aciu mergaites uz palinkejimus ir grazius zodzius
Saules zuikuti tikrai pastebejau tavo smailika, jis nuostabus
Mingailiux jau tikrai esi labai kruopsti , tortai labai isbaigti, spalvingi , kaip paveiksliukai, as jau fb maciau ir grozejausi
dar labai patiko tortas su kempiniuku (atsiprasau,kad nepamenu niko) labai ,labai dailus
idedu savo viena darbeli cukrines aguonos
free picture hosting
Saules zuikuti tikrai pastebejau tavo smailika, jis nuostabus
Mingailiux jau tikrai esi labai kruopsti , tortai labai isbaigti, spalvingi , kaip paveiksliukai, as jau fb maciau ir grozejausi
dar labai patiko tortas su kempiniuku (atsiprasau,kad nepamenu niko) labai ,labai dailus
idedu savo viena darbeli cukrines aguonos
free picture hosting
aguonel,as sapnuosiu,kad pas Jus mokausi siuos grozius lipdyti Dievazi,toli gyvenate,eiciau pesciom kad,pabuciau TA MUSE,ant sienos
QUOTE(p Raganyte @ 2012 10 02, 18:44)
Sveiki,
Prikeliau nuorodu i NEKOMENTUOJAMA TEMA. Gal galetu moderatore perziureti ir prasluoti, jei netinka? Persiprasau, jei tai netinka ir be reikalo pridirbau darbelio. Aciukas.
Prikeliau nuorodu i NEKOMENTUOJAMA TEMA. Gal galetu moderatore perziureti ir prasluoti, jei netinka? Persiprasau, jei tai netinka ir be reikalo pridirbau darbelio. Aciukas.
o Jūs nenorit atsidaryt savo vardo patentuotą nuorodų temą? Praeis mėnuo du ir iš tų nuorodų neliks nieko, bus kokia nors serverio klaida, arba puslapis does not exist.
Oho .Keila kaip visada stebini
AGUONA,JUS NEPAKARTOJAMA
AGUONA,JUS NEPAKARTOJAMA
QUOTE(kr1stute @ 2012 10 02, 20:36)
Tikra tiesa , JUS AGUONA nepakartojama geles kaip is darzelio nuskintos , tiesiog puiku .
agu0na labai labai gražu , bet jei nėra didelė paslaptis , tai kaip yra dažytos žalios detalės , aš galvočiau , kad gal skystais dažais , o paskui laku , būčiau labai dėkinga už atsakymą , nes pastebėjau , kad tokie lapeliai labai išryškina pačias gėles ir atrodo labai gražiai
Mingailiux labai fainuolis tortas , man nežinau kodėl , bet labai vištytės patiko , tokios labai tikros
Mingailiux labai fainuolis tortas , man nežinau kodėl , bet labai vištytės patiko , tokios labai tikros
QUOTE(linette @ 2012 10 02, 20:59)
agu0na labai labai gražu , bet jei nėra didelė paslaptis , tai kaip yra dažytos žalios detalės , aš galvočiau , kad gal skystais dažais , o paskui laku , būčiau labai dėkinga už atsakymą , nes pastebėjau , kad tokie lapeliai labai išryškina pačias gėles ir atrodo labai gražiai
atsakysiu jeigu galima lapeliai yra padaromi sviesiai zalios spalvos , o po dazomi sausais dazais ( dust ) ir vienas zalias lepelis yra dazomas kokias 3-4 skirtingais zaliais atspalviais, kad isgauti reikiama lapelio spalva. O po to lakuojama valgomu laku (confctioners varnish)
QUOTE(agu0na @ 2012 10 02, 20:20)
ar dar gali buti kas tobuliau
QUOTE(linette @ 2012 10 02, 21:59)
man nežinau kodėl , bet labai vištytės patiko , tokios labai tikros
Mingailiux,girdi?
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 02, 23:36)
O tošis kaip tikra
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 02, 22:49)
Mingailiux,girdi?
Ne, nu rimtai, vistu mazai kas deda ant tortu ar ka Dar nenusibodusios matyt