Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Keila, su kokiu antgaliuku rozytes vyniavot? Labai grazu !
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 10 04, 18:48)
na,  viso greičiausiai, namie atspausdinti nepavyks (nebent dirbate su Corel ar pan. programa , tada galima dalimis ant A4 atsispausdinti ir susiklijuoti į visumą, išsikirpti ir naudoti kaip šabloną dėžutėms perpiešti ant kartoniukų)

Atsiprašau, kad įsiterpiau, bet noriu paklausti, kur perkate kartoną dėžutėms gaminti? Aš pirkau vienam statybinių medžiagų PC, bet vieno lapo (berods A3) kaina 3,49, o be to, dėžutę 28 cm skersmens tortui padarau iš 2 lapų, tai jau gaunasi labai brangu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2012 10 05, 09:35)
Atsiprašau, kad įsiterpiau, bet noriu paklausti, kur perkate kartoną dėžutėms gaminti? Aš pirkau vienam statybinių medžiagų PC, bet vieno lapo (berods A3) kaina 3,49, o be to, dėžutę 28 cm skersmens tortui padarau iš 2 lapų, tai jau gaunasi labai brangu...   g.gif

kadangi yra sąlytis su maistu, pagal viską būtų gerai, kad kartoniukas tortų dėžutėms būtų pritaikytas maistui mirksiukas.gif Pasižvalgykite dailininkų prekių parduotuvėse, taip pat Popieriaus pasaulyje, dar Heliopolyje galite užklausti (nebūtinai iš kartono, pas juos galima rasti ir plastiko lakštų šiam reikalui). Tokio tipo pakavimo dėžėms labai storo kartono tikrai nereikia , pilnai užtenka kokių 1mm - 1,5 mm storio kartoniuko wink.gif A1 formato lakštas kainuoja kažkur ~ 1,8 lt-2 lt / vnt. mirksiukas.gif
taip pat galima panaršyti po google naudojant paieškos žodžius - kartonas/ popierius tortų/pyragų dėžutėms/įpakavimams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2012 10 05, 08:32)
Keila, su kokiu antgaliuku rozytes vyniavot? Labai grazu  !

kalbeta apie tai n+1 karta. paskaitinekit tema pries klausdama
Atsakyti
Mano nuomone jei kartonas dezutei gaunasi daugiau nei 2lt tai tikrai jau geriau nupirkti dezute ir laiko nereiks gaisti, nebent yra marios laiko arba didelis noras padaryti tai savo rankom ax.gif
Atsakyti
Keila, nu man niekiap tokios rozes nesigauna ir antgali toki pasiimu, bet jos pas mane zemesnes, labiau priplotos sad.gif kazi kodel ?

Dome (atrodo) kur tanka dare, labai ciki vaizdelis, o vamzdis is ko??? Labai gerai laikosi.

Dezes as perku maisto institute, Kaune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 05 spalio 2012 - 11:27
Atnesu savo kuklu,valgoma-tokio prase smile.gif
user posted image
kopijuotas blush2.gif aciu idejos autorei 4u.gif p.s.servetele pakeiciau kita,tik nebespejau nufotkinti
Atsakyti
umedyte - paprastutis, bet lb jau valgomas 4u.gif

QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 05, 10:01)
kalbeta apie tai n+1 karta. paskaitinekit tema pries klausdama

aciu 4u.gif
1M

QUOTE(benomama @ 2012 10 05, 12:26)
Keila, nu man niekiap tokios rozes nesigauna ir antgali toki pasiimu, bet jos pas mane zemesnes, labiau priplotos sad.gif kazi kodel ?
Dome (atrodo) kur tanka dare, labai ciki vaizdelis, o vamzdis is ko??? Labai gerai laikosi.

tikrai nzn kodel g.gif , nzn. man reiktu pamatyti gal, tada gal ka patarsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(umedyte @ 2012 10 05, 12:53)
Atnesu savo kuklu,valgoma-tokio prase smile.gif 

koks fainas bigsmile.gif

-----
zolyte visada darau is slapios beze
Atsakyti
kai paskutinį kart diskutavot apie šlapia baze, nesupratau jei gerai padaryta ji kietėja? na kai dabarai torta, ar apkietėja bazė?
Atsakyti
Sveikos, tokiu groziu kepejos smile.gif

Noreciau paklausti, gal kuri turit nuoroda kaip pagaminti Masha ir Loki? smile.gif

Labai labai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nora25 @ 2012 10 05, 09:35)
Atsiprašau, kad įsiterpiau, bet noriu paklausti, kur perkate kartoną dėžutėms gaminti? Aš pirkau vienam statybinių medžiagų PC, bet vieno lapo (berods A3) kaina 3,49, o be to, dėžutę 28 cm skersmens tortui padarau iš 2 lapų, tai jau gaunasi labai brangu...  g.gif

Nu bet kam knistis su deziu lankstymu jei gatava galima pigiau nusipirkti. Paieskokit savo mieste, kad superka antrines zaliavas, tai dazniausiai is ju kazka ir gamina (padekliukus, kartonines dezes ir pan.) Deziu tikrai galima gauti apie 1,5Lt/vnt, nei vargti, nei galvos sukti
Atsakyti