Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

pirmakart vakar dariau slapia beze.tortukas namams,tad jau ir nebesistengiau,tiesiog labai norejosi isbandyti ta baltymine mase.. ax.gif ryte ji buvo nepakitusi,tokios pat konsistencijos.gal galetumete pasakyti-ar ji man isejusi pagal dzibukus ar nelabai? 4u.gif dekoju
user posted image
Atsakyti
Labai graziu pridejot, net visu nesuvardinsiu blush2.gif visoms po 4u.gif
taip skaniai tas avokadinis pasirode, nors aguonu nemyliu, bet ta zalia spalva ...niam wub.gif smile.gif

Su praejusia mokytojo diena smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 10 06, 10:59)

Mano akim ziurint tai tikrai gerai isejus, matosi tokie tarpeliai keli, tai kaip uzdejot taip jie ir stovi thumbup.gif
Atsakyti
sos.turiu toki skubu klausimeli.turiu susitepus meduti virsus apteptas grietinele.kas bus jei virsu nutepsiu islyditu sokoladu?ar nebus makalose kai susilies siltas sokoladas su grietinele?aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FEITH @ 2012 10 06, 12:06)
sos.turiu toki skubu klausimeli.turiu susitepus meduti virsus apteptas grietinele.kas bus jei virsu nutepsiu islyditu sokoladu?ar nebus makalose kai susilies siltas sokoladas su grietinele?aciu  mirksiukas.gif

Uzliekit ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
kur tokias popierines serveteles galima nupirkti http://www.supermama...?...&p=58386661
ir imeskite prasau kur dydziausias pasirinkimas padeklu visokiausiu, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 10 06, 11:59)
pirmakart vakar dariau slapia beze.tortukas namams,tad jau ir nebesistengiau,tiesiog labai norejosi isbandyti ta baltymine mase..  ax.gif ryte ji buvo nepakitusi,tokios pat konsistencijos.gal galetumete pasakyti-ar ji man isejusi pagal dzibukus ar nelabai? 4u.gif dekoju

galvoju, kad labai gerai. Tiesa, nuotrauka galėtų parodyt kokią nors detalę iš arčiau. Bet jeigu jau ryte buvot patenkinta rezultatu, vadinas, viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(FEITH @ 2012 10 06, 13:06)
sos.turiu toki skubu klausimeli.turiu susitepus meduti virsus apteptas grietinele.kas bus jei virsu nutepsiu islyditu sokoladu?ar nebus makalose kai susilies siltas sokoladas su grietinele?aciu  mirksiukas.gif

nežinau.. esu pradžioj savo patyrimo taip darius.. tai gavos makalošė ant viršaus biggrin.gif Šokoladas vistiek gan šiltas pilamas, tai ta grietinėlė pradeda varvėt pirma jo.. geriau būtų, jeigu tortas minimaliai būtų nuteptas grietinėle. Pagramdykit truputį.. arba užpilkit šiek tiek, pažiūrėkit, kaip gaunas. O tada matysit ar tęsti ar nugramdyt grietinėlę.
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2012 10 06, 14:19)
kur tokias popierines serveteles galima nupirkti

specializuotose parduotuvėse: Minordija, Kepėjas, Maisto Institutas.
Servetėlių mažesniais kiekiais būna IKI. Maximoj ir Rimi ar būna, nepastebėjau.
Atsakyti
Ir aš turiu kelis. Nuo jūsų nužiurėtus blush2.gif Dukrom į mokyklą ir darželį
user posted image
user posted image
Ir dar radija smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, atnesu savo kelis ir einu jusu apziuret grozybiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Pirmasis bokalas kreivokas, aciu Mingailiukui uz pagalba ir patarimus smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
koks radijukas gerulis biggrin.gif

nevutes zuikiai puikiai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Ugnytės kiškiukai wub.gif
Smėlio dėžės idėja thumbup.gif , manau kada nusičiupsiu ją hihihi.gif .
Lenta thumbup.gif .
Irmulia, , ar patiko avokadų tortas , labai įdomiai atrodo , išmetus aguonas blush2.gif labai ir labai pabandyčiau , bigsmile.gif , receptą kur galima būtų rasti rolleyes.gif .

Mano keli smile.gif
Jaunam vyriukui biggrin.gif
user posted image

Septinto gimtadienio
user posted image

Mažo berniuko krikštynų
user posted image
keksiukai prie jo
user posted image
Atsakyti
labai saunus tortukai visu mergyciu, atsisedau trumpam ir sirdis apsalo, reiks ir man kazka eiti i virtuve kai vyrai gris su produktais sumastyti.

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 06, 18:06)

keksiukai prie jo

norejau pasiteirauti koki krema Rasa_zyk jus naudojate ant keksiuku? aciu iz karto jei nepatingesite parasyti smile.gif

Atsakyti