdažiams, skaistalams... kaip ir anoj ar kokioj kitoj paletėj), violetinių grupė, mėlynų grupė, žalios, geltonos čia tik viena  biggrin.gif , o čia matyt neutralios ir sidabras blizga

O kažin, kur man light vasarai tokius gauti, išskirstytus? PIlnas internetas, jau pilnas ir mano kompas, bet taip išskirstytų būtent light vasaros tai niekur neregėjau.

Gal light vasaros yra labai godžios ir savo palečių neviešina? bigsmile.gif
Atsakyti
bytte, saule, šitas tai mačiau, galvojau gal praleidau kokią, kur daugiau odos spalvos buvo. nu man šita ne mano, nors tu ką. nemoku aš savęs vertint doh.gif
o ką reiškia tos spalvos čia http://img-fotki.yan..._4a53752b_M.jpg na ta geltona, žali, mėlyna? kaip tai suprast šioje vietoje?
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 10 03, 11:06)
Mano galva savaiminis įdegis yra ne įdegis, kiek pamenu ten oda sureaguoja su kokiom ten rūgštim ar biesa žino kuom ir nusidažo. Jo spalva priklauso ne nuo odos pigmentų, tik nebibomniu nuo ko ten labiau oranžinė gaunas ar kt. spalva. Jai pastoviai tepies su savaiminiu tai ir migruoji į kitą potipį, kaip ir plaukus nusidažius, spalvotas lindzes įsidėjus ir pan. Va donstop nepatinka būt bliednai vasarai, tai jin dirbtinai emigravo į žiemą... o holivudas tai išvis emigrantų buveinė. Tik vieniems sekasi pritapt prie aborigenų, o kitiems ne.
Šiaip natūraliai įdegis nėra priežastis migruot į kitą tipą. Aš va įdegus vasara... ir žiema vasara... žodžiu majami byč tiesiog biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

mano feisas bytte - pasižiūrėkite prašau db į mane, prikėliau nuotraukikių ir dar akis pabandžiau pasifotkint (tik nosis gavosi didoka lotuliukas.gif ) bet ten be makiažo natur produktas aš mirksiukas.gif
laukiu patvirtinimo kad cool vasara arba vnž nuomonės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 10 03, 11:11)
Labas 4u.gif

mano feisas bytte - pasižiūrėkite prašau db į mane, prikėliau nuotraukikių ir dar akis pabandžiau pasifotkint (tik nosis gavosi didoka  lotuliukas.gif ) bet ten be makiažo natur produktas aš  mirksiukas.gif
laukiu patvirtinimo kad cool vasara arba vnž nuomonės mirksiukas.gif

IMHO cool vasara
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 03, 11:06)
O kažin, kur man light vasarai tokius gauti, išskirstytus? PIlnas internetas, jau pilnas ir mano kompas, bet taip išskirstytų būtent light vasaros tai niekur neregėjau.

Gal light vasaros yra labai godžios ir savo palečių neviešina? bigsmile.gif

viešina, ale pirma eik išsirink koks tu ten asociacijos vardas... ir matyt nebus tokio biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Teka čia reiškia su tom spalvom tavo akys labiausiai spindi (šitam pvz. va su tokia geltona, kuri yra dar ir atskirai parodyta), skūra sveikiausia ir šviežiausia atrodo (su tokia žalia), plaukai blizga (su tokia tyline mėlyna). Ir dažniausiai jai gauni tokį pat popieriuką, tai ir spalva analogišką, nebent ta akis paryškinanti nuostabi spalva tavo skūrą daro nesveikai pažaliavusę tarkim.
O tu nežiūrėk tų numeriukų, juos reik iškirpt ir nešt sau ant nuotraukos. Beja testeriai dedami prie odos kažkur šone, ties ausim, nes nei nosis, nei skruostai netinka, bo būna tai rausvesni, tai pamėlę nuo ilgo ir sunkaus gyvenimo. Jai turi gerą printerį gali bandyt išsiprintint ir dėt prie odos, jai veikt neturi ko.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 03, 11:14)
IMHO cool vasara

mirksiukas.gif nu tai tadum psio cool tai cool bigsmile.gif einu garderobintis, bo pas mane žiemos ryškios spalvos sėdi spintoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 03, 11:06)

Dėl advokatės tai man visiškai jokio skirtumo. Be to, man regis, ten jau osobaja statja, jai nėra sukurta tokio sezono biggrin.gif

Bet dėl manęs tai biskutuką yra. Žinai, kai žmogus antribinis biggrin.gif Aš būtent kad manau, kad galiu biskutuką tą savo sezoną pastumdyt. Tarkim, jei aš vasarą, kai įdegus, plaukus nusidažysiu šilčiau - tai supavasarėsiu! biggrin.gif

Nors po teisybei tai tie light pavasaris nuo light vasaros ne kažkuo labai skiriasi mastau.gif
http://www.prettyyou...-issue-004.html

Nieko nebus, reik eit ieškot skudurų. Persikinių biggrin.gif Ir žiūrėt, tinka man ar ne. Nes iš tikro visi melsvi - aqua tai man bet kurio atveju tinka, kaip kažkoks didžiai protingas žmogus pereitoj temoj pastebėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 spalio 2012 - 10:37
QUOTE(bytte @ 2012 10 03, 11:19)
viešina, ale pirma eik išsirink koks tu ten asociacijos vardas... ir matyt nebus tokio biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Teka čia reiškia su tom spalvom tavo akys labiausiai spindi (šitam pvz. va su tokia geltona, kuri yra dar ir atskirai parodyta), skūra sveikiausia ir šviežiausia atrodo (su tokia žalia), plaukai blizga (su tokia tyline mėlyna). Ir dažniausiai jai gauni tokį pat popieriuką, tai ir spalva analogišką, nebent ta akis paryškinanti nuostabi spalva tavo skūrą daro nesveikai pažaliavusę tarkim.
O tu nežiūrėk tų numeriukų, juos reik iškirpt ir nešt sau ant nuotraukos. Beja testeriai dedami prie odos kažkur šone, ties ausim, nes nei nosis, nei skruostai netinka, bo būna tai rausvesni, tai pamėlę nuo ilgo ir sunkaus gyvenimo. Jai turi gerą printerį gali bandyt išsiprintint ir dėt prie odos, jai veikt neturi ko.

aga aga, pirma reik printerį spalvotą susirast biggrin.gif arba bent jau padoria programa nuotrakoms pradėt naudotis, kad būtų galima klijuot ant veido visas paletes biggrin.gif nes man ta picasa tai tamsus miškas kokis tai doh.gif
Atsakyti
Sveikos!
aš ir savo feisą bandau nusifotkint. nu bet bais sunku doh.gif pasiėmiau muilinukę su makro funkcija, bet nelabai vis tiek gaunas. prieš tai vyro prašiau, tai vargo vakarienė su juo - nesusitvarko visai su mano fotiku doh.gif lotuliukas.gif

Kadangi jau renkuosi medeliukus kapsulei, tai paskaitinėjusi apie figūros tipus, vos pasikonspektavau apie sukneles kriaušės tipui. keliu ir čionai. mažu kuriai prireiks

akcentuoti viršutinę dalį: v iškirpės, margi audiniai, detalės ant kaklo, nešioti papuosalus
sijonai A silueto, gode tipo, kurie plateja nuo vidurio klubų, apačia vienspalvė ir tamsesnis nei virsus
nenesioti “balioninių” rūbų, kur pasimestų talija arba uždėt diržą ne platesnį nei 4cm, jei platesnis tik pabrėž kokie platūs klubai
nenešioti rūbų, kurie per taliją turi ryškų spalvos nukirtimą

renkantis suknelę laikytis principo viršus ryškus/šviesus, o apačia tamsi/neryški, būtinai pabrėžti taliją, didelės v iškirptės, dekoras viršuje: bangos, kvarbatkos, kalnieriai , gėlės
tinka suknelės tiesaus ir A silueto, t.p. ir gode
pieštuko formos rinktis atsargiai; turi neaptempti klubų ir kojų, būti laisvokas ir vos siaurintas į apačią
suknelėms naudoti kontrastingus įsiuvus viršuje
galima ir vienspalves, bet paryškinti viršų skarele, auskarais
rankovės "fanariki"( tik man netinka, nes platūs pečiai)
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 10 03, 11:22)
mirksiukas.gif nu tai tadum psio cool tai cool  bigsmile.gif einu garderobintis, bo pas mane žiemos ryškios spalvos sėdi spintoj  lotuliukas.gif

cool drinks_cheers.gif , bet nemeskit žiemos rūbų, nu gi kietoms vasaroms juos taip lengva sunešiot, tik prislopini su kokia pilka ir jau ok derinukas. Nesiūlyčiau pult formuot garderobo kol nepajusit kokio ryškumo spalvų jums reik. Įtariu būsit irgi švytinti kontrastinga vasara... ir kaip viena šio tipo atstovė atsiliepė apie turima spalvų individualią paletę: naudos jokios... spalvų tokių kaip paletėje nerandu, o jai kiek skiriasi tai arba jau pavasarinės spalvos, arba žieminės (na kažkaip panašiai, čia toks netikslus verimas).
Bet tai gretos žaliai mėlynom akim kietų vasarėlių didėja assa.gif yahoo.gif group.gif

Noa o gal tavo įdegis visai ne šiltas, tai gal atvirkščiai įdegus suvasarėsi, o pavasarį būsi tikras pavasaris. O persikinė mano mažai light spring tik ant žandų tinka, kažkaip susilieja visas veidas į vientisą blyną unsure.gif , man labiau tokia šilta rožinė/koralinė ją puošia... tai gal jin irgi koralinis pavasaris cool.gif
Atsakyti