Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 13, 00:22)
  Tai mano klausimas toks ka darau  negerai kad pastiliazas ziauriai sukieteja ?????

kada jis sukietėja? Jeigu kočiojant, tai per daug tada naudojama cukraus pudros ar krakmolo. O jeigu ant torto.. tai gal pagailit gliukozės.. g.gif
Atsakyti
Beminkant,
ir dabr del raudonos panikuoju spalvos ar ja vien raudona spalva isgausiu gera atspalvi ,dedant juoda ar nesigaus per bordo ,parduotuveje sako idek i raudona rudoos(bet paskui pasitaide -pabandyk )
\
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 10 12, 22:45)
Su bateliu superinis! wub.gif
Bokstas nerealus!!! wub.gif  O kas boksto viduje?

Kadangi uzsakove leido, tai bokstas nevalgomas smile.gif jis tusciaviduris smile.gif

QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 13, 00:04)
Labai labai grazu..ech ir kaip jus taip sugebate doh.gif
  Beje kaip isgavai raudona tokia grazia spalva g.gif  tiesiog dazai raudoni ar dar maisei kokios?

Aciu labai 4u.gif As pasidaviau jau del raudonos spalvos, niekaip neidavo isgaut tokios kaip noriu, didesniam kiekiui mases, todel nusipirkau jau padaryta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 13, 01:11)
Beminkant,

nu va.. biggrin.gif mažint reikia pudrą, taupyt biggrin.gif
Atsakyti
ne mano diena,matyt, siandien...ir nuotraukos neisikelia, ir pasigirti neisejo...o dar po tokiu groziu vel is vis,manau, net neverta deti,jei ir gausis kelti-vistiek nieko naujo neparodysiu.

kaip bebuvo, REIKIA PATARIMO. savaitgaliui paprase padaryti krikstynom torta, kurio viduj "gali butu vanilinis ir sokoladinis kremai". ir dar dvieju aukstu. kaip sakoma... visada buna pirmas kartas (ir krikstynu tortui ir dvieju aukstu). koki torta darytumet jus? puosti manau pastilazu, patupdyti kelis meskiukus ir dar prase uzraso.
Atsakyti
negaliu patiketi...gavosi nuotraukas ikelti bigsmile.gif blush2.gif nu tundra visiska...nepykit,kad kartojuos ax.gif

tai va, giriuosi, kad gavosi slapia beze. is jos darytos "rozes" apdziuvo ir dabar zinau kaip tai atrodo smile.gif beje, man is duoto produktu kiekio isejo tik rozes ir vos vos padengti pavirsiu torto-gal todel,kad netaupiau? viduj varskinis gaivumelis,aplinkui grietinele

user posted image

ir cia siaip dar vienas toks siaip sau... rafaelo svajone,rozytes ir lapeliai pastiliazo

user posted image

nu va, pasisnekejau cia viena su savim...
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2012 10 13, 02:01)
negaliu patiketi...gavosi nuotraukas ikelti  bigsmile.gif  blush2.gif nu tundra visiska...nepykit,kad kartojuos  ax.gif

tai va, giriuosi, kad gavosi slapia beze. is jos darytos "rozes" apdziuvo ir dabar zinau kaip tai atrodo  smile.gif  beje, man is duoto produktu kiekio isejo tik rozes ir vos vos padengti pavirsiu torto-gal todel,kad netaupiau? viduj varskinis gaivumelis,aplinkui grietinele

Man grietinele atrodo perplakta g.gif , tokie guziukai susidare. jus norit pasakyti kad is 4 baltymu tik rozes susukot? unsure.gif , turejo daugiau gautis mano nuomone
Atsakyti
grietinele nebuvo perplakta. greiciau susilo rankose, nes buvau daug jos prisidejus ax.gif torto skersmuo 30cm. tos "rozytes" nemazos tokios buvo, bet ir as manau,kad turejo gautis daugiau pacios mases. kadangi dariau pirma karta, tikiuosi antra karta darant pasimatys kas ir kaip. aciu uz pastabas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, Aciu visoms besidalinancioms informacija apie tortu puosyba bei atsakinejancioms i pradedanciuju puoseju uzduodamus klausimus 4u.gif
as pirma karta puosiu torta mase, viskas gavosi gerai, isskyrus raides, nu niekaip neiseina man ju iskrapstyti is tu formeliu (toks plasmasinis ispaudas su daug raideliu), gal galetumete pagelbeti ir man, patarti, kaip jas isspausti teisingai ir is ten iskrapstyti? 4u.gif siandien nesiu pusbroliui torta bokala, noreciau, kad butu su uzrasu. smile.gif is anksto dekoju!
Atsakyti
Na pasirodau as cia kaip jaunas menulis smile.gif Ziuriu i jusu tortus ir negaliu atsigrozeti bigsmile.gif Pasirodau ir as ka nuveikusi esu:
Varskinis gaivumelis, ~2 kg
user posted image
Pirmas vestuvinis, brolio vestuvems ax.gif turtingas kavos ir maskarpones
user posted image
Pauksciu pienas, ~ 2 kg
user posted image
Turtingas kavos, ~5 kg
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ilgai aš jus stebėjau ir bandžiau viską prisiminti. Šiandien nutariau pirmą kartą apdengti tortą cukrine mase.Papuošimo labai nėra,bet labai norėjau pabandyti būtent jį apdengti. Man ganėtinai sunku buvo tik ją perkelti ant tortuko,vienoj vietoj įdrėskiau ,bet nieko lotuliukas.gif Na, iki tobulumo dar reikės ne vieno karto ,bet pati savim didžiuojuosi lotuliukas.gif pagaliau ir aš apdengiau tortą biggrin.gif Aš dariau sviestini kremą su kondensuotu pienu,man kažkaip apačioi,šlapiuot pradėjo ir sunku buvo kokybiškai pakišti mase. Va nuotraukytė,tortas sau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Gal dar pagelbesite) blush2.gif

Kur perkate gliukozes sirupo ir glicerino?

Aciu) 4u.gif
Atsakyti