Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Chantel @ 2012 10 13, 15:01)
Sveikos  4u.gif

thumbup.gif Saunuole,prisimenu dar ta jausma,kai ir pati padariau pirma rimtesni torta thumbup.gif Sekmes
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2012 10 13, 17:23)
Na pasirodau as cia kaip jaunas menulis

visi labai labai wub.gif

QUOTE(Chantel @ 2012 10 13, 18:01)
Man ganėtinai sunku buvo tik ją perkelti ant tortuko,vienoj vietoj įdrėskiau

man irgi taip buvo. Bet dabar aš turiu 60 cm kočėlą, tai ant jo pavynioju, perkeliu ir atgal atvynioju. Super.

QUOTE(Ulitka @ 2012 10 13, 20:04)
Labukas 4u.gif
Gal dar pagelbesite) blush2.gif

Kur perkate gliukozes sirupo  ir glicerino?

Aciu) 4u.gif

gliukozę internetinėse pardėse, bet šiaip tai drąsiai imkit dirbtinio medaus ir bus tas pats.
Glicerinas VIDINIAM NAUDOJIMUI - vaistinėse, turinčiose vaistų gamybos skyrių. O jeigu paprasčiau, tai tiesiog NATURA aliejaus lygiai tiek pat, kiek glicerino recepte.
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 13, 06:41)
Man grietinele atrodo perplakta g.gif , tokie guziukai susidare.


va tai imsiu ir paklausiu dėl grietinėlės ax.gif Kokios gudrybės reikalingos grietinėlei išplakti? Kadaise puikiai gaudavosi. Dabar - nesugebu blink.gif Nei kombainu, nei mikseriu doh.gif Neišsiplaka iki standumo, ir viskas. O ilgiau plakant jau persiplaka. Ne tą grietinėlę renkuosi? Mažai atšaldyta?
Atsakyti
Nebeisvardisiu visu,visos Saunuoles!!!!!!!!! Kasdien ateinu pasiziureti,tik laiko nelabai randu atrasyti,o kad ne tusciomis,tai pasirodysiu ir savo kelis paskutinius....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daluze77 @ 2012 10 13, 21:55)


na labai gražūs tortukai wub.gif Tik man, nesuprantančiai, kaip įtariu, lenkiškai, tas užrašas kaip taip neįprastai atrodo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 13, 22:45)
va tai imsiu ir paklausiu dėl grietinėlės  ax.gif  Kokios gudrybės reikalingos grietinėlei išplakti? Kadaise puikiai gaudavosi. Dabar - nesugebu  blink.gif  Nei kombainu, nei mikseriu  doh.gif  Neišsiplaka iki standumo, ir viskas. O ilgiau plakant jau persiplaka. Ne tą grietinėlę renkuosi? Mažai atšaldyta?


Manau prastai atsaldai, pries plakant ,pabandyk ideti i kamera nuo 5iki7 min, tikrai susiplaks mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 10 13, 20:22)
thumbup.gif Saunuole,prisimenu dar ta jausma,kai ir pati padariau pirma rimtesni torta  thumbup.gif Sekmes

4u.gif

QUOTE(naitas @ 2012 10 13, 21:36)

man irgi taip buvo. Bet dabar aš turiu 60 cm kočėlą, tai ant jo pavynioju, perkeliu ir atgal atvynioju. Super.



O , aciu uz ideja turesiu omeni mirksiukas.gif
Atsakyti
dėkui, Chantel 4u.gif Pabandysiu į kamerą įkišt.
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2012 10 12, 18:01)


thumbup.gif
QUOTE(Irme @ 2012 10 13, 08:23)
Na pasirodau as cia kaip jaunas menulis smile.gif

Labai grazu thumbup.gif
Aciu Naitai ,isivaizduoju kad puros padaugindavau...
visgi pirkau ir dariau su raudona mase,pasirodau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 14, 10:09)
visgi pirkau ir dariau su raudona mase,pasirodau

nugis boružėlė kaip nulieta, ir masė tikrai raudona. wub.gif
Atsakyti
dėl grietinėlės: kiek cukraus dedi indeliui??? 420-450 g grietinėlės gerai atšaldytos 35-36% riebumo, 2-3 šaukštai cukraus ir truputis citrinos rūgštelės, turi išsiplakti visur ir visada smile.gif 4u.gif

gražūs tortai, mergaitės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 spalio 2012 - 09:50
QUOTE(naitas @ 2012 10 14, 01:12)
nugis boružėlė kaip nulieta, ir masė tikrai raudona. wub.gif

Aciu Naitai vat tai vadinasi parduotuvine ,bejejus rasete jei neklystu kad turite 60 cm kocela,tai gal jus ta is wilson firmos turite toki balta?gal toki?http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?sku=1907-1210
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseneleee: 14 spalio 2012 - 17:24
QUOTE(naitas @ 2012 10 13, 21:36)

gliukozę internetinėse
Glicerinas VIDINIAM NAUDOJIMUI

aciu uz pagalba wub.gif
Atsakyti