Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sakykite o kur galima nupirkti Vilniuje paveiksliukus ant tortu? Ir ar tiks jis Maskarpones surio torta papuosti? O gal turite kokia ideja kaip galima butu nesunku papuosti toki lengva torta? Man reikia vaikui gimtadienio proga 2 metukams. 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites buciau dekinga jei kas atsakytu is kokios masytes geriausiai butu padaryti bokstelius pilaitei.Ir kaip daryti butu geriausiai gal kas dare galetumete man patarti
Atsakyti
Ačiū visoms, kurios pastebėjote mano pirmąjį kopūstą ir Jūsų prašymu įkeliu didesnę nuotrauką, o prie jos dar kelis savo darbelius.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo absonata: 07 spalio 2012 - 21:41
Labas mergaites 4u.gif
Atejau pasigruozeti jusu tortukais, pati neturiu ka parodyti, tai nors jusiskiais pasigrozesiu, bet pradesiu nuo galo ,biggrin.gif visu gal nekomentuosiu, bet labiausiai patikusius mirksiukas.gif ir aciu jums , kad neapmetet mane akmenimis lotuliukas.gif dar neprisiruosiau susukurti savo nika blush2.gif

QUOTE(@adrij@ @ 2012 10 01, 18:12)
Pagaliau  biggrin.gif .

Tikiuosiu, kad nesupikote ant manes mirksiukas.gif

QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 01, 15:27)
erikiuxxx o as noriu isbandyti Jusu bananini jis man taip viliojanciai atrodo,o kaip manote ar barbei jis netiktu
  Jusu Barbe ir Jusu torciukai labai labai,BE KOMENTARU

Aciukas 4u.gif
Zinoma kad galima, tik neperlaistyk stipriai, jis man skaniausias su beze, o su pastilazu ne verysad.gif

QUOTE(B&J @ 2012 10 02, 13:33)
Labas , seniai kazkada rodziausi  ir susigedau kad mano tortai neatitinka sito forumo ,nutariau kad reikia truputi paaugti .Na ir stai susiradau geriausa mokytoja pasaulyje  AguOna  kuri  moko mane  ne tik geles , bet ir tortus puosti . stai ka ismokau  mirksiukas.gif

SUPER super grazu, nuostabios geles wub.gif wub.gif wub.gif , ir nufotografota labai graziai wub.gif
Mokytoja labai gera susiradai, isties nuostabi moteriske drinks_cheers.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 02, 15:10)

su traktoriuku, tos visteles fainos labai wub.gif ir barbe labai grazute thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 07 spalio 2012 - 22:39
QUOTE(astuftis @ 2012 10 06, 13:57)

labai patiko tortukas su smelio deze thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 10 06, 14:13)

Superiniai tortukai su keksiukais wub.gif , daug kantrybes turi, kiekviena ispuosti taip graziai keksiuka bigsmile.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 06, 19:06)

batu deze, ir lova su bezdzionelemis labai labai patiko wub.gif

QUOTE(Tanite @ 2012 10 07, 14:18)

Saunuole, pirmas blynas puikiai pavyko, net labai, toliau bus daug geriau 4u.gif

QUOTE(absonata @ 2012 10 07, 14:41)
Pasirodau su savo pirmuoju kopūstu ax.gif

Nors blogai matosi tortukas, bet ideja faina bigsmile.gif

QUOTE(pasta222 @ 2012 10 07, 17:56)

Visi patiko thumbup.gif  , o pirma net nusikopinau wub.gif

QUOTE(keno @ 2012 10 07, 18:56)
Pasta222 kaip dailiai ispiesi trafaretus? pirma su kuo pasizymi? as bandziau su adata doh.gif nieko nesimato,gal patartum?kaip pati darai ax.gif kalbu,apie paskutinio tortuko apacia 4u.gif

netycia radau filmuka , kaip puosti tortukus su trafaretais http://www.youtube.c...feature=related
Papildyta:
QUOTE(RIMVILMA @ 2012 10 07, 20:47)
labas mergaites buciau dekinga jei kas atsakytu is kokios masytes geriausiai butu padaryti bokstelius pilaitei.Ir kaip daryti butu geriausiai gal kas dare galetumete man patarti

As dariau is pastilazo dengimui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agu0na @ 2012 10 02, 19:20)

cukrines aguonos nerealios bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 02, 21:36)

KElmas koks grazus bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 10 03, 19:54)

tortukas su didele roze , nerealus wub.gif

QUOTE(rabelkyte @ 2012 10 03, 23:46)
Ateinu su savo eiliniu "sedevru".. bet nepaisant visu nesklandumu ir begalybes broku .. nu dziaugiuos as juo  blush2.gif

wub.gif kita karta bus daug geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 10 07, 22:38)

Nu jo. Dabar tai matosi, koks nuostabus tas kopustas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 10 08, 08:00)
Nu jo. Dabar tai matosi, koks nuostabus tas kopustas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 10 07, 23:38)

kopustas tikrai labai grazus.
Bet toji Bičių motinėlė tai nepakartojama user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(naitas @ 2012 10 08, 09:41)
kopustas tikrai labai grazus.
Bet toji Bičių motinėlė tai nepakartojama user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Visų tortai fantastiški, net nebeminiu visų thumbup.gif

QUOTE(anber @ 2012 10 05, 16:35)
Nuo virsaus Tailandietiskas bananu, Rafaelo ir sokoladinis, pastilazas

sakyk, kaip tokią spalvą išgavai. Man šiam savaitgaliui taip pat reikėjo, bandžiau raudoną su juoda maišyti- nesigavo doh.gif Įdomu kaip tau g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 10 07, 23:53)
netycia radau filmuka , kaip puosti tortukus su trafaretais

ACIU Erikiuxx mama mirksiukas.gif 4u.gif man kaimo veliavai,nebutu "daeje" doh.gif
Atsakyti
na, bandau įkelti savo kūrinį ir aš ax.gif Antras kiek rimtesnis bandymas puošti šlapia beze. Šįkart dėjau daugiau cukraus, tikrai gerai laikė formą ir vėliau kiek apdžiūvo smile.gif Ačiū merginoms už patarimą 4u.gif

user posted image
Atsakyti