Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Griaustinė @ 2012 10 02, 15:00)
B&J
O dieve!!!!! Kur ziurkes?????

drinks_cheers.gif pritariu
na kaip galima kankint su tokiom gelėm doh.gif koks grožis, ir kaip det ant tortu wub.gif
Atsakyti
*Keila* čiupai čiupsai liuksiški thumbup.gif
likta gėlės tikrai labai nuostabios wub.gif
zuikuti smailika pakopinau , nu tipo atečiai , mažu prireiks , fainuolis jis man wub.gif smile.gif
B&J nuostabu , nepakartojama wub.gif wub.gif , kad mokytoja tobula tai žinau wub.gif biggrin.gif , tik man pasistojo klausimas biggrin.gif o kur aguona pati išmoko tokio meno g.gif biggrin.gif, nu aišku jei tai nėr labai užslaptinta info biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 02 spalio 2012 - 14:08

Likta ,labai grazios tavo geles, labai ispudingos, man ypac grazus bijunas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Didziuojuosi savo talentingais mokiniais, B&J nuostabios geles ir labai, labai puosnus tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

as labai kantriai mokiausi savarankiskai daryti geles, daug esu ismetusi ju i siukslyne, , man patinka Alan Dunn , Robert Hynes stilius, ju geles nepakartojamos.

as labai dziaugiuosi, kad galu gale issipilde mano svajone susitikti ir pabendrauti su siais meistrais.... jie dabar zino ,kad ir Lietuvoje yra daranciu tokio stiliaus geles ir kompozicijas, jie labai teigiamai ivertino mano geles, esu buvusi Alan Dunn pamokoje....
Atsakyti
sunku man suvokt , kad taip išmokt galima savarankiškai blink.gif , nepagailėjo tau dievulis talento biggrin.gif wub.gif tikrai nepagailėjo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(B&J @ 2012 10 02, 14:33)

pasaka wub.gif

aciu kam patiko mano smailikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 10 02, 15:38)
sunku man suvokt , kad taip išmokt galima savarankiškai  blink.gif , nepagailėjo tau dievulis  talento  biggrin.gif  wub.gif  tikrai nepagailėjo  wub.gif  wub.gif

Pritariu ir labai nuostabios geles kaip gyvos, thumbup.gif
Atsakyti
As jau cia nublanksiu su savo baiboku po B&J sedevru, bet pasirodau

Varskinis, 2,3kg

user posted image
Atsakyti
Ale ziuriu labai traktoriai ispopuliarejo thumbup.gif grazu
B&J cia tikrai is mases geles ohmy.gif
Saules Zuikuti, visiems patiko tavo smailas biggrin.gif mirksiukas.gif
"Keila", isivaizduoju, kiek darbo gaminti tokius cake-popsus bigsmile.gif
Dianaaa1215, Pasta222, visu tortai labai labai..

Del dazu, as naudoju Home2Bake. Man patinka (geliniai). Pirkta UK Asda parduotuvej.
Atsakyti
B&J tavo gėlių puokštės buvo gražios bet dabar labai labai gražios thumbup.gif , manau turėjo reikšmės ir gėlių masės pakeitimas ir aišku mokytojos pamokos. Sėkmės ir toliau lipdant...
Atsakyti
B&J nepaprasto grožio gėlių puokštės, tortas tiesiog tobulas, mokytoja gali didžiuotis tokia gabia mokine
aguOna, labai ačiū už tokį aukštą įvertinimą, esi cukrinių gėlių Meistrė ir pati nuostabiausia Mokytoja
Mingailiux, labai gražūs tie baibokai
Atsakyti
Sveiki,
Prikeliau nuorodu i NEKOMENTUOJAMA TEMA. Gal galetu moderatore perziureti ir prasluoti, jei netinka? Persiprasau, jei tai netinka ir be reikalo pridirbau darbelio. Aciukas. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agu0na @ 2012 10 02, 14:33)
as labai dziaugiuosi, kad galu gale issipilde mano svajone susitikti ir pabendrauti  su siais meistrais.... jie dabar zino ,kad ir Lietuvoje  yra daranciu tokio stiliaus geles ir kompozicijas, jie labai teigiamai ivertino mano geles, esu buvusi Alan  Dunn pamokoje....

Tikrai smagu kai pildosi svajones,sekmes tau 4u.gif

B&J geles fantastiskos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti