Jau sutepiau savo ta nelemtaji torta, surizikavau vistiek namams vakare jau puosiu kai mano kleckes sumigs
Labai patiko man kopustelis taip nerealiai atrodo Ir tas tortas su kreminem rozem super
Mano vyrui labai patiko tortas kaip suris su pelemis , bet adrija dare tai net nera ko stebetis kad pasakiskas
as dar apie sokoladini ganasa. Tik dabar pamaciau kad reikia laikyti saldytuve per nakti neturiu tiek laiko. ar pakaks keliu valandu?
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 19, 16:52)
as dar apie sokoladini ganasa. Tik dabar pamaciau kad reikia laikyti saldytuve per nakti neturiu tiek laiko. ar pakaks keliu valandu?
Ne , nepakaks ... kišat į šaldymo kamerą , palaikot , ištraukiat , pamaišot , vėl kišat į kamerą ir t.t .... žodžiu " gyvenate " prilipusi prie šaldytuvo , kol atvės iki kiek reikia , atsitrauksite - peršals , tada keliaus į šiukšlių dėžę .
Mingailiux abu vestuviniai-labai labai labai!! ten tie taskuciai salia roziu ant pirmojo torto-kas ar is ko ?
@adrij@ ,kaip visada-tobula
@adrij@ ,kaip visada-tobula
QUOTE(@adrij@ @ 2012 10 19, 13:50)
Keli mano tortai .
netyčia pataikius atsiverst puslapį ties Lego tortu, pirma mintis buvo - kaži, kam čia tas Lego kaladeles tortų temoj įkėlė? Kaži, ar vaikai gavę nepuls išrinkinėt?
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 19, 14:34)
Mano pirmieji vestuviniai tortukai:
nuostabūs tortai Labai labai
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 19, 16:52)
Jei tai kremui ganasas, tai zinokit panasiai gaunasi, jei iplakat i grietinele tirpinta atvesinta sokolada.. jei puosimui, ta gal tada nelabai jau tiks...
QUOTE(@adrij@ @ 2012 10 19, 16:01)
Ne , nepakaks ... kišat į šaldymo kamerą , palaikot , ištraukiat , pamaišot , vėl kišat į kamerą ir t.t .... žodžiu " gyvenate " prilipusi prie šaldytuvo , kol atvės iki kiek reikia , atsitrauksite - peršals , tada keliaus į šiukšlių dėžę .
aciu, @adrij@, bet kaip zinoti iki kiek rekia?
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 10 19, 16:49)
Jei tai kremui ganasas, tai zinokit panasiai gaunasi, jei iplakat i grietinele tirpinta atvesinta sokolada.. jei puosimui, ta gal tada nelabai jau tiks...
deja, ne kremui reikia. Puosiu torta
QUOTE(umedyte @ 2012 10 19, 17:23)
Mingailiux abu vestuviniai-labai labai labai!! ten tie taskuciai salia roziu ant pirmojo torto-kas ar is ko ?
Taskiukai - aisingas
Mingailiux Tavo vestuviniai ,labai ,labai mna tos rozes,reikia jas bandyti susitasti ir pasimokinti jas sukti,nusipirkau dideli antgali bet neiseina,su cia su kuom jas darei grietinele ar slapias beze ar dar kas? o gal buvai parasiusi ech nebepamenu,mmm
@adrija@ nu kaip visada nerealu bet man paskutinis Zmogus voras taip kaip gali tekti ji bandyti nors kazka panasaus nukopinti....
@adrija@ nu kaip visada nerealu bet man paskutinis Zmogus voras taip kaip gali tekti ji bandyti nors kazka panasaus nukopinti....
Bet tai groziu pridejusios, jau buvau @adrij@ pasigedusi Mingailiux laaaaabai grazus vestuviniai. Ikelsiu ir as savo toki nublankstanti pries jusu