Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nevute @ 2012 10 09, 15:51)

kaip visada labai grazu ir tvarkinga
Atsakyti
Nevute labai dailus šalikėlis wub.gif , o virbalai tai tikriausiai tikri g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 09, 12:46)
galit. Naudokit GEL PASTE tipo dažus, visada pasiseks.
Sumaišėt firmas. Squires Kitchen dažai NEKARTŪS. Ką tik ragavau dar kartą ružavus dažus, jie BESKONIAI.

Ačiukas, jūs puiki konsultantė, taip greit atsakėt thumbup.gif
QUOTE(Tanite @ 2012 10 09, 16:04)
o kokie dažai geriausi? kad būtų be skonio ir tikrai maistiniai. neturiu supratimo apie firmas, bet reiktų įsigyt keletą spalvų.

Na šie mūsų dabar aptariami tai tikrai neduoda jokio skonio. Nebūtinai ta rausva spalva kurią aš tik kaip pirmą pasitaikiusį pavyzdį įdėjau. Aš turiu 5 skirtingas ir tikrai pastilažas niekad kartus dar nebuvo mirksiukas.gif Amerikolor aš niekad neturėjau ir manau, kad nepirksiu. O jei dar ir kartūs jie tai schmoll.gif Dar pirkau maximoj Dr.Otker, bet jie kažkokie skysti - man nepatiko, nežinau net ką su jais ir dažyti galėčiau g.gif
Atsakyti
astuftis visi fainuciai bet su radijuku labai patiko smile.gif
Nevute kaip visad wub.gif o jau keksiukai ir knyga su mezginiu bigsmile.gif wub.gif
Rasa_zyk super thumbup.gif
keno vestuvinis wub.gif
Tanite tvarkingas thumbup.gif
absonata kopustelis bigsmile.gif
versaal, IwonaBogd, pasta222 thumbup.gif
saintlina gera pradzia thumbup.gif
sypseneleee, dangiuk tikiu kad abi barbytes labai pradziugino mergytes smile.gif
------------------
maniskis pirmas kempiniukas
user posted image
ir keksiukai 5men fotosesijos proga, tik 5vnt bet man darbo doh.gif jau geriau du tortai biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 09 spalio 2012 - 20:55
QUOTE(ramune.v @ 2012 10 09, 20:53)

labai gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 10 09, 13:53)

Keksiukai wub.gif bet jau KEMPINIUKAS tai man cia super thumbup.gif

Aciu kas pastebejo mano pirmaja Barbe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 10 09, 21:53)

jeckau kad grazu wub.gif
Atsakyti
O kiek grazuoliuku,
Nevute thumbup.gif
ramune.v thumbup.gif , o keksiukai wub.gif
Klausimelis 4u.gif
Puosiant torta gyvomis rozemis ar reiktu jas ismirkyt ? g.gif na, kad maziau purskalu liktu jose blush2.gif ir kaip jomis puosti ,kad jos kuo ilgiau nenuvystu?
Perziurejau visa puosimo tema be komentaru ten nieko neradau apie puosima gyvom gelem ax.gif tik, kad reik i folija suvynioti geliu kotelius.
Tetos 50ajam gimtadieniu sugalvojau torta puosti gyvom rozem g.gif , nesugalvoju ka kitokio padaryt, kad nustebint. SOS temukei bandziau klaust patarimo, bet matyt ten mazai kas uzsuka ax.gif. O man reiktu tortuko, kad primintu 60tuosius, kadangi teminis vakaras 60tieji.
Atsakyti
Mergaites aciu didelis uz patarimus.Jusu tortukai kaip visad vienas uz kita grazesni.Labai retai bepribegu pasidziaugti jusu groziais,bet pritaikius proga stengiuosi kiek imanoma sekti jusu temuke.Idesiu ir as savo kelis paskutinius darbelius jusu teismui.
user posted image
user posted image
Pastilazas
user posted image
Pastilazas
user posted image
Pastilazas
user posted image
Pastilazas

Pastilazasuser posted image
Papildyta:
Dar nedarasiau yra aisingas ir slapia beze dar papuosime