Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Neli, labai kruopštūs ir gražūs tortai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Olesta, tavo mergaites tortukas fantastiskas!
sitam skyrely negraziu tortu nebuna, visi grazus smile.gif o kai kurie pranoksta visus isivaizdavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota39 @ 2012 10 17, 07:41)
Olesta, tavo mergaites tortukas fantastiskas!
sitam skyrely negraziu tortu nebuna, visi grazus smile.gif o kai kurie pranoksta visus isivaizdavimus smile.gif

pritariu visom keturiom....
nuostabus visi tortai....
Atsakyti
Labukas)
Nuo sestadienio galvojau deti ar ne)Nes nieko ypatingo ir visas toks nelabai vykes...bet dedu- pabarkite, kita karta bus noras geriau pasistengti.
Visus brokus matau...zinau...kol kas geriau nemoku verysad.gif

Mano medutis(kepu 100 )) metu) , pastilazas triju rusiu)))(dariau pirma karta ,norejau pajausti kuris mano)

user posted image
Atsakyti
Neli, man irgi kvapą užgnaiužė... blink.gif bigsmile.gif Ir man reik lašų nuo tokių grožių doh.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2012 10 17, 09:19)
Nuo sestadienio galvojau deti ar ne)Nes nieko ypatingo ir visas toks nelabai vykes...bet dedu- pabarkite, kita karta bus noras geriau pasistengti.

Ką čia bart, nuostabi barbė, as iš šono jokių trūkumų nematau, gerai paslėpei biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Neli, ohoho, prasom daugiau bigsmile.gif
Ulitka, puiki barbe, tik man noretusi maziau tu kringeliuku ant sijono. Ir gal maziau spalvu.. 4u.gif keksiukai taip pat mieli smile.gif
Olesta, tavo mergyte akivaizdziai turi puikia mokytoja! mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
olestos mergaites saunuoles 4u.gif

grazi barbe

mano tai vis kartojasi idejos,jau ir nebekeliu,nes tikrai neidomu smile.gif
parodysiu keleta,kurie man asmeniskai mieli wub.gif
varskinis su persikais 1200gr
user posted image
varskinis su persikais 2500gr
user posted image
user posted image
ir siandieninis kopustelis smile.gif
vysninis karamelinis 2kg
user posted image
Atsakyti
*saules_zuikutis* Labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuftis: 17 spalio 2012 - 13:54
Saules zuikuti kokie faini tortukai,o sraige kokia miela thumbup.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif ka cia bekartosi - visi nuostabus ir krupstumo reikalaujantys meno kuriniai wub.gif
o as noriu paklausti toto darymo eigos (kad nenusigrybauciau) blush2.gif
pataisykit mane 4u.gif ax.gif
taigi, torta valgysim sestadieni (kita), o vezti paruosta reiks ketvirtadieni ryte tai:
1. pasidarau dengimo mase tarkim si savaitgali ir laikau ja saldytuve apvyniota plevele (ar ne per ilgai ji bres?);
2.antradieni issikepu snikerso lakstus ir vakare juos sutepu
3. treciadienio popiete dengiu jau pasigaminta mase ir ikisu i saldytuva iki 4nio ryto.
ir pagrindinis klausimas: jei as antradieni iskepsiu torta o valgysim tik sestadieni tai ar jis nepages? skonis nenukentes? g.gif
nepykit uz durnus klausimus, tiesiog noriu kad butu gerai, daug atsakomybes taigi noriu kad kazkas patvirtintu arba pataisytu mane ax.gif blush2.gif aciu uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
nu bet kopustas tai man kazkas nerealaus... wub.gif wub.gif wub.gif kaip noreciau nukopijuoti... ax.gif tik kad man tokia sodri spalva nesigauna o ir kaip pirmam kartui manau uzteks tiesiog lygaus dengimo blush2.gif bigsmile.gif
Papildyta:
p.s. dar pamirsau klausima... si svtg dariau torta ir as su sokoladu puosiu... tai norejau paklausti kaip jus tvirtinat geles, drugelius prie sokolado? dandziau su spiritu - ne velnio nelipo doh.gif su kiausiniu skaiciau kad kazkas klijuoja... kokiu dar budu yra (isskyrus maistinius klijus - pas mus ju nera, o parsisiust nebera laiko) blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
SZ, kopusta jeginis. Labai labai wub.gif

Forti, o kodel tu dengimo mase darysi si savaitgali ir dar ja brandinsi? Tai kai dengsi ir daryk is karto? Ir mase gi nelaikoma saldytuve. Su plevele ir i lentyna virtuvej.
Atsakyti
Visu super tortai thumbup.gif

ULITKA,tikrai grazi barbe,sijonas net prie popieriaus pritaikytas,super.

SZ,taip pat grazuoliai thumbup.gif
OLESTOS mergaites wub.gif saunus darbelis
Atsakyti