Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 08, 16:00)
Aciu  aciuks.gif  atrodo kalbejom klausinejom ,nes kaip matau si savaitgali tikrai Barbiu  Fiesta galejo buti

Gal ir kalbeta,bet as kartais tik foto pasiziuriu,o neskaitau,kai laiko neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

noriu paklausti - ar mes dar tebeturim temą apie tai, kur galim išparduoti savo panaudotas/nepanaudotas formeles, įrankius, likučius visokius? Senoji tema dar kovą buvo uždaryta, o naujos kiek ieškojau, tai lyg ir nėra. Ar yra?
Atsakyti
KONDITERIJOS REIKMENYS
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 10 09, 10:07)

oooo, ačiū ačiū user posted image
Atsakyti
Mergaitės, ar su tokiais http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54 galiu nudažyti šlapią bezė? Kada man juos dėti, kad nesugadinčiau bežė? Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 10 09, 09:05)
Mergaitės, ar su tokiais http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54 galiu nudažyti šlapią bezė? Kada man juos dėti, kad nesugadinčiau bežė? Ačiū labai  4u.gif

As pries pora metu sios rusies dazus pirkau,keias is karto spalvas,bet nusivyliau,nes pastiliazas pasidaro kartus. Bent man taip buvo,dazai buvo ka tik nupirkti,naudojau kelias spalvas,ir su visom tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 10 09, 12:02)
As pries pora metu sios rusies dazus pirkau,keias is karto spalvas,bet nusivyliau,nes pastiliazas pasidaro kartus. Bent man taip buvo,dazai buvo ka tik nupirkti,naudojau kelias spalvas,ir su visom tas pats  verysad.gif

Aš irgi kelias spalvas turiu, bet nė karto kartus pastilažas nebuvo, o tikrai visad pastilažą dažau ir ne kartą esu ragavusi.
Bet kadangi pastilažas mano šeimoje ir draugų tarpe nebevalgomas tai dabar reikia kažką gražaus ir spalvoto kurti bezė pagalba. Tad ir įdomu ar jais galiu ją dažyti, kada juos reikia įdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 10 09, 11:05)
Mergaitės, ar su tokiais http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54 galiu nudažyti šlapią bezė? Kada man juos dėti, kad nesugadinčiau bežė? Ačiū labai  4u.gif

galit. Naudokit GEL PASTE tipo dažus, visada pasiseks.

QUOTE(dome @ 2012 10 09, 12:02)
As pries pora metu sios rusies dazus pirkau,keias is karto spalvas,bet nusivyliau,nes pastiliazas pasidaro kartus. Bent man taip buvo,dazai buvo ka tik nupirkti,naudojau kelias spalvas,ir su visom tas pats  verysad.gif

Sumaišėt firmas. Squires Kitchen dažai NEKARTŪS. Ką tik ragavau dar kartą ružavus dažus, jie BESKONIAI.
AMERICOLOR yra kartūs. Jie Europoje jau vadinami nemaistiniais, nors visas likęs pasaulis juos naudoja kaip maistinius dažus. Matyt, taip ginami europiniai gamintojai.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 10 09, 10:46)
Sumaišėt firmas. Squires Kitchen dažai NEKARTŪS. Ką tik ragavau dar kartą ružavus dažus, jie BESKONIAI.
AMERICOLOR yra kartūs. Jie Europoje jau vadinami nemaistiniais, nors visas likęs pasaulis juos naudoja kaip maistinius dažus. Matyt, taip ginami europiniai gamintojai.

Tada dar net girdejus nebuvau apie AMERICOLOR, turejau tikrai situos. Nezinau kaip tai galima paaiskinti g.gif
Atsakyti
o kokie dažai geriausi? kad būtų be skonio ir tikrai maistiniai. neturiu supratimo apie firmas, bet reiktų įsigyt keletą spalvų.
Atsakyti
Sveikos! bet tai kokiu grozybiu pridariusios blink.gif

versaal labai grazus jusu tortukai, tokie tvarkingi ir isbaigti, teletabiai labai grazus wub.gif

IwonaBogd thumbup.gif

pasta222 peledos grazumas wub.gif

Tanite jusu tortukas, toks paprastai grazus smile.gif As naudoju Americolor man jie geriausi.

Bet absonata kopustas tai visiskai nuginklavo smile.gif reikes isirasyt ideja i galva biggrin.gif

Barbes abi labai grazios wub.gif

Ikeliu savo uzsilikusi, knygu megejai ir mezgejai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2012 10 09, 16:04)
o kokie dažai geriausi? kad būtų be skonio ir tikrai maistiniai. neturiu supratimo apie firmas, bet reiktų įsigyt keletą spalvų.

Pagal spalvos stiprumą man labiausiai patinka WILTON. Po to - SUGARFLAIR, Squires Kitchen. Americolor man irgi patinka, tik žinau, kad jie kartūs, todėl jų nenaudoju tarkim juodai ar akinančiai baltai spalvai išgaut. Tiesiog neperku šitų spalvų. Electric pink ir electric green tikrai gražios spalvos, ir jos pastilaže nu nebūna taip karčios.

Food colours/color - tai ir yra maistiniai dažai. Nebūna taip, kad "biškį maistiniai". Kaip ir nebūna "biškį nėščia" laugh.gif
Atsakyti