Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(astase @ 2012 10 11, 14:24)

Nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 14, 19:21)
Aciu Naitai vat tai vadinasi parduotuvine ,bejejus rasete jei neklystu kad turite 60 cm kocela,tai gal jus ta is wilson firmos turite toki balta?gal toki?http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?sku=1907-1210

taip, toks biggrin.gif
Atsakyti
na va ,pagaliau dar vienas mano torčiukas, sūnelio pirmo gimtadienio proga. Jogurtinis su persikais, pastilažas. Nieko mandro, galvoje mačiau geresnį vaizdą, bet...
user posted image

ir dar klausimas: kai ka teko dazyti is virsaus ant mases, ir ant rytojau pjaustant ir valgant ji daze. ka reikai padaryt , kad to nebutu? naudojau americolor
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenka: 14 spalio 2012 - 21:56
QUOTE(elenka @ 2012 10 14, 23:46)
na va ,pagaliau dar vienas mano torčiukas, sūnelio pirmo gimtadienio proga. Jogurtinis su persikais, pastilažas.

ir dar klausimas: kai ka teko dazyti is virsaus ant mases, ir ant rytojau pjaustant ir valgant ji daze. ka reikai padaryt , kad to nebutu? naudojau americolor

Labai gražus, žaismingas, spalvų pilnas tortas wub.gif

O maistiniai dažai VISADA dažys. Jeigu gaminys nudažytas ir išdžiovintas - dvi tris dienas - jis vistiek dažys tirpdamas burnoje. Atsiskies seilėmis ir dažys. Dažai gi maistiniai, o ne plastmasei skirti.
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 10 14, 22:46)

koks fainuolis wub.gif
o dar fainiau,kad ant torto sedi ne kokie teletabiai ar zmogvoriai,o šie du wub.gif
Atsakyti
labai aciu, kad pastebejote. tikrai is visos sirdies lipdziau, aisku patirteis lipdyme neturiu blush2.gif ir kai stebiu sia tema tai labai buvau nusivylus savo sugebejimais, nes jau mano akis sitos temos dalyviu ispaikinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 10 14, 21:46)
na va ,pagaliau dar vienas mano torčiukas, sūnelio pirmo gimtadienio proga.

labai pavykę Gena su Kūlverstuku thumbup.gif Šaunus torčiukas.
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2012 10 14, 09:49)
dėl grietinėlės: kiek cukraus dedi indeliui??? 420-450 g grietinėlės gerai atšaldytos 35-36% riebumo, 2-3 šaukštai cukraus ir truputis citrinos rūgštelės, turi išsiplakti visur ir visada smile.gif 4u.gif

dėkui už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Mano portfeliukas skirtas rinkimams 2,7 kg plombyrinės varškės su vaisiais
user posted image
Atsakyti
Sveikos grožių kūrėjos, visoms už pastangas ir mažus valgomus stebuklus po baliončikų puokštę 4u.gif tongue.gif

keletas maniškių biggrin.gif

Mažai mielai mergytei
user posted image

user posted image
user posted image
Dar vienai mažai mielai mergytei
user posted image
user posted image
Ir vyriškiui rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 15 spalio 2012 - 08:46
daug nuostabiu tortu smile.gif
labai patiko Gena smile.gif nu jau toks fainuolis!
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 15, 09:43)

su peledziukais pasaka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 10 15, 09:33)
Mano portfeliukas skirtas rinkimams

thumbup.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 15, 09:43)

kokie visi faini bigsmile.gif
Atsakyti