Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 10 02, 19:24)
Nu man nepanašios jūsų akys  blush2.gif
Nors tokiom akimis gali būti ruduo net ir warm, bet IMHO Amarcord akys žaliai šaltos, o jūsų žiauriai softinės, labai nebaltas akies obuolys, ir rainelės spalvos muted (nežinau kaip lietuviškai). Nors softukų būna labai ryškiom akim, bet va tokiom kaip jūsų kontrastinguose tipuose  schmoll.gif
Beja akis bei plaukai jūsų paimtos contrasting emeraude autumn (nors kaip supratau ten kitos moters, bet kontrastingumas analogiškas visų contrasting autumn vardų net)
user posted imageuser posted image
... ir kita kontrastingo rudens žaliaakėMy Webpage (kitos visos rudom akim kiek pastebėjau). Kad akys ir ne rudos vis vien jai padaryt juodai/balta fotkę bus nepalyginamai intensyvesnis kontrastas.

mano sita fotke kiek padoresne nei anoji tik dar ciut daugiau ryzos. blogumas tame, kad mano fotografai niekur man akiu nesufokusavo lotuliukas.gif reiks dar sykeli prie dienos sviesos kada pabandyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 02, 19:41)

Sita akis man salta.
Atsakyti
Inc akis fotografuot reik kad baltymas matytusi 4u.gif
Man tai blicas, tai šviesa krenta, irgi nelabai pavyko vien akį paveiksluot. Geriau gavosi portretinėje foto su didele raiška iškirpta.
O nenorit su pavyzdžiui tokia asaba susisiasiariaut?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 02, 19:44)
Sita akis man salta.

gali but. kai nefokusas neturiu irodymu biggrin.gif
QUOTE(bytte @ 2012 10 02, 19:50)
Inc akis fotografuot reik kad baltymas matytusi  4u.gif 
Man tai blicas, tai šviesa krenta, irgi nelabai pavyko vien akį paveiksluot. Geriau gavosi portretinėje foto su didele raiška iškirpta.
O nenorit su pavyzdžiui tokia asaba susisiasiariaut?

ach, baltymo reik bigsmile.gif einu gamint kokia
o kas tokia sese yr? as siaip dar keturias tikras turiu lotuliukas.gif
Papildyta:
sita kiek arciau tikrosios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 02, 21:05)
gali but. kai nefokusas neturiu irodymu  biggrin.gif

ach, baltymo reik  bigsmile.gif einu gamint kokia
o kas tokia sese yr? as siaip dar keturias tikras turiu  lotuliukas.gif
Papildyta:
sita kiek arciau tikrosios
user posted image

Nu tokia persona kur tai jin žiema, tai ruduo... biggrin.gif o iš tikro vasara. O tikros ne visad tinkamos šitam reikale, vat aš tikrą brolį turiu, o spalviškai visai jis man joks brolis, tik pusbrolis... ir dar gal net antros eilės biggrin.gif .
Visgi akis labai jau vasarinė, jai ne žalias atspalvis odos... sakyčiau soft summer be jokių dvejonių, nes nei plaukai turi pakankamai spalvos sodrumo, nors tamsūs, bet nepakankamai tamsūs kad su žiema giminiuotis... ir akys šaltos... ir raudona jums nelabai (o šiaip raudona rudenėliams net labai nieko)
Atsakyti
Bytte, na dar tada pridursiu, kad mano seses juokdamosi sako, kad as is musu vienintele ryzavota (nors musu tamsiu bent trys ir dvi blondes) ir bliedna iki negalejimo, o be raudonos (tik raudona tokia daugiau link oranziskumo) as nei zingsnio blush2.gif ji man bais grazu ir veidas "atsigauna" mamos zodziais sakant. juoda man tiek ner bais , kad tiktu, o va ruda sokoladine gerai. dar plius pagal visus ten asmeninius ir siaip horoskopus esu "zeme", tai irgi gali sakyt, kad link rudens traukia....oj, subalamutinot mane , panos, vel bigsmile.gif as jau beveik kapsules sudarineju , o cia apiat dvatsat piat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 02, 20:24)
o jai užsakysi tai gal bus galimybė vietoj pasiderint odos spalvas, nes principe violetinė tinka tiek su ruda, tiek su oxblood, tiek su pilka... dabar nepamenu, bet berots viena vasarėlė ieškojo prie įvairių spalvų derančios striukės ir ne juodos, bei nepilkos, tai vat alyvinę išsirinko biggrin.gif

Sunku su tais atspalviais žiauriai. Maniau iš pradžių, kad internetu spalvą suderinsiu, bet tikrai teks važiuoti ir gyvai rinktis, nes žiūriu tų violetinių tai irgi prūdai doh.gif
QUOTE(Shana @ 2012 10 02, 20:25)
Siusk man, pasistengsiu rytoj ideti 4u.gif  Nes sian turejau beprotiska diena ir jau smegenai atsisako visiskai koncentruotis tongue.gif

Nusiunčiau 4u.gif
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 20:38)
Tai aš dabar ir galvoju doh.gif Pasipaišiau, mol, tašę, dabar eisiu į parduotuvę tokios paieškot lotuliukas.gif O ten kabo du modeliai, abu juodi, pirk tą arba aną biggrin.gif
O kur tu jas užsakinėji? blush2.gif

lotuliukas.gif o kad taip būtų - papaišiau pamačiau papirkau biggrin.gif Užsakinėsiu pas tokią merginą, ji rašo blogą ir čia sm kartais pasivaidena. Galiu nusiųsti blogo nuorodą až, jei domina.
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 02, 21:30)
oj, subalamutinot mane , panos, vel  bigsmile.gif as jau beveik kapsules sudarineju , o cia apiat dvatsat piat  lotuliukas.gif

O aš tai jau beveik ir sudariau doh.gif lotuliukas.gif Ką padarysi tongue.gif
Atsakyti
inc, nerasta toj tavo aky jokio rudumo nei lašo schmoll.gif

ir išvis kiek galima pliurpt??? anksčiau nors perskaityt pavykdavo, o dabar doh.gif penki psl blevyzgos, vienas postas naudingas ir vėl blevyzgos doh.gif biggrin.gif bent jau naudingus postus kaip tai ryškiai išskirkit ar ką biggrin.gif:D:D pvz kur apie cool vasaras kalba, pageidautina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 02, 21:30)
Bytte, na dar tada pridursiu, kad mano seses juokdamosi sako, kad as is musu vienintele ryzavota (nors musu tamsiu bent trys ir dvi blondes) ir bliedna iki negalejimo, o be raudonos (tik raudona tokia daugiau link oranziskumo) as nei zingsnio  blush2.gif ji man bais grazu ir veidas "atsigauna" mamos zodziais sakant. juoda man tiek ner bais , kad tiktu, o va ruda sokoladine gerai. dar plius pagal visus ten asmeninius ir siaip horoskopus esu "zeme", tai irgi gali sakyt, kad link rudens traukia....oj, subalamutinot mane , panos, vel  bigsmile.gif as jau beveik kapsules sudarineju , o cia apiat dvatsat piat  lotuliukas.gif

labai vasariškas bruožas. O aš beja esu cool summer ir irgi ryžavota ir dar strazdanota liezuvis.gif
Man atrodo jūs ir įdėjot nuorodą iš blogo kuriame buvo apie plaukus dar kokiam tipui kokie plaukai, tai vat tokie tamsiai rudi ne visai ryži, ir ne visai pilki, ir kokio 4 numerio labai daug kuriems tipams būna.
Na horoskopas gal ir traukia prie žemės, ale nepasiteisino anie mums biggrin.gif , nelabai atitiko net ir pagal tuos namus schmoll.gif
Man jūsų oda visgi atrodo s olivkovym podtonom, o tai kaip ir šiltiems tipams būdinga. Softams manau svarbiausias rodiklis į kurį tipą kulniuot oda, nors jai labai neutrali tada išvis kur nori ten bazuojies, tik plaukų spalvą pasirinkt reikia.
beja rudumą aš matau, o žalumo ne 4u.gif
Atsakyti
žiūriu vis žiūriu į savo odą, nešalta ji man doh.gif

parodykit kas nors tą "olive" odos spalvą, a smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 03, 09:44)
žiūriu vis žiūriu į savo odą, nešalta ji man  doh.gif

parodykit kas nors tą "olive" odos spalvą, a smile.gif

kur tu rasi tokios spalvos žmogų biggrin.gif Šiaip gerai įsižiūrėjus olive atspalvis matosi (kad ir inc atvejis mirksiukas.gif ), o priklausomai nuo tamsumo, įdegio ir spalva skiriasi.
user posted imageuser posted imageuser posted image
My Webpage
Teka nori į rudenius paišytis tongue.gif
Ten kur nuoroda į azure vasarą ne viena foto, ten visa paletė gi dalimis įkelta dar yra, parodyt?
Atsakyti
bytte, aš durna gal, nu parodyk dar blush2.gif į rudenį tikrai nenoriu, man spalvos ten nepatinka biggrin.gif bet vat žiūriu į savo odą, šilta ji man kažkokia biggrin.gif greičiau tas įdegis nueitų, nors ir taip ten jo neperdaugiausia pas mane buvo, ale nu vistiek nuu
Atsakyti