pirmakart vakar dariau slapia beze.tortukas namams,tad jau ir nebesistengiau,tiesiog labai norejosi isbandyti ta baltymine mase.. ryte ji buvo nepakitusi,tokios pat konsistencijos.gal galetumete pasakyti-ar ji man isejusi pagal dzibukus ar nelabai? dekoju
Labai graziu pridejot, net visu nesuvardinsiu visoms po
taip skaniai tas avokadinis pasirode, nors aguonu nemyliu, bet ta zalia spalva ...niam
Su praejusia mokytojo diena
taip skaniai tas avokadinis pasirode, nors aguonu nemyliu, bet ta zalia spalva ...niam
Su praejusia mokytojo diena
QUOTE(umedyte @ 2012 10 06, 10:59)
Mano akim ziurint tai tikrai gerai isejus, matosi tokie tarpeliai keli, tai kaip uzdejot taip jie ir stovi
sos.turiu toki skubu klausimeli.turiu susitepus meduti virsus apteptas grietinele.kas bus jei virsu nutepsiu islyditu sokoladu?ar nebus makalose kai susilies siltas sokoladas su grietinele?aciu
QUOTE(FEITH @ 2012 10 06, 12:06)
sos.turiu toki skubu klausimeli.turiu susitepus meduti virsus apteptas grietinele.kas bus jei virsu nutepsiu islyditu sokoladu?ar nebus makalose kai susilies siltas sokoladas su grietinele?aciu
Uzliekit ir viskas bus gerai
kur tokias popierines serveteles galima nupirkti http://www.supermama...?...&p=58386661
ir imeskite prasau kur dydziausias pasirinkimas padeklu visokiausiu, aciu
ir imeskite prasau kur dydziausias pasirinkimas padeklu visokiausiu, aciu
QUOTE(umedyte @ 2012 10 06, 11:59)
pirmakart vakar dariau slapia beze.tortukas namams,tad jau ir nebesistengiau,tiesiog labai norejosi isbandyti ta baltymine mase.. ryte ji buvo nepakitusi,tokios pat konsistencijos.gal galetumete pasakyti-ar ji man isejusi pagal dzibukus ar nelabai? dekoju
galvoju, kad labai gerai. Tiesa, nuotrauka galėtų parodyt kokią nors detalę iš arčiau. Bet jeigu jau ryte buvot patenkinta rezultatu, vadinas, viskas gerai
QUOTE(FEITH @ 2012 10 06, 13:06)
nežinau.. esu pradžioj savo patyrimo taip darius.. tai gavos makalošė ant viršaus Šokoladas vistiek gan šiltas pilamas, tai ta grietinėlė pradeda varvėt pirma jo.. geriau būtų, jeigu tortas minimaliai būtų nuteptas grietinėle. Pagramdykit truputį.. arba užpilkit šiek tiek, pažiūrėkit, kaip gaunas. O tada matysit ar tęsti ar nugramdyt grietinėlę.
Papildyta:
QUOTE(akilezna @ 2012 10 06, 14:19)
kur tokias popierines serveteles galima nupirkti
specializuotose parduotuvėse: Minordija, Kepėjas, Maisto Institutas.
Servetėlių mažesniais kiekiais būna IKI. Maximoj ir Rimi ar būna, nepastebėjau.
Sveikos, atnesu savo kelis ir einu jusu apziuret grozybiu
Pirmasis bokalas kreivokas, aciu Mingailiukui uz pagalba ir patarimus
Pirmasis bokalas kreivokas, aciu Mingailiukui uz pagalba ir patarimus
koks radijukas gerulis
nevutes zuikiai puikiai labai patiko
nevutes zuikiai puikiai labai patiko
Ugnytės kiškiukai
Smėlio dėžės idėja , manau kada nusičiupsiu ją .
Lenta .
Irmulia, , ar patiko avokadų tortas , labai įdomiai atrodo , išmetus aguonas labai ir labai pabandyčiau , , receptą kur galima būtų rasti .
Mano keli
Jaunam vyriukui
Septinto gimtadienio
Mažo berniuko krikštynų
keksiukai prie jo
Smėlio dėžės idėja , manau kada nusičiupsiu ją .
Lenta .
Irmulia, , ar patiko avokadų tortas , labai įdomiai atrodo , išmetus aguonas labai ir labai pabandyčiau , , receptą kur galima būtų rasti .
Mano keli
Jaunam vyriukui
Septinto gimtadienio
Mažo berniuko krikštynų
keksiukai prie jo
labai saunus tortukai visu mergyciu, atsisedau trumpam ir sirdis apsalo, reiks ir man kazka eiti i virtuve kai vyrai gris su produktais sumastyti.
keksiukai prie jo
norejau pasiteirauti koki krema Rasa_zyk jus naudojate ant keksiuku? aciu iz karto jei nepatingesite parasyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 06, 18:06)
keksiukai prie jo
norejau pasiteirauti koki krema Rasa_zyk jus naudojate ant keksiuku? aciu iz karto jei nepatingesite parasyti