Laba mergaitės .
Nuostabūs visų jūsų darbai , akių žiūrint neskauda .
Keli mano , kai kur buvau , tai šį kart tik tiek .
Retro vestuvėms , svočios tortas , prašymas žalia su šokoladine spalvos , ir jokių gėlių !
Štai ir viskas
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 30, 14:08)
puikus tortai, kiek beziureciau i juos niekada neatsibosta, vis pagalvoju, kaip neissenka fantazija...
labai grazus ir toki nematyti keksiuku kauseliai, juos pirkote jau tokius ( mintyje turiu tuos iskarpytus) ar darete pati?
kitu merginu ir tortai puikus, erikiux visada pasizymi neispasakytu kruopstumu, Olesta t.p, Kirbe daznai atnesa ivairiausiu grazuoliu. jau net nekopijuoju ne vieno, nes zinau jog nei progos tokios nei sugebejimu tiek neturiu... nors jau nepamenu kada ka cia buvau ikelus, bet temos neapleidziu ir esu tyli stebetoja, tik kartais kai jau nebesusilaikau kazka brukstelnu, nors mazai kam ta mano nuomone rupi, bet...
kaip ir kiekviena savaitgali cia nuostabiausiu tortu paradas Prisidedu ir as su vienu Kempiniuko tema:
QUOTE(zibute77 @ 2012 09 30, 17:39)
kitu merginu ir tortai puikus, erikiux visada pasizymi neispasakytu kruopstumu, Olesta t.p, Kirbe daznai atnesa ivairiausiu grazuoliu. jau net nekopijuoju ne vieno, nes zinau jog nei progos tokios nei sugebejimu tiek neturiu... nors jau nepamenu kada ka cia buvau ikelus, bet temos neapleidziu ir esu tyli stebetoja, tik kartais kai jau nebesusilaikau kazka brukstelnu, nors mazai kam ta mano nuomone rupi, bet...
Skaičiau gal 5 kartus cituojamą žinutę , ir kiek suprantu , neatsakiusi į ją esu ? praslydo , nes net nerealu būtų meluoti .
Tai suprantama , kad krepšelius perku , kur gi aš pati tokius iškarpysiu .
@drij@ - pirmas, zalias, nuostabus nuostabus , o tie ruzavi jau kokie tokie jau mergaitiski grynai
ramune - vynuoges tokias esu pati dariusi , kazkaip gal per skysta mase pas tave, nes siek tiek issilieja jie
lb grazus su meskiuku, tik man ten netinka jau tos rozes. nes ir be to pasakiskai atrodo
kempiniukas - fainuolis
ramune - vynuoges tokias esu pati dariusi , kazkaip gal per skysta mase pas tave, nes siek tiek issilieja jie
lb grazus su meskiuku, tik man ten netinka jau tos rozes. nes ir be to pasakiskai atrodo
kempiniukas - fainuolis
QUOTE(*Keila* @ 2012 09 30, 19:50)
aciu aha zinau kad nedaplakta, bet tam jau laiko neliko buvau ta ideja macius google platybese ir taviski irgi labai man patiko greitas papuosimas ir graziai atrodo.
O su meskiu taip jau reikejo na ka as galiu pasakyt...
QUOTE(ramune.v @ 2012 09 30, 20:05)
aciu aha zinau kad nedaplakta, bet tam jau laiko neliko buvau ta ideja macius google platybese ir taviski irgi labai man patiko greitas papuosimas ir graziai atrodo.
del meskiu - as tik sakau, kaip butu buve dar graziau, bet jei jau taip reikejo
o su vynuogem tai toks netradicinis, toks vintage stiliaus. lb lb patinka
QUOTE(*Keila* @ 2012 09 30, 20:08)
o su vynuogem tai toks netradicinis, toks vintage stiliaus. lb lb patinka
mallena fainas kempiniukas, tik ko jo liezuvis rudas?
@adrij@ o tie keksiukai
@adrij@ - nepaprastai gražus žalias tortas, o ružavas su keksiukai toks švelnus
ramune - gražus su vynuogėmis, nepaisant, kad ne viskas gerai gavosi,
fainuolis su meškiuku
mallena fainas kempiniukas su palyda
Pasirodau, kad ir aš netinginiavau, vietoj tortų tik tiek
[attachmentid=224856]
[attachmentid=224857]
[attachmentid=224858]
fainuolis su meškiuku
mallena fainas kempiniukas su palyda
[attachmentid=224856]
[attachmentid=224857]
[attachmentid=224858]
QUOTE(likta @ 2012 09 30, 21:01)
fainuolis su meškiuku
fainuolis su meškiuku
aciu
kur jau cia...tokie groziai ir tiek laiko atima - kaip gyvos
QUOTE(likta @ 2012 09 30, 19:01)
geles tarsi gyvos, puikiai padirbejote. o cia jau darete savarankiskai ar kursuose?
QUOTE(@adrij@ @ 2012 09 30, 15:56)
Tai suprantama , kad krepšelius perku , kur gi aš pati tokius iškarpysiu .
o kas gali zinoti, kuriate nuostabaus grozio tortus, tai gal ir karpote )
tikrai labai grazus keksiuku apipavidalinimas.