Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 12, 07:23)

@Adrija@  Jusu kaip visada nerealus,bet man jie jau kaip meno kuriniai nu man jie nevalgomi o tik  laikyti ir stebetis kaip jus tokius nerealius padarote .Dabar galvoju idomu kokiu principu veikia jusu tas tokiu graziu baibokiuku darymo procesas,juos kazkiek is anksto pasidarote, ir gal jau nujauciate kad bus kazkas panasau...nes man neisnesa dar galva su tokiu  reikaliuku kurimu..... o tas ipatinkgai sventei ,vat cia jau man ir labai ,labai grazus ir labai valgomas  thumbup.gif

Labas rytas visoms .

Apie principą lyg ir rašiau , matyt pasimetė tarp tiek žinučių . Aš niekada , apart gėlių puokštelių , nedarau iš anksto , tortas suteptas , apdengtas , sudėtas ir tik tada pradedu lipdyti detales ( figūrėles ) , juk nežinau kokios pozos reikės ( stovės , sėdės , klūpės ....) , kiek vietos jai bus skirta , lipini - uždedi , eini lipinti kitos , tokius grybukus , vazonėlius galima ir iš ankščiau pasidaryti , bet kam , juk tai užtrunka tik kelias minutes , o ir dydžio kokio reiks neaišku , aš tikrai nieko neturiu pasidarius iš anksto schmoll.gif .

QUOTE(saintlina @ 2012 10 12, 08:38)
ne ne, tie pagaliai tai jau tikrai nevalgomi - nugis kas tikrą medgalį gali graužt  mastau.gif  biggrin.gif  O gražus tai tikrai be galo  wub.gif

O čia tai iš vis anekdotas su ta šaka lotuliukas.gif , bet nenoriu pasakoti ,nes nežinai , kas kur ir kada gali čia užklysti ..... bus paskui rolleyes.gif .
Atsakyti
Man irgi patinka lipdyti kai turiu tik apdengtą tortą, lengviau orentuotis dėl dydžių
Atsakyti
Mano tortukas virėjai. Jogurtinis su persikais, pastiliažas, 2kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 10 12, 08:19)
Pasirodau su saviškiu 3,5 kg šokoladinė simfonija ir rafaelo

labai gražu wub.gif Ir spalvos orchidėjų ir torto kaip suderintos wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

grįžau dar tą smurfų tortą apžiūrėt, po to orchidėjas, po to virėjos tortą.. Super wub.gif
Atsakyti
nepaprastai gražūs tortai ir vis tobulėjat tobulėjate visos, labai džiaugiuosi už Jus visas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 10 12, 11:11)
juk tai užtrunka tik  kelias  minutes ,

as tikrsiausiai viena smurfa valanda lipdyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 10 12, 11:37)
as tikrsiausiai viena smurfa valanda lipdyciau  doh.gif

Aš ne smurfą turėjau minty smile.gif .
Atsakyti
Nu va, prisidirbau kelias dienas neaplankius jusu. Tiek grooziu pridejot, kad nezinau ne kaip dabar jus visus sumineti ir pagirti blush2.gif visoms visoms be isimties po 4u.gif

@adrija@, jeigu as pirmiausiai pagaminciau torta, o tik tada gaminciau papuosimus, tai bijau kad tortas prarugtu per ta laika lotuliukas.gif
pvz sita bateli dariau 2 dienas (nu,aisku, ne istisai, nes per diena tik kelias val galiu skirti tortams)
Atsakyti
Na nelyginkite batelį su vazonėliu ( adatos antpirščio dydžio ) , ar krepšeliu vynuogių ( 3 cm. dydžio ) , aš batelį irgi darau ne dieną , ir ne dvi , nes kitaip bus - lūženos ne batelis mirksiukas.gif .

Atsakyti
gal nesunku kam atsakyti blush2.gif
Mergaites cia sitas receptukas????Cipciuko??

Mase dariau taip :

500g . cukraus pudros
1 kiausinio baltimas( neplaktas )
2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus
1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios ).

Ir kokiam vandens kieki ta zelatina istirpint ???

group.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 12 spalio 2012 - 12:30
Nedaro niekas jau šitos masės ( mano ji , viena iš pirmųjų ) , jūs pastilažą darykite , aš rekomenduoju , nes su tuo baltymu , labai viskas tikslu turi būti , kol " pramušite " kas , kaip , daug produktų sugadinsite smile.gif .
Atsakyti