Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mano lėktuvas, jogurtinis, pastiliažas, 2,2kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 12, 17:47)
Mingailiux,labai grazu!
o sparnai is moldo,ar pati lipdei?

Pati. Neturiu tiek pinigu, kad visus moldus susipirkti. Tai tenka suktis kazkaip smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vel kiek daug nuostabiu tortuku

IwonaBogd labai grazus tomas ir dzeris wub.gif
@adrij@ ... net sustojau kvepavus pamacius tobula smurfu nama, nedarykit taip daugiau, o uzdusiu biggrin.gif bet toks superinis, visos detales ... fantastiskas.. wub.gif
B&J grazuoles geles 4u.gif
astase zuikutis, atrodo bego bego ir parvirto smile.gif bet labai mielas wub.gif
Mingailiux wub.gif labai grazu 4u.gif
astuftis faina vireja thumbup.gif
melynas dangus

Keletas mano

user posted image

Cia turejo but sokejos bateliai, mama, kuri uzsakinejo, sake kad dukrai pavoge batelius per cempionata, tai sako bent ant torto uzdesim biggrin.gif

user posted image

Cia taip norejosi dar visokiu geliu pridet, bet jau ir taip per didelis svoris gavosi g.gif

user posted image
Atsakyti
astuftis, nevute akys atsigauna wub.gif
Atsakyti
Nevutes bokstas superinis ir boulingas thumbup.gif O bateliai ne per dideli pagal torta? Ar cia tortas maziukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 12, 21:43)
Nevutes bokstas superinis ir boulingas  thumbup.gif O bateliai ne per dideli pagal torta? Ar cia tortas maziukas? smile.gif

Tortas tai nedidelis, bet man ir norejosi ju didesniu, atrodo kaip ant kokios pagalveles uzdetos kurpaites blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mingailiux, fantastiškas tortas su bateliu ir barbė labai daili...
Nevute, superiniai lipdymo sugebėjimai, nerealu, labai patiko tortai, liuks padirbėta smile.gif 4u.gif 4u.gif
Astuftis, šaunus lėktuvėlis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai, mergaites, aciu uz atsakymus heart.gif vadinas geras pasirinkimas snikersas ax.gif ir aciu uz patarimus del mases
snd kepu ta juoda alkoholini torta... niu kaip jis man skanus (na ne tik man - visiems) wub.gif aciu autorei uz recepta thumbup.gif
o jus kuo toliau tuo grazesnius tortus dedate... nei cia prisivysi nei cia lygiuosies biggrin.gif tiesiog nuostabybes lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 12, 17:43)

Su bateliu superinis! wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 10 12, 20:38)

Bokstas nerealus!!! wub.gif O kas boksto viduje?
Atsakyti
mmm vel graziu torciuku,saunuoles merginos
@adrija@ nu supratau viska del jusu darbo su papuosimais tik man neisnesa biski blondiniska prigimtis kaip jus apskaiciuojat kiek pasidaryti pastiliazo kiek jo kokios spalvos pasidaryti ,oi nu pavydas ima kad zmones taip sugeba tokius grazius meno kurinius daryt...
dar klausimelis apie jusu pastiliaza,aisku nelabai betikiu kad jus sianakt beprisesit cia...bet ruosiuosi dengti boruze su jusu pastiliazu,bandysiu dar syki bet kame gali buti mano klaidos ar zelatino kieki ar vandens ,ar krakmolo ar cukraus pudros atrodo viska darau kaip recepte,Dabar dar kai pamaciau kad kazkas parase kad pilti 40 ml,visai pasimeciau,zinau kad toks patarimas budavo pastiliazui papuosimams naudojamas.
Tai mano klausimas toks ka darau negerai kad pastiliazas ziauriai sukieteja ?????
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2012 10 12, 18:22)
Mano lėktuvas, jogurtinis, pastiliažas, 2,2kg

koks fainuolis bigsmile.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 12, 18:22)
Pati. Neturiu tiek pinigu, kad visus moldus susipirkti. Tai tenka suktis kazkaip smile.gif
nu dar karta pasikartosiu-auksines rankas turi 4u.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 10 12, 20:38)
Sveikos, vel kiek daug nuostabiu tortuku

kokie visi grazus!o su bokstu isvis super!
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 10 12, 12:38)

Labai labai grazu..ech ir kaip jus taip sugebate doh.gif
Beje kaip isgavai raudona tokia grazia spalva g.gif tiesiog dazai raudoni ar dar maisei kokios?
Atsakyti