Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(B&J @ 2012 10 02, 22:08)
atsakysiu jeigu galima  blush2.gif   lapeliai yra padaromi sviesiai zalios spalvos , o po dazomi sausais dazais ( dust ) ir vienas zalias lepelis yra dazomas kokias 3-4 skirtingais zaliais atspalviais, kad isgauti reikiama lapelio spalva. O po to lakuojama valgomu laku (confctioners varnish)

labai ačiū už atskymą oro_buckis.gif , kažkaip panašiai ir galvojau

žinot prirašiau krūvą klausimų ir 5 kartus ištryniau , nes tai neatitiks forumo -----reikalavimų , žodžiu ,kuo toliau tuo labiau mes greit patapsim Baltarusijos federacijos forumu lotuliukas.gif , be jokių išsišokėlių be jokių namie keptų tortų , be jokių fantazijų lotuliukas.gif , be jokių išskirtinumų , bet gal kažkam tik to ir reikia ......
nu lyg ir nieko nepažeidžiau:nagai , gal užbaninta nebūsiu smoke.gif , o jei ir būsiu , tai norėčiau žinot , kokiu pagrindu g.gif

*saules_zuikutis* ir Mingailiux nu rimtai man tos vištaitės patiko wub.gif lotuliukas.gif , nu neskaitant to , kad po traktoriaus ratais vargšės atsidūrė lotuliukas.gif

Mingailiux beržiuks tai superinis , tikrai kaip tikras wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 spalio 2012 - 06:06
QUOTE(linette @ 2012 10 02, 23:18)
Mingailiux  beržiuks tai superinis , tikrai kaip tikras  wub.gif  wub.gif

Aciu
Nu palakuotas toks biski... su pinoteksu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet neturejau sviesesnes rudos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 02, 21:17)
o Jūs nenorit atsidaryt savo vardo  patentuotą nuorodų temą? Praeis mėnuo du ir iš tų nuorodų neliks nieko, bus kokia nors serverio klaida, arba puslapis does not exist.

Kur susikurti?
Kur galeciau sukelti nuskanuotas knygas apie tortu puosima ir pan? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 10 02, 23:18)
*saules_zuikutis* ir Mingailiux nu rimtai man tos vištaitės patiko  wub.gif  lotuliukas.gif ,

tai tu nezinai priesistores biggrin.gif as jau fb gyriau jos vistas lotuliukas.gif pasirodo ne man vienai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
aguOna, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mingailiux, ar ne iš miško atvilkote blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2012 10 02, 12:20)
aciu mergaites uz palinkejimus ir grazius zodzius  4u.gif

Wau na cia man norisi oro ikvept ir paprasyt paciupinet ,nerealu...Na tikrai sugebate tai ka darote ir mokote kitus ! Labai labai nuostabu blink.gif
Ir tu dvieju merginu Likta ir B&J Jusu geles nerealios..... bigsmile.gif
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 02, 14:36)
Ikeliu dar viena tortuka ir einu miegot smile.gif

Snikersas, 2,4kg

O toriukas su traktoriuku thumbup.gif ,bet berzo tose,tie klevo lapeliai is visa kita nunerealu toks geras rudeniskas,,,
O as ryt pirma karta bandysiu su slapia Beze net neisivaizduoju kaip ji gausis man o jei apie pietus na gal is ryto papuosiu ,vakare galesim juk valgyti ji ar ne ar tas Beze turi pastoveti??
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 10 02, 22:18)
žinot prirašiau krūvą klausimų ir 5 kartus ištryniau , nes tai neatitiks forumo -----reikalavimų , žodžiu ,kuo toliau tuo labiau mes greit patapsim Baltarusijos federacijos forumu  lotuliukas.gif , be jokių išsišokėlių be jokių namie keptų tortų , be jokių fantazijų  lotuliukas.gif , be jokių išskirtinumų , bet gal kažkam tik to ir reikia ......
nu lyg ir nieko nepažeidžiau:nagai  , gal užbaninta nebūsiu  smoke.gif , o jei ir būsiu , tai norėčiau žinot , kokiu pagrindu  g.gif

sutinku su nuomone. As jau kelintas kartas kai ikeliu savo pilnus netobulumo tortukus, palaukiu pora dienu, pamatau, kad a nei jokio pastebejimo nesulaukiu (isskyrus Saules zuikuti - aciu tau - tu visada pastebi) ir istrinu. unsure.gif kazkaip atrodo cia nelaukiami pradedanciuju tortukai. Gal reikia atskiros Netobulu tortu temos? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o aš ta pykstu.....
prineša gyvų gėlių,atvelka malkos kaladę,vištų visokių ir sako ,kad čia VALGOMA...... doh.gif doh.gif doh.gif

O IŠTIKRŲJŲ FANTASTIŠKI DARBELIAI....ŠAUNUOLĖS MERGINOS..... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 03 spalio 2012 - 08:30
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 03, 09:15)

Na tai jei sulaukiat nors vieno pastebejimo tai jau gerai mirksiukas.gif . Ko cia pykti, gal reikia pasisteng labiau. ax.gif Beveik visiems taip buna,aisku kiekvienas nori kad jo tortas butu pastebetas ir isgirtas.
As irgi ikeliau praeitos temos pabaigoje tortukus , tik viena atsiliepima gavau, tai ka man dabar verkt. Nieko. Gal kita karta pastebes daugiau.
O ar pati jus visus tortus pastebit ir komentuojat? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2012 10 03, 09:30)
o aš ta pykstu.....
prineša gyvų gėlių,atvelka malkos kaladę,vištų visokių ir sako ,kad čia VALGOMA...... doh.gif  doh.gif  doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 03, 08:15)
sutinku su nuomone.

man rodos, linette ne ta turejo galvoje.. ax.gif

O Jus dekit ir savo netobulus tortukus. Sita tema gi skaito ne tik profesionaliosios tortu kepejos, skaito ir tos, kurios tik pradeda, bet savo kreivu sleivu det nedrista smile.gif Na, kaip as, pvz.
O tos merginos, kurios tokius nuostabius tortus kepa, kadaise irgi nuo to paties pradejo. Esu perziurejus galybe temu gal nuo 2008 metu ir maciau, kokie tortukai buvo tada, ir kokius sedevrus tos pacios merginos daro dabar. Taigi reik tik noro ir praktikos, ir kada nors istobulesim ir mes mirksiukas.gif
Atsakyti
[B]Melynas dangus , sutinku su jusu nuomone,kad reiketu kito forumo pradedanciosioms 4u.gif perziurejus sio forumo istorija matosi , kiek metu visos profesionales cia beesancios...!kazkada jos irgi buvo naujokes,ir ju darbai buvo tokie patys kaip ir musu ax.gif tad nieko nuostabaus,kad dabar ju nebestebina paprasti torciukai tongue.gif juk jos jau doktorantes,o mes (atitinkamai)-nuliniokes ar pirmokes ax.gif ax.gif ax.gif taip, kad cia kitaip ir buti negali drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 10 03, 08:32)
Papildyta:

nepykstu 4u.gif bet dazniausiai geda pasidaro kai salia tobulus tortus sudeda. biggrin.gif
ir tikrai pati ne visus pakomentuoju. blush2.gif bet pastebiu visus. ir svajoju kada nors gaminti tokius pat groozius.
ai, sugedinai mane 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 03 spalio 2012 - 08:56