tikrai aciu visiems kas pastebejo mano Gena:) tarp tiek graziu tortu.
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 15, 14:59)
Labas rytas, groziu gamintojos
Chantel, labai neblogas pirmasis bandymas. Su laiku drugeliai turetu tapti plonesni
Chantel, labai neblogas pirmasis bandymas. Su laiku drugeliai turetu tapti plonesni
Uoi,kaip ačiū,už pastebėjimą. Žinosiu dabar ,kad reik ploniau
QUOTE(pasta222 @ 2012 10 15, 13:09)
super , kaip tikras
Ačiū visom už gerą žodį , man pačiai tas su pelėdžiukais , čia vadinasi - leido reikštis laisvai , idėją gan senokai brandinau ir labai džiaugiuos, kad atsirado kur ją įgyvendint , nebereiks mažosios gimtadienio laukt
Rasa_zyk pelėdžiukų trotas nuostabus , net akyse nušvito kai pamačiau , superinis darbukas -tortukas
pasta222 o man tas kur su šlapia beze puoštas , nu taip akin krito , kad negaliu , tos uogytės taip dailiai atrodo , tip ir noris suvalgyt , o gal ten tikros
pasta222 o man tas kur su šlapia beze puoštas , nu taip akin krito , kad negaliu , tos uogytės taip dailiai atrodo , tip ir noris suvalgyt , o gal ten tikros
Ačiūūū, kaip smagu , kad mano darbai skaidrina dieną
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 10 15, 01:33)
Mano portfeliukas skirtas rinkimams 2,7 kg plombyrinės varškės su vaisiais
Labai liuks ,na toks realus ,tik man gal tos veliaveles nereiketu ismeigtos gal butu uzteke ja siaip padeti,bet cia mano nuomone ,o siaip labai,labai
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 15, 01:43)
Sveikos grožių kūrėjos, visoms už pastangas ir mažus valgomus stebuklus po baliončikų puokštę
keletas maniškių
keletas maniškių
Labai grazus tas su soske man tokia nematyta ideja
QUOTE(pasta222 @ 2012 10 15, 06:09)
labai grazu
QUOTE(elenka @ 2012 10 15, 10:24)
tikrai aciu visiems kas pastebejo mano Gena:) tarp tiek graziu tortu.
Jusu torciuko ideja
Aciu.Rankena kepiau is medaus torto tik kietesne tesla pasidariau,iskociojau ,sulenkiau mazdaug kokio skersmens tortas ir iskepiau
Labas vakaras visoms! ---------------------------------------
! | mafijoze , Jums skiriamas viešas įspėjimas už temos taisyklių pažeidimą. Juk aiškiai yra parašyta - JOKIŲ SKELBIMŲ !!! Jei pakartotinai pažeisite taisykles, Jums bus skirta atitinkama nuobauda. |
moderatorė irmulia
gal kas turit nuoruodelę kaip karve nulipdyt
Laba,
ar galima ant sokoladu lieto torto deti gelytes is pastilazo? netirps? Ir dar, ar galima pastilazui naudoti naturalu medu?
ar galima ant sokoladu lieto torto deti gelytes is pastilazo? netirps? Ir dar, ar galima pastilazui naudoti naturalu medu?
QUOTE(Daimara @ 2012 10 16, 12:18)
Laba,
netirps gėlytės.
Pastilažui naudoti natūralų medų? Nepatarčiau visų pirma dėl įkyraus kvapo.