Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(jumakavec @ 2012 10 08, 09:58)
Visų tortai fantastiški, net nebeminiu visų  thumbup.gif
sakyk, kaip tokią spalvą išgavai. Man šiam savaitgaliui taip pat reikėjo, bandžiau raudoną su juoda maišyti- nesigavo doh.gif Įdomu kaip tau g.gif

Nusipirkau Thrill spalva ir pridejau dar popsy red smile.gif
Atsakyti
Labukas merginos ,torciuku kokiu fainuciu labai liuks neisvardinsiu visu nes kol perziurejau tiek puslapiu pamirsau nikus reikai is naujo ziureti...Bet labai labai grazus Kopustas nu jau man toks nematytas nerealus ir tas Biciu avilys super su motinel
Na ka rodausi ir as su pirmaja Barbe ,medutis beveik 3kg,dengimo mase parduotuvine,labai patiko,matyt man to reikejo kad zinociau kokia ji is tiesu turi buti kai vel bandysiu daryti pati...Tiesa mano Barbe buvo labai auksta tai turejau suktis is tos padeties wink.gif
user posted image
Atsakyti
SYPSENELEEEE,o tai ji ne standartinio aukscio????Pagal torto svori,tai manau jau tikrai turejo tilpt kojos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 10 08, 08:43)
SYPSENELEEEE,o tai ji ne standartinio aukscio????Pagal torto svori,tai manau jau tikrai turejo tilpt kojos  ax.gif

g.gif g.gif gal ji ir standartine ,niekada siaip nebuvau realiai su tuo susidurusi ,o tortas gal sunkus todel kad dariau is labai plonu meducio blynu

Ateityje jei daryciau zinociau kokio aukiscio turetu buti...Bet uz tai mergaitei tiek buvo laimes nes as dariau su jos mylimiausia barbe.tai jinai kiekvienam sveciui asmeniskai dar sake kad cia jos barbe ji pas ja gimtadienyje.beto kai isemem barbe tai ji labai graziai gavosi su tokiu sijonuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 08, 14:53)
g.gif  g.gif  gal ji ir standartine ,niekada  siaip nebuvau realiai su tuo susidurusi ,o tortas  gal sunkus todel kad dariau is labai plonu meducio blynu

Ateityje jei daryciau zinociau kokio aukiscio turetu buti...Bet uz tai mergaitei tiek buvo laimes nes as dariau su jos mylimiausia barbe.tai jinai kiekvienam sveciui asmeniskai dar sake kad cia jos barbe ji pas ja gimtadienyje.beto  kai isemem barbe tai ji labai graziai gavosi su tokiu sijonuku  mirksiukas.gif

Na siaip kiek teko susidurt,tai apie 20cm aukscio kojos buna,ir tokio aukscio tortas butinai turi but,tai jei medutis,tai mazesnius lakstelius,berods apie 15cm skersmens,bet ju daugokai sueina,jei paciu ploniausiu ir negailint kremo,tai 20vnt ir sudedu mirksiukas.gif
Atsakyti
na va o kad sitoki dalyka buciau zinojusi,bet aciu ir dabar ,pas mane buvo 15 lapeliu na gal +2 mazokai...ir as niekaip nesuprantu kaip kitoms is Adrijos to receptuko gaunasi i didelis,gal skirtumas yra kai kociojama storiau,nu kazko irgi cia man klausimu skonis buvo labai,labai skanus
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 08, 15:38)
na va o kad sitoki dalyka buciau zinojusi,bet aciu ir dabar ,pas mane buvo 15 lapeliu na gal +2  mazokai...ir as niekaip nesuprantu kaip kitoms is  Adrijos to receptuko gaunasi i didelis,gal skirtumas yra kai kociojama    storiau,nu kazko irgi cia man klausimu skonis buvo labai,labai skanus

Tai jus saukite garsiai pries gamindama,arba matot pas ka pagaminta barbe ir rasykit az,tai manau pasidalins ziniomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mano Barbė, paskendusi varškiniam gaivumėly biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 10 08, 09:41)
Tai jus saukite garsiai pries gamindama,arba matot pas ka pagaminta barbe ir rasykit az,tai manau pasidalins ziniomis  mirksiukas.gif

Aciu aciuks.gif atrodo kalbejom klausinejom ,nes kaip matau si savaitgali tikrai Barbiu Fiesta galejo buti

QUOTE(dangiuk @ 2012 10 08, 09:44)
Ir mano Barbė, paskendusi varškiniam gaivumėly  biggrin.gif
----------------------

Kam skesta ,o kam atvirksciai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 spalio 2012 - 20:02

QUOTE(keno @ 2012 10 07, 19:56)
Pasta222 kaip dailiai ispiesi trafaretus? pirma su kuo pasizymi? as bandziau su adata doh.gif nieko nesimato,gal patartum?kaip pati darai ax.gif kalbu,apie paskutinio tortuko apacia 4u.gif

su trafaretais...o kam ta adata g.gif tesiog dedu trafareta prispaudziu su pirstais ir teplioju

aciu uz pagiras 4u.gif
kopinkit i sveikata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 10 07, 18:56)
aciu uz grazius zodzius apie mano kiskuti 4u.gif

Ant peledziuko torto ant zodzio "Ačiū" turi but u su bruksniuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 08 spalio 2012 - 19:20
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 08, 17:00)

Kam skesta ,o kam atvirksciai  mirksiukas.gif  thumbup.gif

O kam šiais laikais lengva? lotuliukas.gif
Atsakyti