Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

tikrai aciu visiems kas pastebejo mano Gena:) tarp tiek graziu tortu. 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 15, 14:59)
Labas rytas, groziu gamintojos 4u.gif
Chantel, labai neblogas pirmasis bandymas. Su laiku drugeliai turetu tapti plonesni  mirksiukas.gif

Uoi,kaip ačiū,už pastebėjimą. Žinosiu dabar ,kad reik ploniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 10 15, 13:09)

super bigsmile.gif thumbup.gif , kaip tikras biggrin.gif

Ačiū visom už gerą žodį aciuks.gif , man pačiai tas su pelėdžiukais wub.gif , čia vadinasi - leido reikštis laisvai biggrin.gif , idėją gan senokai brandinau rolleyes.gif ir labai džiaugiuos, kad atsirado kur ją įgyvendint rolleyes.gif , nebereiks mažosios gimtadienio laukt biggrin.gif
Atsakyti
Rasa_zyk pelėdžiukų trotas nuostabus , net akyse nušvito kai pamačiau wub.gif wub.gif , superinis darbukas -tortukas wub.gif

pasta222 o man tas kur su šlapia beze puoštas , nu taip akin krito , kad negaliu thumbup.gif wub.gif , tos uogytės taip dailiai atrodo , tip ir noris suvalgyt , o gal ten tikros g.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 15 spalio 2012 - 18:18
Ačiūūū, kaip smagu , kad mano darbai skaidrina dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 10 15, 01:33)
Mano portfeliukas skirtas rinkimams 2,7 kg plombyrinės varškės su vaisiais

Labai liuks ,na toks realus ,tik man gal tos veliaveles nereiketu ismeigtos gal butu uzteke ja siaip padeti,bet cia mano nuomone blush2.gif ,o siaip labai,labai thumbup.gif
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 15, 01:43)
Sveikos grožių kūrėjos, visoms už pastangas ir mažus valgomus stebuklus po baliončikų puokštę  4u.gif  tongue.gif

keletas maniškių  biggrin.gif

Labai grazus wub.gif tas su soske man tokia nematyta ideja
QUOTE(pasta222 @ 2012 10 15, 06:09)

labai grazu
QUOTE(elenka @ 2012 10 15, 10:24)
tikrai aciu visiems kas pastebejo mano Gena:) tarp tiek graziu tortu. 4u.gif  blush2.gif  ax.gif

Jusu torciuko ideja wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu.Rankena kepiau is medaus torto tik kietesne tesla pasidariau,iskociojau ,sulenkiau mazdaug kokio skersmens tortas ir iskepiau

Atsakyti
Labas vakaras visoms! ---------------------------------------

! 
mafijoze , Jums skiriamas viešas įspėjimas už temos taisyklių pažeidimą. Juk aiškiai yra parašyta - JOKIŲ SKELBIMŲ !!!

Jei pakartotinai pažeisite taisykles, Jums bus skirta atitinkama nuobauda.  

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 spalio 2012 - 09:03
gal kas turit nuoruodelę kaip karve nulipdyt ax.gif
Atsakyti
Laba,

ar galima ant sokoladu lieto torto deti gelytes is pastilazo? netirps? Ir dar, ar galima pastilazui naudoti naturalu medu?
Atsakyti
QUOTE(Daimara @ 2012 10 16, 07:18)

ant sokolado galima,o del medaus tai,kiek zinau negalima.as jo pati nedarau,bet kiek esu skaicius,tai negalima
Atsakyti
QUOTE(Daimara @ 2012 10 16, 12:18)
Laba,

ar galima ant sokoladu lieto torto deti gelytes is pastilazo? netirps? Ir dar, ar galima pastilazui naudoti naturalu medu?

netirps gėlytės.

Pastilažui naudoti natūralų medų? Nepatarčiau visų pirma dėl įkyraus kvapo.
Atsakyti