Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(IwonaBogd @ 2012 10 10, 21:17)

grazu 4u.gif

manes tai boso dienai uzsiprase zvejo su undine,tai problemu kaip ir nera biggrin.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz tortuku ivertinima,kedas tortas biggrin.gif ne tikras batas biggrin.gif biggrin.gif
Kai ant stalo padejo irgi sake kad tikra padejo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2012 10 10, 21:42)
Aciu mergaites smile.gif
O kokia imone tokias paslaugas teikia?
Su trafaretu irgi gera mintis 4u.gif
Aciu smile.gif

atrasiau i AZ smile.gif
Papildyta:
IwonaBogd labai grazus tomas ir dzeris thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(astase @ 2012 10 10, 19:38)
MERGAITES PADEKITE!!!!
Gavau torto uzsakyma BOSO dienai.su tokia ideja:
Ant tortuko reik uzdet imones stampa ir direktores parasa,neisisvaizduoju kaip tai padaryti ant torto?
Gal kas kokiu oavyzdeliu turi tortu boso dienai nes internete nieko tokio neradau verysad.gif
Is ankto ACIU 4u.gif

Atsiprintik ant valgomo popieriaus biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki mergaities 4u.gif

@adrij@, NEREALUS visi rudeniski tortukai bigsmile.gif wub.gif o spalvos pasakiskos wub.gif

IwonaBogd patiko ideja su Tomu&Jeriu ax.gif
Atsakyti
@adrija@ Jusu auksines rankos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astase @ 2012 10 10, 20:38)
MERGAITES PADEKITE!!!!
Gavau torto uzsakyma BOSO dienai.su tokia ideja:
Ant tortuko reik uzdet imones stampa ir direktores parasa,neisisvaizduoju kaip tai padaryti ant torto?
Gal kas kokiu oavyzdeliu turi tortu boso dienai nes internete nieko tokio neradau verysad.gif
Is ankto ACIU 4u.gif

Kazin ar direktorei labai patiktu padirbtas jos parasas...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 10 11, 09:00)
Kazin ar direktorei labai patiktu padirbtas jos parasas...

taigi, čia ne ant kokių dokumentų pasirašinės hihihi.gif o ant suvalgomo torto, o tai visai kita prasmė biggrin.gif plius, juk jei kolektyvas taip užsakė, vadinasi puikiai pažįsta savo vadovę ax.gif
Atsakyti
As suprantu, kad ne dokumentas biggrin.gif bet jei reiks ranka sava atkartot parasa, tai jau skaitosi kaip bandymas padirbt biggrin.gif sikart ant torto, kita kart ant dokumento biggrin.gif na as tik savo nuomone parasiau, juk galima..
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 11, 08:04)
taigi,  čia ne ant kokių dokumentų pasirašinės hihihi.gif o ant suvalgomo torto, o tai visai kita prasmė  biggrin.gif  plius, juk  jei kolektyvas taip užsakė, vadinasi puikiai pažįsta savo vadovę  ax.gif

o as valgoma fotke daryciau, tada tai nebutu padirbtas parasas biggrin.gif O originalo kopija mirksiukas.gif
Atsakyti
Adrijos rudeniniai superiniai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tomas ir džeris labai laibai gražus, suoer thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif ,

..... užsakyto torto detalės nesvarstomos ( aš taip manau ) " galima " , negalima " , " padirbtas " ar " originalas " tai tik dviejų pusių susitarimas , manau ne darančios tai ir problema , o ir klausė ji ne dėl " ar dėti parašą ? " , " ar nedėti ? " , o kaip tai padaryti ..... patiks vadovei - bus baliukas , nepatiks - gaus įspėjimus ban.gif .

Nors aš nenorėčiau , kad mano parašą dėtų be mano žinios schmoll.gif .

Mano naktinukas ir paryčiukas .

user posted image.....user posted image
Atsakyti