Na ka smaikstasiknes tortai nuostabus visu o ypac adrijos zalias
Likta Labai grazios geles ir as noreciau taip moket gal galite pasidalinti is kokios mases jas darote?
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 10 01, 16:20)
[size=1]
Ir dar, turiu prisipazinti, (nors daug kas zino apie tai) kad tortukus kepu as, tai yra ERIKIUXXX mama
Ir dar, turiu prisipazinti, (nors daug kas zino apie tai) kad tortukus kepu as, tai yra ERIKIUXXX mama
Va čia tai naujiena bent jau man Aš su jumis abiem esu susidūrusi kitais reikalais, bet įsivaizdavau kad tortus kepa ne mama, o dukra galvodavau kaip spėja - prekyba ir vaikai. O pasirodo štai kaip Na šaunu, kurkit savo niką
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 01, 22:21)
atrodo gražiai. Kas tie popsai? Iš ko jie daromi?
QUOTE(naitas @ 2012 10 02, 10:44)
atrodo gražiai. Kas tie popsai? Iš ko jie daromi?
Aciu mergaites
Cia cake-popsai. Siap yra spec. formos jiems kepti, kaip alia keksiukai, biskvitukai. bet pati dariau kaip bulvytes mase, biskvito trupinukai su kremu ir aplieti sokoladu
QUOTE(griode @ 2012 10 02, 07:53)
Ačiū labai labai , kai kurios iš šių darytos iš pirktinės gėlių masės, naudojau likučius firmos ,SK-White-Sugar-Flower-Paste kitos iš pagamintos gėlių masės (yra receptas (aguOnos gėlių masė) Gal pirktinė šiek tiek greičiau džiūsta, ir be abejo jos kaina kosminė . Norint daryti reikia šiek tiek praktinių žinių ir nepaprastai daug laiko ir kruopštaus darbo, neskaitant, kad priemonės taip pat yra labai brangios. Šioms gėlėms nuo pradžios iki galutinio rezultato paaukota apie 18 valandų
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 02, 11:50)
Aciu mergaites
Cia cake-popsai. Siap yra spec. formos jiems kepti, kaip alia keksiukai, biskvitukai. bet pati dariau kaip bulvytes mase, biskvito trupinukai su kremu ir aplieti sokoladu
supratau, ačiū. Mini tortas ant pagaliuko, kurio atkandus - kita dalis krenta ant kilimo
Nauja sritis konditeriams ir patalpų valytojams.
O įdomu, negalima jų daryti tiesiog ant medinio iešmelio? Ar būtina pirkti tuos plastmasinius pagaliukus? Gal tie pagaliukai turi kažkokį spec įtvirtinimą?
likta, aš iš pavydo nieko nesakiau apie Tavo gėles
QUOTE(naitas @ 2012 10 02, 11:38)
supratau, ačiū. Mini tortas ant pagaliuko, kurio atkandus - kita dalis krenta ant kilimo
O įdomu, negalima jų daryti tiesiog ant medinio iešmelio? Ar būtina pirkti tuos plastmasinius pagaliukus? Gal tie pagaliukai turi kažkokį spec įtvirtinimą?
nu nemanau, kad kita dalis krenta , bent jau negirdejau tokiu atsiliepimu
del iesmeliu esu girdejusi, kad nelaiko svorio, bet pati nebandziau, tai nzn
QUOTE(naitas @ 2012 10 02, 11:38)
Tu nepakartojama kaip visada , prajuokinai, balsu kikenau, bendradarbis matyt pagalvojo, kas su galva negerai
QUOTE(likta @ 2012 10 02, 11:58)
Tu nepakartojama kaip visada , prajuokinai, balsu kikenau, bendradarbis matyt pagalvojo, kas su galva negerai
Juoktis sveika o kas ka galvoja tai jau ju problemos
Ir dar klausimelis jei nepaslaptis kokius dazus naudojate? Pas mus kaimas bunda lasiniai tai nieko nera greiciausiai teks internetu uzsisakineti
O gal kas zinote, gal megos rimi (kaune) buna tu dazu?
Dažai firmų: Rainbow,Squires Kitchen ir Sugarflair, pirkti Anglijos internetinėse parduotuvėse
E.mama, labai sauniai isiliejot i kepeju buri ir bananinis tortas labai skanus, tik rugsteles pamirsau, tai gal saldokas isejo, bet sprogo ta pacia diena, nu tikrai nesurugsta tie bananai
Naitai, nu tamstos nuoroda Pasijutau "Ištikimoji super-sena kačerga"
B&J
O dieve!!!!! Kur ziurkes?????
Naitai, nu tamstos nuoroda Pasijutau "Ištikimoji super-sena kačerga"
B&J
O dieve!!!!! Kur ziurkes?????