Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 10 02, 18:59)
mano nuomone 3 psl kur ikeltos kartu Noa ir Vitros akys, labai gerai matosi, kodel viena gali buti pavasariu o kita gal ruduo, gal ne, bet tikrai softas. Nors abi akytes su geltonu apvadeliu, Noa akis visiskai kitokio ryskumo ir kontrasto, cia IMHO aiskiausias bruozas kaip atrasti pavasari

O kad aš vasara, tai tu taip nesakai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 18:18)
O kad aš vasara, tai tu taip nesakai? blush2.gif

Nebent laaabai jau pavasariska rolleyes.gif . Bet cia tik mano nuomone, ir labai mazai vaizdines medziagos. As tavyje kaip vasarai daugokai kontrasto matau.
Atsakyti
Shana, pasakyk ką nors ir apie Amarcord akį iš 1 psl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 02, 19:20)
Nebent laaabai jau pavasariska rolleyes.gif . Bet cia tik mano nuomone, ir labai mazai vaizdines medziagos. As tavyje kaip vasarai daugokai kontrasto matau.

Va tai tau! biggrin.gif
Tai taip taip, aš žinau, kad esu antribinė smile.gif Bet maniau, kad jau peržengiau į vasaros pusę! biggrin.gif Ta prasme, ant ribos, tik iš kitos pusės. Sakau, man buvo oficialiai diagnozuotas light coraline spring - prieš visus vaikus. O po vaikų, kaip dažnai būna natūralioms blondinėms, plaukai papilkėjo! Ne pražilo biggrin.gif Bet pasidarė tokie peliškai pilki, ir net labai keistai - atrodė, kad būčiau plaukus dažius. Mėnuo po gimdymo - centimetras tamsių plaukų, su mėnesiai - 2 cm biggrin.gif Na, sąlyginai tamsių aišku biggrin.gif

Tai maniau, kad kai žmogus natūraliai papilkėja, tai ir suvasarėja kartu! Ar ne? Akys, aišku, nepasikeitė, o veidas - sunku pasakyt. Vdrug irgi papilkėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 spalio 2012 - 18:30
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 18:25)
Shana, pasakyk ką nors ir apie Amarcord akį iš 1 psl  ax.gif

o tu tikrai ne ruduo? dar syki aki paziurejau ir dar suvedziau, kad megsti oranzine g.gif
be to, gan panasi i mano akis. tik pas mane gal kiek daugiau rusvu ploteliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 18:25)
Shana, pasakyk ką nors ir apie Amarcord akį iš 1 psl  ax.gif

Vasara/ruduo, greiciausiai softas, viena nuotrauka man gan saltesne negu kita, nzn kuri is ju nemeluoja g.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 18:29)
Va tai tau! biggrin.gif
Tai taip taip, aš žinau, kad esu antribinė smile.gif Bet maniau, kad jau peržengiau į vasaros pusę! biggrin.gif

Tu kaip nori, bet man labai svarbu diagnostikoje akys. Nes visa kita gali pakeisti, plaukus lengvai, oda sunkiau bet gali burti. Akys yra kokios yra. Su tokiom kontrastingom akim(jei mano kompas nemeluoja) sunkokai tave matau vasaroje. Nors realiai reiktu daugiau foto su spalvom.

QUOTE(inc @ 2012 10 02, 18:29)
o tu tikrai ne ruduo? dar syki aki paziurejau ir dar suvedziau, kad megsti oranzine  g.gif
be to, gan panasi i mano akis. tik pas mane gal kiek daugiau rusvu ploteliu  g.gif

Nemegstu oranzines siaip kazkaip ypatingai g.gif tiesiog ieskojau ideti foto su indefikacinem spalvom. Oranzine nera rudens spalva, rudens yra tokia plytine g.gif nesvariai oranzine g.gif
Siaip ka tureciau padaryti, tai ideti padoriu nuotrauku su pavasario spalvom ir nauja plauku spalva, nes ten yra senesnes, is laikotarpio kai "kasilinau" link rudens ar link ziemos tongue.gif Padorios naujam ivaizdyje nera, tik su akiniais kur paskutine, tai bent plaukai dgmz matosi.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 02, 16:43)
man viskas būtų gerai, tik tas vidurinis paltas čia man spalviškai nesipaišo biggrin.gif bent jau prie tos rankinės smile.gif

Tas vidurinis biškį kitokio atspalvio realiai yra, man atrodo, kad tiktų.

QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 17:06)
O jeigu tu tą paltą, tarkim, atsisegsi, pvz. kokiam PC, karšta pasidarys?
Tai nelabai gerai. Gal tu imk arba tašę bordo, arba sijoną violetinį?

Bordo tašė man kaip tau oranžinė striukė biggrin.gif O vat violetinė visai kas kita rolleyes.gif Galvoju, gal kad netiks prie vieno sijono ne tokia ir baisi blogybė, jei tiks prie visos (!) rudeninės ir žieminės avalynės.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 02, 17:39)
Tas rudas paltas iskrenta siek tiek is konteksto, bet labai nesipjauna (mano akimis). Jei tai is seniai turimas daiktas, tai palikciau taip, o keisdama atkreipsciau demesi  4u.gif

4u.gif Paltus turiu ir keisti neplanuoju, ne identiškus kaip foto, bet panašius, pasieškojau tiesiog artimiausių spalvų ir fasonų. Avalynę irgi turiu. Tik tašės ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 02 spalio 2012 - 18:38
O tu įsitikinus, kad tokią tašę rasi? Jinai labai graži, bet rask, kad gudrus? biggrin.gif

KIta vertus, prie tašės galima įsigyti sijoną. Sijonai karvės nekainuoja... Paprastai...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 02, 19:29)
o tu tikrai ne ruduo? dar syki aki paziurejau ir dar suvedziau, kad megsti oranzine  g.gif
be to, gan panasi i mano akis. tik pas mane gal kiek daugiau rusvu ploteliu  g.gif

Tai aš nežinau, kas esu biggrin.gif Nes nesigaudau šitoj tipizacijoj, nu nematau aš ant savęs tų niuansų blush2.gif Oranžinę mėgstu ir šiaip šiltas spalvas mėgstu.
QUOTE(Shana @ 2012 10 02, 19:35)
Vasara/ruduo, greiciausiai softas, viena nuotrauka man gan saltesne negu kita, nzn kuri is ju nemeluoja g.gif

4u.gif

O jeigu atsiųsčiau kuriai nors iš senbuvių foto, gal sudėtų į albumą ir mane priimtų? ax.gif blush2.gif Balsas tyruose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 19:39)
O tu įsitikinus, kad tokią tašę rasi? Jinai labai graži, bet rask, kad gudrus? biggrin.gif

KIta vertus, prie tašės galima įsigyti sijoną. Sijonai karvės nekainuoja... Paprastai...

Aš esu visiškai tikra, kad josios nerasiu biggrin.gif Užtat aš ją užsakysiu laugh.gif Užtat čia ir parinuosi, ar rudą, ar violetinę rinktis. O parduotuvėse tašių pasirinkimas tai :padėkdieve:
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 02, 19:29)

Nu man nepanašios jūsų akys blush2.gif
Nors tokiom akimis gali būti ruduo net ir warm, bet IMHO Amarcord akys žaliai šaltos, o jūsų žiauriai softinės, labai nebaltas akies obuolys, ir rainelės spalvos muted (nežinau kaip lietuviškai). Nors softukų būna labai ryškiom akim, bet va tokiom kaip jūsų kontrastinguose tipuose schmoll.gif
Beja akis bei plaukai jūsų paimtos contrasting emeraude autumn (nors kaip supratau ten kitos moters, bet kontrastingumas analogiškas visų contrasting autumn vardų net)
user posted imageuser posted image
... ir kita kontrastingo rudens žaliaakėMy Webpage (kitos visos rudom akim kiek pastebėjau). Kad akys ir ne rudos vis vien jai padaryt juodai/balta fotkę bus nepalyginamai intensyvesnis kontrastas.

Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 19:44)
Aš esu visiškai tikra, kad josios nerasiu biggrin.gif Užtat aš ją užsakysiu  laugh.gif Užtat čia ir parinuosi, ar rudą, ar violetinę rinktis. O parduotuvėse tašių pasirinkimas tai :padėkdieve:

Norėjau rašyt kad man tašė prie to rudo palto dera, o rudas iš konteksto išpuola... nu bet jai neatitinka rudumas... tai tada manau ta violetinė netinka... aš nerasiu tuose google tyruose tinkamos spalvos manau, tai net nepradėsiu ieškot... o jai užsakysi tai gal bus galimybė vietoj pasiderint odos spalvas, nes principe violetinė tinka tiek su ruda, tiek su oxblood, tiek su pilka... dabar nepamenu, bet berots viena vasarėlė ieškojo prie įvairių spalvų derančios striukės ir ne juodos, bei nepilkos, tai vat alyvinę išsirinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 18:44)

O jeigu atsiųsčiau kuriai nors iš senbuvių foto, gal sudėtų į albumą ir mane priimtų?  ax.gif  blush2.gif Balsas tyruose biggrin.gif
Papildyta:

Siusk man, pasistengsiu rytoj ideti 4u.gif Nes sian turejau beprotiska diena ir jau smegenai atsisako visiskai koncentruotis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 19:44)
Aš esu visiškai tikra, kad josios nerasiu biggrin.gif Užtat aš ją užsakysiu  laugh.gif Užtat čia ir parinuosi, ar rudą, ar violetinę rinktis. O parduotuvėse tašių pasirinkimas tai :padėkdieve:

Tai aš dabar ir galvoju doh.gif Pasipaišiau, mol, tašę, dabar eisiu į parduotuvę tokios paieškot lotuliukas.gif O ten kabo du modeliai, abu juodi, pirk tą arba aną biggrin.gif

O kur tu jas užsakinėji? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 spalio 2012 - 19:39