Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 10 02, 12:55)
Kaip gerai, kad mano suo nesiseria  thumbup.gif  lotuliukas.gif  katinuko plaukai pilki tai ant mano pilku rubu nesimato  lotuliukas.gif
meino meskeno i namus neisileisciau..turi gimines-siaubas vienos kudlos namuose  doh.gif  nuejus i svecius kates net i rankas nepaemus isejau visa aplipus kudlom sviesiom fui  schmoll.gif man jie grazus tik paziuret  blush2.gif

Na as i namus ir neisileidziu, bet svajoju kaip ji niurkau biggrin.gif Sese turi Egzota ar kaip jis ten vadinasi, tai plauku kieki mazdaug isivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Labai baisu būtų turėti kerštingą meino meškėną blink.gif Didelis, plaukuotas, kerštingas ph34r.gif

Man labiausiai patinka perkarę siamai.

Bet jau nukrypom nuo temos juodai. Nors... orientalų plikumą gal ir išeitų įpaišyti į ekonomiško garderobo temą lotuliukas.gif
Atsakyti
vsio, sėdžiu viena ir balsu žvengiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 02, 12:48)
O Jums tikrai patinka tokie katinai?  blink.gif

O jūs tikrai norite paklausti, ar žmogui patinka jo augintinis? biggrin.gif
O kokio tikitės atsakymo? biggrin.gif
"Ne, nepatinka, aš tiesiog esu konclagery ir mane su šautuvu verčia tokius auginti"? biggrin.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 10 02, 12:55)
meino meskeno i namus neisileisciau..turi gimines-siaubas vienos kudlos namuose  doh.gif  nuejus i svecius kates net i rankas nepaemus isejau visa aplipus kudlom sviesiom fui  schmoll.gif man jie grazus tik paziuret  blush2.gif

O gal iš jų eina megztinius megzti? Įsigijai sau spalviškai derantį... Arba pala, ne. Įsigijai per ryškų drabužį, na kad ir juodą. Paglostei. O vaikštai jau ne su juodu, o su pilku biggrin.gif
Principe jei spalva gera, tai per laiką nevalant iš bet kokios spalvos rūbų kapsulė pasidaro biggrin.gif

Tiesa, būtų problema, jei tas katinas būtų, tarkim, ryžas, o šeimininkė - vasarinė biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 13:00)
*Labai baisu būtų turėti kerštingą meino meškėną  blink.gif Didelis, plaukuotas, kerštingas ph34r.gif

**Man labiausiai patinka perkarę siamai.

***Bet jau nukrypom nuo temos juodai. Nors... orientalų plikumą gal ir išeitų įpaišyti į ekonomiško garderobo temą  lotuliukas.gif

*Tada geriau jau gruzinas. Plaukuotas, kerštingas ir rėkia biggrin.gif Ir beje, nevelia drabužių.

**Orikai aplamai vež wub.gif

***Nu taip! Neekonomiška nuolat valyt drabužius. Tų ten, rulonėlių limpančių baisiai daug išeina biggrin.gif O va papirkai kokį sfinksą - reikia rengtis, iškratai jį iš tų rūbų, ir rengiesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 spalio 2012 - 12:22
inc, o tos paletės baziniam, nebaziniam rūbam ir pan, iš kur truauktos?

o aš vakar nusipirkau riužavą šalį. niekad tokio net nesimatuodavau, o vakar pasimatavau ir buvo wow. vo smile.gif

ir dar tokį ryškiai violetiniai ružavą (nežinau, kokia ten ta spalva) puspaltuką žėjau, tai irgi buvo visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 13:11)
O jūs tikrai norite paklausti, ar žmogui patinka jo augintinis?  biggrin.gif
O kokio tikitės atsakymo? biggrin.gif
"Ne, nepatinka, aš tiesiog esu konclagery ir mane su šautuvu verčia tokius auginti"? biggrin.gif

Cia klausimas visoms buvo, tik nuotrauka pacituot norejau smile.gif

Dar gali buti kad antra puse augintini kaip kraiti atsivede ir reikia "kankintis" su juo tongue.gif

O rimtai Meinai kerstingi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 02, 13:31)
Dar gali buti kad antra puse augintini kaip kraiti atsivede ir reikia "kankintis" su juo tongue.gif

Jo, prieš 16 metų. Ir privertė į avatarą įsidėt.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 02, 13:23)
ir dar tokį ryškiai violetiniai ružavą (nežinau, kokia ten ta spalva) puspaltuką žėjau, tai irgi buvo visai nieko smile.gif

Klausyk. O jei nusipirkus tokį... Ir spalva užknistų? Gi gali net ir tinkanti spalva užknisti... Ką? unsure.gif

Ružavo šaliko užsimaniau. Bet, regis, reik archyvus pereit. Tikrai kažką turėjau - šiltai smėliavai-ciklameniškai-violetinį, turiu galvoj, tokių spalvų raštai. Kažin, čia labai vasariška? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 02, 13:23)
inc, o tos paletės baziniam, nebaziniam rūbam ir pan, iš kur truauktos?

o aš vakar nusipirkau riužavą šalį. niekad tokio net nesimatuodavau, o vakar pasimatavau ir buvo wow. vo smile.gif

čia gi kad ir ne iš osinkos, vis vien iš osinkietės blogo. BFAS visada duoda rekomendacijas kur ten bazinės, kur akcentinės, bent aš taip supratau.
Teka jai liekat prie kontrastingos vasaros, jums tikriausiai koks azure vardas tiktų blush2.gif dėl akių spalvos... nors gal ir į luminant patektumėt:
bendra contrasting luminant summer paletė
išvaizdos koordinatės su spalvomis kurios "pagražina" čia kaip matot tamsiai ruda plaukų spalva, žalsva akių, o likusi odos. Aš iš tų palečių dėjau gabaliukus iškirpus spalvų ant savo nuotraukos akių, plaukų ir odos. Tai man vat oda netiko, todėl nesu galutinai apsisprendus ar tikrai čia jau mano būtų vardas blush2.gif
bazinės tamsios, bet paletės savininkė minėjo kad šviesesnės gavosi nei realybei
bazinės ryškios vėlgi mini kad realybėje spalvos sodresnės
šviesios
akcentinės
raudonų grupėmini kad čia bazinė bordinė geriau persidavė
mėlynos/alyvinės
žalios

Papildyta:
O čia contrasting azure summer paletė, jai ko nesupainiojau blush2.gif .
Atsakyti
bytte, man ir oda netinka unsure.gif na ji labai jau tamsi čia g.gif nors labai sunku save vertint, va kitas iš foto man lengviau, nei save doh.gif

noa, dėl tos pačios priežasties - kad gali atsibosti - ir nepirkau tokios ryškios spalvos. kita vertus, jei turėt kokį ryškesnį paltuką, striukę kokią tamsiai mėlyną ir pan, tai keičiant gal ir neatsibostų. supratau tik vieną dalyką, kad juodos nenoriu visai visai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 02 spalio 2012 - 13:23
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 07:25)
Navy imsiu, man graži. Ir pilką. Bet jofana, o ką su batais daryt? doh.gif Jūs kur nors matėt navy, tarkim, žieminius batus iki pusės blauzdų bent doh.gif

Išskyrus kroksus biggrin.gif

Yra tų batų, aš ir sportbačius, ir brogsus mėlynus įsigijau, o žiemai kol kas tik uggsų tipo tokius pilkšvai mėlynus, dėl normalių odinių dar galvoju, ar pilkus, ar mėlynus, o gal ir juodus dar g.gif Nereikia visko iš karto, ypač tik pradedant kapsules formuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 02, 09:17)
Bet striukę - zaprosto. Duotų man kas kokią... Oranžinę arba persikinę. Kaaaip mėžčiau! Galėtų ji man triskart firminė būt blush2.gif
Man čia labai rimta priešastis išmetimui biggrin.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 10 02, 09:21)
Jei kazkas duotu tai ir as neimciau kokios oranzines  lotuliukas.gif  bet kai jau yra ta juoda, o kitokios nera tai ka daryt?  doh.gif  lotuliukas.gif 

jūs meskit meskit, o aš tada susirinksiu lotuliukas.gif man visai gerai su ja. tik ne tragiskai ryski turi but spalva

QUOTE(Lutė @ 2012 10 02, 09:56)
Labarytis  mirksiukas.gif

Jūs jau apie žiemos garderobą diskutuojate, aš ir vis pamąstau apie paletonus, ir galvoju jog turiu oranžinį (kurį siūnuos jau gal kokius 3 metus jei ne 4), tai vat jūs man pasakykite jei aš cool vasara ti man tinkama spalva ji nebūtų ane? g.gif

man atrodo, kad vasarai nelabai g.gif
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 02, 10:07)
A, ir dar apie juodą spalvą. Kas laiko namie kates (aišku, ne tokias mandras nesišeriančias, kaip Noa avatare), tai greit nuo juodos atpranta biggrin.gif Nes tiesiog užknisa valyti apsivėlusius rūbus  doh.gif

jo jo , ir as kai turejau baltai ryziuka katineli, tai greit pradejo dingt is garderobo labai tamsios spalvos biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 02, 10:36)
Va MB softas, tai jam bepigu su savo sera bura malynavais rūbais, gali purvintis, plaukuotis... apdulkėt statybinėm dulkėm... vis vien kol nepurtai, tol nesimato purvini rūbai ar ne  cool.gif

MB irgi is tu purvinu spalvu kategorijos, tai taip pat gali vaiksciot ilgai dulkinas kol neatimu lotuliukas.gif

klausykit, panos, o gal kuri galit man padet? uzsimaniau va sita pasidaryt reikala http://color-harmony....com/35320.html ir ta siuloma programa man neveikia. su kokai dar galima butu pazaisti? kai pir tas savo akiu, odos ir plauku jau issirinkau, o tau toliau stop verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 02 spalio 2012 - 14:10
Reikia patarimo help.gif

Konstruoju dabar kapsulę. Avalynė ruda, vienos kelnės irgi rudos, sijonas finansovo ozabočenyj, oi doh.gif , t.y., bordo. Puspaltis vienas margas (prie rudo tinka), kitas alyvinis-levandinis. Reikia rankinės. Pirma galvojau imti šokoladinę, tamsiai rudą. Bet kuo toliau svarstau, tuo labiau linkstu prie violetinės, va kaip oxfordai šitoj foto
user posted image
Rankinė būtų didelė, tamsiai violetinė, o rankenos tos ryškesnės šviesesnės spalvos. Pagunda mane tokia aplankė dėl to, kad violetinė rankinė tiktų ir prie juodų, ir prie pilkų batų. T.y, prie visų biggrin.gif
Išsakykit nuomones, o tai neapsisprendžiu kažkaip g.gif
Atsakyti