Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

ir dar kadangi buvau bais issigandus, kad jau man cia teks daug ka mest. tuo paci uir savao naujaji paltuka, tai begau matuotis lotuliukas.gif nu lyg nieko. reikai dar spalva sutikrint, bet jus man sakykit, o ka galima butu prie tokio priderint? reikai man galvai ko noras ir salio bei batu. tiesa, jis tamsiai tamsiai melynas ir net lyg i violetinuma
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 14:21)
Reikia patarimo  help.gif

Konstruoju dabar kapsulę. Avalynė ruda, vienos kelnės irgi rudos, sijonas finansovo ozabočenyj, oi  doh.gif , t.y., bordo. Puspaltis vienas margas (prie rudo tinka), kitas alyvinis-levandinis. Reikia rankinės. Pirma galvojau imti šokoladinę, tamsiai rudą. Bet kuo toliau svarstau, tuo labiau linkstu prie violetinės, va kaip oxfordai šitoj foto
Rankinė būtų didelė, tamsiai violetinė, o rankenos tos ryškesnės šviesesnės spalvos. Pagunda mane tokia aplankė dėl to, kad violetinė rankinė tiktų ir prie juodų, ir prie pilkų batų. T.y, prie visų biggrin.gif
Išsakykit nuomones, o tai neapsisprendžiu kažkaip g.gif

nu gal ir nieko, bet labai sunku susidaryt vaizda nematant pvz.. nu bet gal tik man. mat as labai jau regimaja atminti turiu ir viska vaizdais galvoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Amarcord, man vaizduote tiek nenesa smile.gif Pabandykit Polyvore pasideliot gal g.gif

O as tokiu batu noriu, tik rudu. Oxfordai, sakot, vadinasi g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 02, 15:28)
ir dar kadangi buvau bais issigandus, kad jau man cia teks daug ka mest. tuo paci uir savao naujaji paltuka, tai begau matuotis  lotuliukas.gif nu lyg nieko. reikai dar spalva sutikrint, bet jus man sakykit, o ka galima butu prie tokio priderint? reikai man galvai ko noras ir salio bei batu. tiesa, jis tamsiai tamsiai melynas ir net lyg i violetinuma

Papildyta:
nu gal ir nieko, bet labai sunku susidaryt vaizda nematant  pvz.. nu bet gal tik man. mat as labai jau regimaja atminti turiu ir viska vaizdais galvoju  lotuliukas.gif

Paltukas man jūsų dailus, bet atrodo visai juodas smile.gif

Rankinė tokia neegzistuoja kol kas, tai nelabai yra ką parodyt. Užtat labai atsakingas žingsnis išsirinkt spalvą doh.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 02, 15:31)
O as tokiu batu noriu, tik rudu. Oxfordai, sakot, vadinasi  g.gif  smile.gif

Oxford shoes arba brogue shoes.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 14:57)
Paltukas man jūsų dailus, bet atrodo visai juodas smile.gif

Rankinė tokia neegzistuoja kol kas, tai nelabai yra ką parodyt. Užtat labai atsakingas žingsnis išsirinkt spalvą  doh.gif
Oxford shoes arba brogue shoes.

ne ne, ne juodas biggrin.gif as ten modeli bandziau parodyti mirksiukas.gif
o spalva mazdaug tokia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 02 spalio 2012 - 15:09
Aha derinys seksualna azabočeny su permainingumu... ar kada ten prie alyvinės traukia
biggrin.gif
Mano galva prie oxblood kiek intensyvesnės reikėtų.
Papildyta:
Teka o abiejų palečių per tamsi oda buvo?
Mano tai ne dėl švoesumo, šiaip neatitiko atspalvis dar.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 02, 16:18)
Aha derinys seksualna azabočeny su permainingumu... ar kada ten prie alyvinės traukia
biggrin.gif
Mano galva prie oxblood kiek intensyvesnės reikėtų.

Gal gali konkretizuoti? rolleyes.gif Jaučio kraujo tik vienas sijonas bus. Prie jo greičiausiai dėvėsiu ilgesnį paltuką, tai kaip ir nesipjaus su taše.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 02, 16:20)
Teka o abiejų palečių per tamsi oda buvo?
Mano tai ne dėl švoesumo, šiaip neatitiko atspalvis dar.

kad su oda tk vieną paletę mačau unsure.gif
Atsakyti
Kažkas tokio (čia tas rankenas su paintu tik paspalvinau, kad matytųsi derinys) g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 16:38)
Kažkas tokio (čia tas rankenas su paintu tik paspalvinau, kad matytųsi derinys) g.gif

man viskas būtų gerai, tik tas vidurinis paltas čia man spalviškai nesipaišo biggrin.gif bent jau prie tos rankinės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 02 spalio 2012 - 15:44
QUOTE(Teka @ 2012 10 02, 14:21)
supratau tik vieną dalyką, kad juodos nenoriu visai visai  schmoll.gif

Gal tai reiškia, kad tau visai visai nėra jokios depresijos, anė lašo?
Tai labai gerai smile.gif
Gal savų spalvų atradimas gelbsti nuo depresijos? biggrin.gif Rudeninės?

Ir balti katinai, nes kaip INC sakė, jie irgi nuo juodos atpratina biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 16:21)
Gal gali konkretizuoti?  rolleyes.gif Jaučio kraujo tik vienas sijonas bus. Prie jo greičiausiai dėvėsiu ilgesnį paltuką, tai kaip ir nesipjaus su taše.

O jeigu tu tą paltą, tarkim, atsisegsi, pvz. kokiam PC, karšta pasidarys?
Tai nelabai gerai. Gal tu imk arba tašę bordo, arba sijoną violetinį?

QUOTE(Teka @ 2012 10 02, 16:43)
man viskas būtų gerai, tik tas vidurinis paltas čia man spalviškai nesipaišo biggrin.gif bent jau prie tos rankinės smile.gif

O negalėtų jis būti rankinės spalvos? bigsmile.gif
Ne, pala, geriau rankinė kad būtų ruda. Su visom tom juostelėm, nes labai gražu? unsure.gif

Ne. Daryčiau tą ružavą paltą kokį nors žydrą/ aqua/chrienaqua, o tašę - rudą su ta žydra.

O jeigu labai norisi ružavos, tada išmėžčiau visą rudą, ir palikčiau bordines ir pilkas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 spalio 2012 - 16:08
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 16:38)

Tas rudas paltas iskrenta siek tiek is konteksto, bet labai nesipjauna (mano akimis). Jei tai is seniai turimas daiktas, tai palikciau taip, o keisdama atkreipsciau demesi 4u.gif
Atsakyti
Kadangi taip plepat, kad nespeju net skaityti, ne tai kad rasyti biggrin.gif tai norejau tik pakomentuoti - kad mano nuomone 3 psl kur ikeltos kartu Noa ir Vitros akys, labai gerai matosi, kodel viena gali buti pavasariu o kita gal ruduo, gal ne, bet tikrai softas. Nors abi akytes su geltonu apvadeliu, Noa akis visiskai kitokio ryskumo ir kontrasto, cia IMHO aiskiausias bruozas kaip atrasti pavasari (kuriuos atrasti labai sunku, pati kentejau ir daug skaityti teko, tai tokia nuomone susidariau). Gal kam pravers, atkreipkit demesi. smile.gif
Atsakyti