Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 10 11, 10:06)
Mano naktinukas ir paryčiukas .

neįsivaizduoju, kaip tokį tortą galima VALGYTI blink.gif Tokį pasistačius tik žiūrėt ir žiūrėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Terapankė @ 2012 10 10, 19:51)
Jus kaip supratau daret ten bulvytes?Kiek laiko palaiket saldytuve pries merkiant i sokolada?ir pamerkus i sokolada laikyti staciai kol pastings ir paskui puoset? Atsiprasau uz tokius jums tikriausiai juokingus klausimus  smile.gif
I bloga tema atejau ideju semtis  doh.gif, nezinau nuo ko pradeti  biggrin.gif

visai nejuokingi klausimas mirksiukas.gif
taip, dariau bulvyte. i saldytuva porai valandu. tada i sokolada ir statysit kaip jus norit puosti, jei pagaliukai i apacia, tai smeigiat i koki putoplasta, kad sustingtu, jei pagaliukai aukstielniki, tai dedat ant kepimo pop. kad sustingtu ir i saldytuva, kai pilnai sustingsta, tada dekoruojat

@drij@ - nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 10 11, 11:06)

tokį būtų gaila valgyti wub.gif labai jau pasakiškai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 10 11, 11:06)
Labas rytas  smile.gif  ,

[

Joa..... toki torta tikrai tik pasidet ir grozetis...
Atsakyti
sveikos merginos, gal galit pasakyt is ko daryt eziukui spyglius? bandziau is aisingo labai tirsto bet nestovi, is ko dar butu galima padaryt? g.gif
Atsakyti
Cukrines geles . Lelojos ,Ylang-Ylang geles ir ju uogos(oi kaip man patinka sitos geles pavadinimas biggrin.gif ) ir lapeliai .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B&J: 11 spalio 2012 - 12:06
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 10 11, 09:00)
Kazin ar direktorei labai patiktu padirbtas jos parasas...

Na kolektyves toki uzsake ,klientu norai ,teks vykdyti....
Na vel gi ziurint kokia direktore ar supranta bajerius ar ne?bet jei toki uzsako tai gal jau zino,tikiuosi smile.gif
Atsakyti
labai reikia patarimo 4u.gif Vaiko auklytė labai labai prašė rytojui tortuko doh.gif Ir aišku, pasakė tik šįryt. Valgys jį šeštadienį, bet atvežt turiu ryt ryte, taigi laiko turiu tik kai grįšiu iš darbo. Gal kas turit pasiūlymų, kokį galiu iškept, nes neturiu nei želės pasidarius (pvz., jogurtiniam), o kriaušinis karamelinis tai pastovėt turi... Kokį tortą galima sutept ir iš karto puošt??? Arba blogiausiu atveju- ar galiu pasidaryt šlapios beze, supilt į maišelį ir ryte papuošt? (nes ryte laiko nelabai turėsiu dar beze plakt).
Labai labai ačiū kas patars blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 10 11, 14:25)
labai reikia patarimo 4u.gif Vaiko auklytė labai labai prašė rytojui tortuko  doh.gif Ir aišku, pasakė tik šįryt. Valgys jį šeštadienį, bet atvežt turiu ryt ryte, taigi laiko turiu tik kai grįšiu iš darbo. Gal kas turit pasiūlymų, kokį galiu iškept, nes neturiu nei želės pasidarius (pvz., jogurtiniam), o kriaušinis karamelinis tai pastovėt turi... Kokį tortą galima sutept ir iš karto puošt??? Arba blogiausiu atveju- ar galiu pasidaryt šlapios beze, supilt į maišelį ir ryte papuošt? (nes ryte laiko nelabai turėsiu dar beze plakt).
Labai labai ačiū kas patars  blush2.gif

erikiuxxx bananinį pabandykit. skanus, lengvai tešla pagaminama, greit kepa, blynai ploni - greit vėsta. sutepimui grietinėlė su bananais. Pastingdinat valandą šaldytuve. Padarot bezė papuošimui ir tortas baigtas mirksiukas.gif Per naktį jis tikrai sumirks puikiai mirksiukas.gif Na bent jau aš darau šį kai reikia GREIT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2012 10 11, 13:25)
labai reikia patarimo 4u.gif Vaiko auklytė labai labai prašė rytojui tortuko  doh.gif Ir aišku, pasakė tik šįryt. Valgys jį šeštadienį, bet atvežt turiu ryt ryte, taigi laiko turiu tik kai grįšiu iš darbo. Gal kas turit pasiūlymų, kokį galiu iškept, nes neturiu nei želės pasidarius (pvz., jogurtiniam), o kriaušinis karamelinis tai pastovėt turi... Kokį tortą galima sutept ir iš karto puošt??? Arba blogiausiu atveju- ar galiu pasidaryt šlapios beze, supilt į maišelį ir ryte papuošt? (nes ryte laiko nelabai turėsiu dar beze plakt).
Labai labai ačiū kas patars  blush2.gif

Dėl beze. Esu dariusi "šlapia beze" iš vakaro. Sudėjau į maišelį, ryte papuošiau. Buvo viskas gerai.
Atsakyti
Oi kaip ačiū, buvau pamiršus bananinį doh.gif Taip ir padarysiu. O beze jei spėsiu- šiandien, o jei ne- ryt ryte.
Labai ačiū jums abiems 4u.gif
Atsakyti
Mergaites jusu tortai nuostabus iki jusu ojojoj kiek dar mokytis,mokytis,mokytis....
Ikelsiu ir as savo viena sioki toki lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti