Būtent šitas maskarponės sūrio . Svarbu nepersistengti su grietinėlės kiekiu ( 2/3 sūrio ir 1/3 grietinėlės + pudra, aš tokiom proporcijom kremą maišau) jei grietinėlės pagauginsit tirps cukriniai papuošimai, jei be jos kremas riebokas gaunas . Sėkmės virtuvėje
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 06, 19:32)
Būtent šitas maskarponės sūrio . Svarbu nepersistengti su grietinėlės kiekiu ( 2/3 sūrio ir 1/3 grietinėlės + pudra, aš tokiom proporcijom kremą maišau) jei grietinėlės pagauginsit tirps cukriniai papuošimai, jei be jos kremas riebokas gaunas . Sėkmės virtuvėje
aciu labai
QUOTE(keno @ 2012 10 07, 10:39)
maniskis,3 dienas "gimdytas" zodziu-isvargtas,su plysimais ir t.t.
snikersas,ir pieniska mergaite 11kg
snikersas,ir pieniska mergaite 11kg
grazus ir koks didelis . butu gerai kitokia foto matyti, kd geliu grozis matytusi tiesiai, ne is virsaus. O virsutinis aukstas man atrodo lb aukstas pagal kitus aukstus? ar taip foto atrodo?
keno,koks gigantas!
rasazyk,kokie fainuoliai tortai!
rasazyk,kokie fainuoliai tortai!
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 07, 11:01)
grazus ir koks didelis . butu gerai kitokia foto matyti, kd geliu grozis matytusi tiesiai, ne is virsaus. O virsutinis aukstas man atrodo lb aukstas pagal kitus aukstus? ar taip foto atrodo?
neturiu,kitos nuotraukos nekokia is manes fotografe
ir jis lb nepraporcingas-sunku man su jom virsutinis tikrai lb aukstas
Rasa bezdziones super, o tas avokadinis tortas irgi -noreciau recepto!
klausimas: jei darai koki pukotesni gyvi ispastilazo lipdymui kaip darot kailiuka? ar su slapia beze ar su zirklem kaip???
klausimas: jei darai koki pukotesni gyvi ispastilazo lipdymui kaip darot kailiuka? ar su slapia beze ar su zirklem kaip???
Sveikos, kepėjėlės lenkiu žemai galvą prieš jūsų darbelius. vis pasižiūriu, ką gražaus padarote, seilę pavarvinu. pati tortus daryti mėgstu, bet puošti jų visai nemoku tik noras padaryti sūnaus pirmojo gimtadienio proga tortuką skatina pradėt bandymus. šiandien pabandžiau apdengti tortuką pastilažu. prisižiūrėjau youtube filmukų, viskas atrodė kaip ir aišku, bet žinoma praktikos neturėjimas, drėgmė namuose padarė savo, susiklostavo, drėko ir norėjo plyšti. na bet rodau savo "blyną". nepykit, kad prie jūsų šedevrų rodausi su tokiu paprastu reikalu ir dar nefotogeniškai pateikiu viską
QUOTE(Tanite @ 2012 10 07, 15:18)
nepykit, kad prie jūsų šedevrų rodausi su tokiu paprastu reikalu ir dar nefotogeniškai pateikiu viską
na bet gi jis lygus ir netgi kampai matosi-viskas su juo gerai. tikrai pavykes
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 07, 15:21)
na bet gi jis lygus ir netgi kampai matosi-viskas su juo gerai. tikrai pavykes
gal tuo kampu nufotografuot pataikiau, bet nelygumų tikrai yra. nors man ne jie labiausiai nervus gadino, o tas klostavimasis. čia foto nesimato, bet iš kitos pusės pūpso nemenka klostė, na ir apačia baisoka, užtai dėjau juostelę iš pastilažo. na bet ačiū už pastebėjimą
Pasirodau su savo pirmuoju kopūstu
QUOTE(absonata @ 2012 10 07, 16:41)
kooooks tortas
ar čia rudenėlio šventei?