Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(irmulia @ 2012 10 05, 16:58)
Nors ir nekepu įmantrausių tortų

įmantriai paprastas. Tokius tortus netgi labai reikia mokėti daryti wub.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 05, 19:22)

tas rožinis, su leliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 05, 18:22)
Pasirodau ir as su keliais tortukais:

liux!
kaip su barbe sekesi? ziuriu 3kg neperkopei thumbup.gif

QUOTE(anber @ 2012 10 05, 18:35)

kaip grazu!paukstukai labai patiko
------------------------------------
pas mane tai kaip ir nieko naujo praktiskai
snikers 2200gr
user posted image
snikers 2100gr
user posted image
snikers 3kg
user posted image
Napaleonas 2700gr
user posted image
varskinis su persikais 2100gr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 10 05, 13:53)
Atnesu savo kuklu,valgoma-tokio prase smile.gif 

Labai dailu, mano skonio papuošimas. Išduokit paslaptį, kaip taip lygiai padaryti šokoladinį ornamentą? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 10 05, 18:53)
sypseneleee, na taip, skonis jo tikrai toks avokadinis, ypatingai pačio kremo,  o biskvitas - tai pasakiškai purus gavosi  (jau esu keksiukus kepusi iš tos pačios masės , tai tiesiog akimrksniu jų nė vieno neliko hihihi.gif )

Labai domina biskvito receptas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 05, 20:23)
liux!
kaip su barbe sekesi? ziuriu 3kg neperkopei  thumbup.gif

Patiko lipdyti Barbe. Man tokie tortai... ech... neissipildziusi vaikysts svajone. Nugi musu vaikystes laikais, kad butu kas daves toki torta, jauciu laimes butu visam gyvenimui. Dabar vaikai to taip nevertina. Man taip gaila buvo ji atiduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 05, 21:16)
Patiko lipdyti Barbe. Man tokie tortai... ech... neissipildziusi vaikysts svajone. Nugi musu vaikystes laikais, kad butu kas daves toki torta, jauciu laimes butu visam gyvenimui. Dabar vaikai to taip nevertina. Man taip gaila buvo ji atiduoti  ax.gif

eik tu? o man tai jie butent,kad jau atgyvena siokia tokia,nelabai idomu man jas daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 05, 21:40)
eik tu? o man tai jie butent,kad jau atgyvena siokia tokia,nelabai idomu man jas daryti blush2.gif

Nu kam nusibodo, o kam pirma Barbe gyvenime wink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 10 05, 21:46)

na pas mane ju irgi ne kazin kiek buvo,bet vistiek man jos kazkaip nebeidomios rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Mingailiux,2012 10 05, 21:46]

As tai nesu ne vienos barbes darius blush2.gif
Atnesu pasirodyt paprastuti valgoma
Medutis, 3,8 kg
user posted image
pirma karta dariau su sokoladu, tik gaila kad neblizga, nors dejau sauksta gliukozes, kaip buvo recepte mineta, kazi ka ne taip padariau g.gif , o man patinka kai beze buna minksta, as kai atiduodu tortuka kita diena tai vis stebiu ar sukietejus, taip noris kad butu kaip ka tik padaryta, bet daugiausia buna ta kieta plutele, ir vis maniau, kad kazka netaip darau, o iseina, kad taip ir turi but blink.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 10 05, 23:32)
Atnesu pasirodyt paprastuti valgoma

bet ne prastas thumbup.gif
Atsakyti
ups taisau ikelsiu rytoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseneleee: 05 spalio 2012 - 23:57
DOME ziauriai grazus tortukai ir visu kitu labai saunus,barbyte tai labai grazi kad ir krito bet savo grozio neprarado 4u.gif
gal galeciau paklausti kaip jus tas klostes taip graziai uzdedate banguotas ant barbyte kaip jos taip vienodai iskilusios laikosi?????ir dar uzkliuvo labai graziai gelytes sudetos raudonos i puokste kaip jos iskilusios prie ko tvirtintos yra ACIUKAS ISKARTO
Papildyta:
Ir dar tureciau klausima noriu padaryti pilaite kazkas nesenai buvo idejes labai labai grazia pili kaip mergaites reikia tuos bokstukus padaryti is mases ir kokia masyte butu geriausiai jiems daryti kad sudziutu gerai .Labai buciau dekinga uz patarima
Papildyta:
QUOTE(agu0na @ 2012 10 02, 17:20)
aciu mergaites uz palinkejimus ir grazius zodzius  4u.gif

Saules zuikuti  tikrai pastebejau tavo smailika, jis nuostabus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Mingailiux  jau tikrai esi labai kruopsti , tortai  labai isbaigti, spalvingi , kaip paveiksliukai, as jau fb maciau ir grozejausi wub.gif  wub.gif  wub.gif
     dar labai patiko tortas su kempiniuku (atsiprasau,kad nepamenu niko) labai ,labai dailus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

idedu savo  viena  darbeli   cukrines aguonos
---------------------

Dieve brangus kas per torto grooooooziiiiiiiis
Atsakyti
Aciu visoms,pastebejusioms mano tortuka 4u.gif
Märchen ,nera ten viskas taip lygu...pirmakart paisiau tinkleli tiesiai ant torto-gavosi kaip gavosi ax.gif tiesa,pries tai pasibandziau ant popieriaus piestuku,kad mazdaug isivaizduociau kaip vedzioti linijas biggrin.gif
Atsakyti