astuftis, labai faini meskiukai
kopustas paliko mane ilgam atverta burna sedeti-nu taip noriu taip pat graziai ka padaryti...
visu mergaiciu darbai labai labai
aciu jums visoms, kad nuotaika pakeliat, kad tokiais estetiniais darbais dusia pamaloninat
noriu pasiguosti...jau rasiau cia kada,kad turiu padaryti krikstynoms torta dvieju aukstu, 10-ciai zmoniu. taip dziaugiausi,kad pirmas toks rimtai progai ir pirmas dvieju aukstu.prisisvajojau, susipirkau viska,kas reikalinga. tos mamytes jau pries tris savaites klausiau kokio nori vidaus, kaip puostas turetu buti, kuo puostas, kokio svorio...nusiunciau pavyzdziu...tai per paskutines tris dienas jau mazai truko,kad is vis atsisakyciau daryti, tik leliuko gaila-nepaliksi be torto tokia svente.tik apsitarem telefonu su mamyte, po pusvalandzio jau ji raso i facebook'a, kad nori vieno auksto (nors dabar jau apsisprende,kad dvieju), vakar jau ji man vel raso, kad gal galeciau vis delto puosti tiesiog grietinele (tai jau papuosimu nebegaliu daryti ir deti kokius buvau sugalvojus). galiausiai nuo pradzioj 3kg, po to 5kg svorio pasiliko iki 4kg
tikiuosi, kad atvaziavus pasiimti sestadieni, nenores dar ko nors pakeisti
aciu,kad isklauset