Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labai grazus zuikutis, 4u.gif gal turite kokia instrukcija kaip gaminti?
Atsakyti
smurfikai ,zuikis...labai grazu
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2012 10 11, 14:24)
Mergaites jusu tortai nuostabus iki jusu ojojoj kiek dar mokytis,mokytis,mokytis....
Ikelsiu ir as savo viena sioki toki  lotuliukas.gif

bigsmile.gif liuks zuikis , toks " na kaip aš dabar jums duosiu , kaip duosiu .... " lotuliukas.gif

Šitas gražiam jubiliejui .

user posted image.....user posted image

Atsakyti
*Keila*, labai jums ačiū wub.gif Jei išdrįsiu po dukrytės gimtadienio pasirodysiu kaip gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms, kas pastebejo ir pagyre mano tortukus 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
na tikrai nuostabus net ne nuostabus o nerealiai nuostabus jusu tortai 4u.gif wub.gif
sveikutes kepejeles smile.gif as ateinu su 3 klausimais, buciau labai dekinga jei kas nors atsakytu...
man reikes torta vezti 350km,
1. koki patartumete kepti? esu susiplanavusi snikersa nes bandziau - laaabai patiko smile.gif bet ar jis pakankamai tvirtas? atlaikys kelione? g.gif
2. del papuosimo, labai noriu dengti torta cukraus mase, ar ji nuo vibracijos nesuskilines? kada reikia papuosti torta kad spetu kaip reikalas sustingt? speju per nakti saldytuve pastovejes jis nebus ypac tvirtas... g.gif
3. kokia patartumet mase dengimui daryti kad ji butu kiek imanoma patikimesne del keliones atlaikymo blush2.gif
kiek daug klausimu... nesinori vargti visa diena ir nuvezti suskilinejusi ar istezusi torta... aciu labai jei pasidalintumete patarimais blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B&J @ 2012 10 11, 12:05)
Cukrines geles .

Tokios gražios wub.gif nepanašu į cukrines anei kiek bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 spalio 2012 - 18:10
Mano keli tortukai
(aisku, po Adrijos jie visiskai nublanksta)

Dvynukams, gimtad. proga kiekvienam po torta:
Varskinis su persikais
user posted image

Snikersas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 11, 17:43)
Mano keli tortukai
(aisku, po Adrijos jie visiskai nublanksta)

nei kiek nenublanksta. Labai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Mingailiux, bent jau si karta tai tikrai jusu tortai ne prastesni smile.gif o kempiniuka net isimyleti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajotojaa @ 2012 10 11, 15:03)
labai grazus zuikutis, 4u.gif  gal turite kokia instrukcija kaip gaminti?

Aciu mergaites uz pastebejima smile.gif
Na instrukcijos deja neturiu,ir internete nieko neradau,gal blogai ieskojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forti @ 2012 10 11, 18:28)
na tikrai nuostabus net ne nuostabus o nerealiai nuostabus jusu tortai 4u.gif  wub.gif
sveikutes kepejeles smile.gif as ateinu su 3 klausimais, buciau labai dekinga jei kas nors atsakytu...
man reikes torta vezti 350km,
1. koki patartumete kepti? esu susiplanavusi snikersa nes bandziau - laaabai patiko smile.gif bet ar jis pakankamai tvirtas? atlaikys kelione? g.gif
2. del papuosimo, labai noriu dengti torta cukraus mase, ar ji nuo vibracijos nesuskilines? kada reikia papuosti torta kad spetu kaip reikalas sustingt? speju per nakti saldytuve pastovejes jis nebus ypac tvirtas... g.gif
3. kokia patartumet mase dengimui daryti kad ji butu kiek imanoma patikimesne del keliones atlaikymo  blush2.gif
kiek daug klausimu... nesinori vargti visa diena ir nuvezti suskilinejusi ar istezusi torta... aciu labai jei pasidalintumete patarimais  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

1.snicersas,vienas is tvirtesniu tortu 4u.gif
2.butent per nakti pastovejes saldytuve,jis ir yra tvirtas biggrin.gif
3.siulyciau adrijos pastilazu dengti(bent jau man,jis pats paciausias) thumbup.gif ir tikrai neikas neskilines smile.gif
Atsakyti