Sveikos kepejeles
Labai dziaugiuosiu kad patiko mano tortukai ACIU VISIEMS, kas dalinosi patarimai
Olesta, --- ACIUKAS uz pastebejima mano tortuku
:
jusu tortukai visada man patinka
, ir dabar idejote puikiu tortuku, su uogomis nuostabus
nors jis kaip is lengvesniu, bet pakolkas tokio nemoku daryti
vienetukas ir su rozemis, man superinis
O-RE-AR, --- neprasta barbe
@adrij@, --- NUOSTABUS visi tortukai, krepseliai nepakartojami
pasta222 --- su zuikiu nuostabus, pasakiskas
likta bet geliu grazumas
neispasakytas
mallena fainas kempiniukas ,matosi daug darbelio ideta, tik nuoretusi kad sonai ligesni butu
saules zuikis nuostabus keksiukai, super ideja
O koki tu darai bananini ? gal receptuka gali pasakyti, noreciau isbandyti, nes devinu tokius tortukus
reiks dar tailandietiska pabandyti, ar vertas diemesio ?
Dianaaa1215 grazus tortukai, o su pakalnutemis labai nuostabus, mano svajone ismokti pakalnutes
neringyte --- Super
QUOTE(zibute77 @ 2012 09 30, 16:39)
kitu merginu ir tortai puikus, erikiux visada pasizymi neispasakytu kruopstumu, Olesta t.p, Kirbe daznai atnesa ivairiausiu grazuoliu. jau net nekopijuoju ne vieno, nes zinau jog nei progos tokios nei sugebejimu tiek neturiu... nors jau nepamenu kada ka cia buvau ikelus, bet temos neapleidziu ir esu tyli stebetoja, tik kartais kai jau nebesusilaikau kazka brukstelnu, nors mazai kam ta mano nuomone rupi, bet...
ACIUKAS
visada rupi man, visu nomuone, rodyk ir savo tortukus
Papildyta:QUOTE(ramune.v @ 2012 09 30, 06:27)
erikiuxxx - grazu
barbe tokia oho svorio
o ta su balionais minti buvau macius rusaiciu saite-nerealiai fainai ir batukai man sie patys patys
nusikopinus turiu senai tik niekaip nebuvo progos daryt-visi vaikai jau didesni
Viska puikiai suderinai-saunuole
ACIUKAS
Jo jo, rusu saite radau kaip daryti tos batelius, o kitam tortuke radau ideja mieskiuko su balionais, man patiko
mes, beveik vienu metu pradejome mokintis tortukus daryti
Patiko su mieskiuku, toks mielas jisai, linksmas, ir su suniuku fainas
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 01, 10:20)
Sveikutes
As apakus. Mano tortas pirmam puslapyje. Aciu uz toki ivertinima
Erikiuxx barbe labai grazute. As irgi tokia buvau nuziurejus (kazkas jau panasia man rodos dare, turiu fotke issisaugojusi) Siam savaitgaliui darysiu barbe tai dabar galvoju ar tiek pat kvarbatkiu deti ar truputi mazinti. Man tai super su tom kvarbatkikem suknyte
Gal gali pasakyti, torto apacia kokio diametro, jei pameni? Kaip cia ma pataikyti tuos 3kg padaryti. Itariu susitepsiu torta ir nuo jo svoriu ziuresiu kiek galiu sau leisti tu kvarbatkiuku uzdeti.
Likta, superines geles
ACIUKAS tau uz mano tortuko pastebejima
As irgi nuorejau, tapacia foto deti
, labai fainas tortukas
Manau, kad labai faina ideja, i pirma puslapi deti musu mergaiciu puostus tortukus foto
Barbe foto, ir pas mane issaugota, bet neatsimenu kieno, nes nera uzraso
Kvarbatkes duoda nemazai svorio, bet man toks papuosimas patiko, tai ir bandziau daryti,
kepiau is 1 normos snikerio, bet as dedu daugiau rududu i biskvita, ir daugiau pertepimu darau su rududu. Kepiau iskart trijose formose, 18,16,12, barbes aukstis isejo didesnis nei matosi foto, nes lekste su idubimu, o po kvarbatkem tai nesimato., nezinau tikslaus svorio, nes su padeklu ir lele, svere jis 5kg. ligiai, tai atemus padekla bus apie 4kg., o kadangi tai daryta DOVANU, tai tiksliai ir neziurejau, bet isejo gan didele lelyte, kad uzteko visai klasei, mkytojams ir net nese direktorei