Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nors ir nekepu įmantrausių tortų ( gal kada nors biggrin.gif ) bet vieną tokį paprastutį visą žalią taškuotą atitempiu - vis tik į temą ax.gif

dekoruota : paviršius pabarstytas cukraus pudra, tekstas su motyvu (dekoravimui panaudotas trafaretas) - kakavos pudra.

Biskvitas (avokadai , aguonos ir t.t. ), pertepimas (avokadų piurė su cukraus pudra + citrinos sultys)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 05, 15:58)
Nors ir nekepu įmantrausių tortų ( gal kada nors  biggrin.gif  ) bet vieną tokį paprastutį visą žalią taškuotą atitempiu - vis tik į temą  ax.gif

koks įdomus bigsmile.gif netradicinis pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 05, 15:58)

koks fainas bigsmile.gif
o kam jis skirtas?
Atsakyti
niekam neskirtas , tiesiog labai jau magėjo išbandyti vieną receptuką (esu nepataisoma avokadų megėja biggrin.gif ) ir išbandžiau, pačiu rezultatu likau patenkinta mirksiukas.gif tokių tortų nekepu, bet jau bręsta reikalas, tai reikės temas permesti , idėjų pasirankioti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 05, 07:58)
Nors ir nekepu įmantrausių tortų ( gal kada nors  biggrin.gif  ) bet vieną tokį paprastutį visą žalią taškuotą atitempiu - vis tik į temą  ax.gif

dekoruota : paviršius pabarstytas cukraus pudra, tekstas su motyvu (dekoravimui panaudotas trafaretas) - kakavos pudra.

Biskvitas (avokadai , aguonos ir t.t. ), pertepimas (avokadų piurė su cukraus pudra + citrinos sultys)

Na labai graziai trafaretas uzdetas ,bet torsiukas labai idomusir skaniai atrodo,valgomas labai ,kaip sakant.O cia receptas is SM ar pati sukurei?
Atsakyti
irmulia, labai gražu, nuostabus trafaretas, o pjūvis tai pasakiškas
Atsakyti
sypseneleee, na taip, skonis jo tikrai toks avokadinis, ypatingai pačio kremo, o biskvitas - tai pasakiškai purus gavosi (jau esu keksiukus kepusi iš tos pačios masės , tai tiesiog akimrksniu jų nė vieno neliko hihihi.gif )

Smagiausia tai, kad ta gan intensyvi žalia spalva nuo pačių avokadų - nė lašelio jokių cheminių dažų nenaudota mirksiukas.gif

ne, receptukas ne iš SM platybių. Vis neprisiruošiu visko aprašyti ( mat yra gaminimo eigos foto nemažai )

likta, na nieko ten ypatingo blush2.gif toks paprastas, bet pjūvis tai švarus gavosi, tas tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as su keliais tortukais:

Krikstynu tortas.
Juodasis miskas, maskarpone su persikais, 4,8kg
user posted image

dar vienas krikstynu (kopijuota is Adrijos, soriukas ax.gif , toks buvo pageidavimas)
Turtingas kavos tortas, 3,3kg
user posted image

Ir, mano pirmoji Barbe.
Varskinis su persikais, 2,7kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 05 spalio 2012 - 17:24
Labai grazus su leliuku 4u.gif

O cia toks man nesikartojantis:

Nuo virsaus Tailandietiskas bananu, Rafaelo ir sokoladinis, pastilazas

user posted image
Atsakyti
irmulia nežinau ar aš jį valgyčiau , nes nesu ragavus avokadų blush2.gif biggrin.gif, nugis būna ir taip blush2.gif , bet atrodo pritrenkenčiai , tiek vaizdas tiek pjūvis wub.gif

Mingailiux nu nėr kur prikibt visi afigėnai geri thumbup.gif wub.gif biggrin.gif , sekantį kartą gal kokį prastesnį įdėk , bus kur pasikabinėt biggrin.gif

anber negeru kampu fotkinta , nesimato ar tobulas tortas o gal yr kokių kliurkų biggrin.gif , bet gėlė tikrai graži wub.gif

umedyte labai gražiai vršus sukringeliuotas smile.gif tikrai gražiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 05 spalio 2012 - 17:48
O kaip gi ju nebus smile.gif smile.gif vienas sonas kreivas, kitas ismukes ir visur pilna celiulito smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2012 10 05, 18:58)
O kaip gi ju nebus smile.gif smile.gif vienas sonas kreivas, kitas ismukes ir visur pilna celiulito smile.gif smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras atsakymas lotuliukas.gif , nugis žiūriu vieno šono rimtai trūksta lotuliukas.gif
Atsakyti