Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Na ka smaikstasiknes lotuliukas.gif tortai nuostabus visu o ypac adrijos zalias wub.gif
Likta Labai grazios geles ir as noreciau taip moket blush2.gif gal galite pasidalinti is kokios mases jas darote?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 10 01, 16:20)
[size=1]

Ir dar, turiu prisipazinti, (nors daug kas zino apie tai) kad tortukus kepu as, tai yra ERIKIUXXX mama

Va čia tai naujiena bent jau man smile.gif Aš su jumis abiem esu susidūrusi kitais reikalais, bet įsivaizdavau kad tortus kepa ne mama, o dukra smile.gif galvodavau kaip spėja - prekyba ir vaikai. O pasirodo štai kaip thumbup.gif Na šaunu, kurkit savo niką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 01, 22:21)
atnesu ne tortus, o popsus , nes irgi puosti biggrin.gif

atrodo gražiai. Kas tie popsai? mastau.gif Iš ko jie daromi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 02, 10:44)
atrodo gražiai. Kas tie popsai? mastau.gif Iš ko jie daromi?  unsure.gif

Aciu mergaites
Cia cake-popsai. Siap yra spec. formos jiems kepti, kaip alia keksiukai, biskvitukai. bet pati dariau kaip bulvytes mase, biskvito trupinukai su kremu ir aplieti sokoladu
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2012 10 02, 07:53)

Ačiū labai labai , kai kurios iš šių darytos iš pirktinės gėlių masės, naudojau likučius firmos ,SK-White-Sugar-Flower-Paste” kitos iš pagamintos gėlių masės (yra receptas (aguOnos gėlių masė) Gal pirktinė šiek tiek greičiau džiūsta, ir be abejo jos kaina kosminė . Norint daryti reikia šiek tiek praktinių žinių ir nepaprastai daug laiko ir kruopštaus darbo, neskaitant, kad priemonės taip pat yra labai brangios. Šioms gėlėms nuo pradžios iki galutinio rezultato paaukota apie 18 valandų
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 02, 11:50)
Aciu mergaites
Cia cake-popsai. Siap yra spec. formos jiems kepti, kaip alia keksiukai, biskvitukai. bet pati dariau kaip bulvytes mase, biskvito trupinukai su kremu ir aplieti sokoladu

supratau, ačiū. Mini tortas ant pagaliuko, kurio atkandus - kita dalis krenta ant kilimo biggrin.gif
Nauja sritis konditeriams ir patalpų valytojams.

O įdomu, negalima jų daryti tiesiog ant medinio iešmelio? Ar būtina pirkti tuos plastmasinius pagaliukus? Gal tie pagaliukai turi kažkokį spec įtvirtinimą?

likta, aš iš pavydo nieko nesakiau apie Tavo gėles topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 02 spalio 2012 - 10:39
QUOTE(naitas @ 2012 10 02, 11:38)
supratau, ačiū. Mini tortas ant pagaliuko, kurio atkandus - kita dalis krenta ant kilimo biggrin.gif
Nauja sritis konditeriams ir patalpų valytojams.

O įdomu, negalima jų daryti tiesiog ant medinio iešmelio? Ar būtina pirkti tuos plastmasinius pagaliukus? Gal tie pagaliukai turi kažkokį spec įtvirtinimą?

nu nemanau, kad kita dalis krenta biggrin.gif , bent jau negirdejau tokiu atsiliepimu

del iesmeliu esu girdejusi, kad nelaiko svorio, bet pati nebandziau, tai nzn
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 02, 11:38)

Tu nepakartojama kaip visada biggrin.gif, prajuokinai, balsu kikenau, bendradarbis matyt pagalvojo, kas su galva negerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 10 02, 11:58)
Tu nepakartojama kaip visada  biggrin.gif, prajuokinai, balsu kikenau, bendradarbis matyt pagalvojo, kas su galva negerai  bigsmile.gif

Juoktis sveika thumbup.gif o kas ka galvoja tai jau ju problemos 4u.gif
Ir dar klausimelis blush2.gif jei nepaslaptis kokius dazus naudojate? Pas mus kaimas bunda lasiniai tai nieko nera g.gif greiciausiai teks internetu uzsisakineti g.gif

O gal kas zinote, gal megos rimi (kaune) buna tu dazu?
Atsakyti
Dažai firmų: Rainbow,Squires Kitchen ir Sugarflair, pirkti Anglijos internetinėse parduotuvėse
Atsakyti
Labas , seniai kazkada rodziausi ir susigedau kad mano tortai neatitinka sito forumo ,nutariau kad reikia truputi paaugti .Na ir stai susiradau geriausa mokytoja pasaulyje AguOna kuri moko mane ne tik geles , bet ir tortus puosti . stai ka ismokau mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B&J: 02 spalio 2012 - 13:40
E.mama, labai sauniai isiliejot i kepeju buri ir bananinis tortas labai skanus, tik rugsteles pamirsau, tai gal saldokas isejo, bet sprogo ta pacia diena, nu tikrai nesurugsta tie bananai biggrin.gif
Naitai, nu tamstos nuoroda doh.gif Pasijutau "Ištikimoji super-sena kačerga" lotuliukas.gif
B&J
O dieve!!!!! Kur ziurkes?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Griaustinė: 02 spalio 2012 - 14:02