QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 12, 07:23)
@Adrija@ Jusu kaip visada nerealus,bet man jie jau kaip meno kuriniai nu man jie nevalgomi o tik laikyti ir stebetis kaip jus tokius nerealius padarote .Dabar galvoju idomu kokiu principu veikia jusu tas tokiu graziu baibokiuku darymo procesas,juos kazkiek is anksto pasidarote, ir gal jau nujauciate kad bus kazkas panasau...nes man neisnesa dar galva su tokiu reikaliuku kurimu..... o tas ipatinkgai sventei ,vat cia jau man ir labai ,labai grazus ir labai valgomas
Labas rytas visoms .
Apie principą lyg ir rašiau , matyt pasimetė tarp tiek žinučių . Aš niekada , apart gėlių puokštelių , nedarau iš anksto , tortas suteptas , apdengtas , sudėtas ir tik tada pradedu lipdyti detales ( figūrėles ) , juk nežinau kokios pozos reikės ( stovės , sėdės , klūpės ....) , kiek vietos jai bus skirta , lipini - uždedi , eini lipinti kitos , tokius grybukus , vazonėlius galima ir iš ankščiau pasidaryti , bet kam , juk tai užtrunka tik kelias minutes , o ir dydžio kokio reiks neaišku , aš tikrai nieko neturiu pasidarius iš anksto .
QUOTE(saintlina @ 2012 10 12, 08:38)
ne ne, tie pagaliai tai jau tikrai nevalgomi - nugis kas tikrą medgalį gali graužt O gražus tai tikrai be galo
O čia tai iš vis anekdotas su ta šaka , bet nenoriu pasakoti ,nes nežinai , kas kur ir kada gali čia užklysti ..... bus paskui .