Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(linette @ 2012 10 15, 19:16)

pasta222 o man tas kur su šlapia beze puoštas , nu taip akin krito , kad negaliu  thumbup.gif  wub.gif , tos uogytės taip dailiai atrodo , tip ir noris suvalgyt , o gal ten tikros  g.gif  ax.gif  biggrin.gif

biggrin.gif ....tai juodieji serbentai padaryti is pastilazo....buvo kelios situacijos suseje su uogu krumais tai turejau kazka su serbentais rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos kepejėlės,

Prisižiūrėjau grožių, kad ojojoj bigsmile.gif
Labaiusiai įstrigę:
Ilgo paluko istorija, mano panelė nualptų tokį tortą gavusi, išprotėjusi dėl šio filmuko
Gena ir kūlverstukas, super thumbup.gif
Pelėdžiukai ir bateliai, širdis apsalo thumbup.gif
Ai, dar žiguliukas thumbup.gif nu šakės.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumakavec: 16 spalio 2012 - 11:20
Aciu uz atsakymus 4u.gif Visgi teks kulniuoti i parduotuve dirbtinio medaus..... prisiziurejus tiek groziu, norisi ir paciai pabandyt kazka nulipdyt, nors tortas ir saviems, kuriems svabiausia kas viduje biggrin.gif
Atsakyti
bandykite, būtinai bandykite ir nenuleiskite rankų, jei nepavyksta iš pirmo karto smile.gif nes paskui gimsta šedevrai smile.gif

štai mano mergaitės darbelis, jinai tikrai ne profė, bet auklėtojai tortuką jau pati padarė smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 16 spalio 2012 - 12:11
[quote=sypseneleee,2012 10 15, 22:16]
Labai liuks ,na toks realus ,tik man gal tos veliaveles nereiketu ismeigtos gal butu uzteke ja siaip padeti,bet cia mano nuomone blush2.gif ,o siaip labai,labai thumbup.gif
Bet juk ta vėliavėlė tikšiaip padėta ir yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 15, 09:43)

keletas maniškių  biggrin.gif

Mažai mielai mergytei

Labai grazus tortukai, vienetukas ypac thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 10 16, 05:09)
bandykite, būtinai bandykite ir nenuleiskite rankų, jei nepavyksta iš pirmo karto smile.gif nes paskui gimsta šedevrai smile.gif

štai mano mergaitės darbelis, jinai tikrai ne profė, bet auklėtojai tortuką jau pati padarė

Wau kaip graziai ir tvarkingai,klausykit o tu kantukui ,kaip jie vadinasi kapleriai ar kazkaip tai kur ju butu Vilniuje pirkti o gal zinote kaip angliskai jie vadinasi? Dar pries kelis menesius bandziau ieskoti nuvaziavusi i Wilton parduotuve,bandziau rasti,paskui pardaveju klausiau,na ziurejo i mane kaip i tundra sako nieko nemate nezinom,o tikslaus pavadinimo nezinau...Gal kas zinote?

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 10 16, 05:14)
Bet juk ta vėliavėlė tikšiaip  padėta ir yra ax.gif

Oi Dianaa atsiprasau bet man ji taip jau pasirode ismeigta ech nusisnekejau,labai jau grazus lagaminas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kaip seniai čia nebuvau g.gif ... Vis tas laikas kažkur pasimeta... Šaunuolės, kaip jūs visos ištobulėjot thumbup.gif Pasakiški torčiukai, taip smagu juos matyti, širdis apsala wub.gif
Kad jau ne tuščiomis, atnešu kelis:
Čia garbingai 70m progai:
user posted image
vaikiški:
user posted image
user posted image
user posted image
vestuviniai:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
neli,pasakiski tortai wub.gif
Atsakyti
neli tobulai -pasakiškai gražiai-beprotiškai fantastiškai biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif pritrukau oro wub.gif wub.gif wub.gif
1,puokštė abaldėna
2,maška visai nieko , bet meška graži kaip aš lotuliukas.gif
3,beždžioniukas tai musėt žaislinis g.gif biggrin.gif
4,bitelės nu beveik kaip tikros , tik , kad su veidukais biggrin.gif
5,vestuvinis labai labai , tik aš esu mačius su juodu tipo kostiumu , tai kontrastas didesnis , bet labai gražu ir tiap smile.gif
6,tai tu nori pasakyt , kad paukštukus ir pati lipinai g.gif thumbup.gif
7,paskutinis , bet tikrai ne prasčiausias , nu vien žodž einu pradėt kvėpuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 16, 22:57)
Wau kaip graziai ir tvarkingai,klausykit o tu kantukui ,kaip jie vadinasi kapleriai ar kazkaip tai kur ju butu Vilniuje pirkti o gal zinote kaip angliskai jie vadinasi?

kapleriai - tai plastmasiniai "perėjimai" (slengu perechodas laugh.gif ) iš konditerinio maišelio į metalinį antgaliuką. Kapleris dedasi į konditerinį maišelį, į vidų, iš išorinės pusės ant kaplerio maunasi antgaliukas (tip, nozzle) ir tada užsisuka mažas žiedelis, prilaikantis antgaliuką.

O čia ko norima tai angliškai vadinama CRIMPER, o lietuviškai tipo krimperis.
Atsakyti
pastilaza darau su naturaliu medum, puikiai viskas gaunas, o ir kvapo jokio ikiraus nera schmoll.gif
Atsakyti