Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Būtent šitas maskarponės sūrio mirksiukas.gif . Svarbu nepersistengti su grietinėlės kiekiu ( 2/3 sūrio ir 1/3 grietinėlės + pudra, aš tokiom proporcijom kremą maišau) jei grietinėlės pagauginsit tirps cukriniai papuošimai, jei be jos kremas riebokas gaunas smile.gif . Sėkmės virtuvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 06, 19:32)
Būtent šitas maskarponės sūrio  mirksiukas.gif . Svarbu nepersistengti su grietinėlės kiekiu ( 2/3 sūrio ir 1/3 grietinėlės + pudra, aš tokiom proporcijom kremą maišau) jei grietinėlės pagauginsit tirps cukriniai papuošimai, jei be jos kremas riebokas gaunas  smile.gif . Sėkmės virtuvėje  mirksiukas.gif

aciu labai
Atsakyti
maniskis,3 dienas "gimdytas" zodziu-isvargtas,su plysimais ir t.t.
snikersas,ir pieniska mergaite 11kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 10 07, 10:39)
maniskis,3 dienas "gimdytas" zodziu-isvargtas,su plysimais ir t.t.
snikersas,ir pieniska mergaite 11kg

grazus ir koks didelis bigsmile.gif . butu gerai kitokia foto matyti, kd geliu grozis matytusi tiesiai, ne is virsaus. O virsutinis aukstas man atrodo lb aukstas pagal kitus aukstus? g.gif ar taip foto atrodo?
Atsakyti
keno,koks gigantas! bigsmile.gif

rasazyk,kokie fainuoliai tortai!
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 07, 11:01)
grazus ir koks didelis bigsmile.gif . butu gerai kitokia foto matyti, kd geliu grozis matytusi tiesiai, ne is virsaus. O virsutinis aukstas man atrodo lb aukstas pagal kitus aukstus?  g.gif  ar taip foto atrodo?

neturiu,kitos nuotraukos ax.gif nekokia is manes fotografe schmoll.gif
ir jis lb nepraporcingas-sunku man su jom biggrin.gif virsutinis tikrai lb aukstas smile.gif
Atsakyti
Rasa bezdziones super, o tas avokadinis tortas irgi -noreciau recepto!
klausimas: jei darai koki pukotesni gyvi ispastilazo lipdymui kaip darot kailiuka? ar su slapia beze ar su zirklem kaip???
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės smile.gif lenkiu žemai galvą prieš jūsų darbelius. vis pasižiūriu, ką gražaus padarote, seilę pavarvinu. pati tortus daryti mėgstu, bet puošti jų visai nemoku blush2.gif tik noras padaryti sūnaus pirmojo gimtadienio proga tortuką skatina pradėt bandymus. šiandien pabandžiau apdengti tortuką pastilažu. prisižiūrėjau youtube filmukų, viskas atrodė kaip ir aišku, bet žinoma praktikos neturėjimas, drėgmė namuose padarė savo, susiklostavo, drėko ir norėjo plyšti. na bet rodau savo "blyną". nepykit, kad prie jūsų šedevrų rodausi su tokiu paprastu reikalu ir dar nefotogeniškai pateikiu viską blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2012 10 07, 15:18)
nepykit, kad prie jūsų šedevrų rodausi su tokiu paprastu reikalu ir dar nefotogeniškai pateikiu viską blush2.gif

na bet gi jis lygus ir netgi kampai matosi-viskas su juo gerai. tikrai pavykes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 07, 15:21)
na bet gi jis lygus ir netgi kampai matosi-viskas su juo gerai. tikrai pavykes  4u.gif

gal tuo kampu nufotografuot pataikiau, bet nelygumų tikrai yra. nors man ne jie labiausiai nervus gadino, o tas klostavimasis. čia foto nesimato, bet iš kitos pusės pūpso nemenka klostė, na ir apačia baisoka, užtai dėjau juostelę iš pastilažo. na bet ačiū už pastebėjimą smile.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo pirmuoju kopūstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(absonata @ 2012 10 07, 16:41)
Pasirodau su savo pirmuoju kopūstu ax.gif

wub.gif kooooks tortas wub.gif

ar čia rudenėlio šventei? mastau.gif
Atsakyti