Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Lota39 @ 2012 10 04, 20:29)
Keilos rozes nepakartojamos. nusipirkau ir as antgali, pabandziau, bet nesigavo nei per puse taip graziai kaip pas ja... matyt ne antgalyje, o rankose esme "roziu auginime ant tortu" smile.gif

Aciu mergaites wub.gif

Is tikruju tai taip, jei moki sukti, tai ir su kitu antgaliu gali issukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 04, 20:43)
Aciu mergaites wub.gif

Is tikruju tai taip, jei moki sukti, tai ir su kitu antgaliu gali issukti mirksiukas.gif

atrodo daug daug daug kartu perziurejau ir video, ir foto medziaga. rodos ir darau kaip parodyta, bet nesigavo taip graziai kaip pas tave. dziaugiausi bent tuo,kad isgirdau pasakyma: oooo, kokios rozes smile.gif tai vadinasi kazkas i rozes panasaus gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota39 @ 2012 10 04, 20:48)
atrodo daug daug daug kartu perziurejau ir video, ir foto medziaga. rodos ir darau kaip parodyta, bet nesigavo taip graziai kaip pas tave. dziaugiausi bent tuo,kad isgirdau pasakyma: oooo, kokios rozes smile.gif tai vadinasi kazkas i rozes panasaus gavosi smile.gif

tai jau gerai, kad pasake, kad panasu. o su praktika ismoksit. na jei gaunasi man, tai turi gautis ir kitoms mirksiukas.gif
Atsakyti
nora grazi orhidėja smile.gif
*Keila* nu juo gražūs tie tavo kringeliai smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 10 04, 22:28)
nora grazi orhidėja  smile.gif
*Keila* nu juo gražūs tie tavo kringeliai  smile.gif  wub.gif

nu aciu aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 10 04, 09:29)

subiniukas koks ideges biggrin.gif
QUOTE(nora25 @ 2012 10 04, 15:20)

grazu

QUOTE(*Keila* @ 2012 10 04, 19:23)

ausys tik kyso ir po kaspinuko biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 10 04, 19:26)
kad jau įsismaginau klausinėt, varau ir toliau  smile.gif
Ką daryt, jei per durną galvą pamiršau sviestą išimt iš šaldytuvo

det i mikrobange trumpam,su saukstu pamaisyti ir jei dar reikia,dar trumpam. tik labai trumpam,nes teko i kriaukle ispilti uzsisvajojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 10 04, 01:29)
Labas rytas  4u.gif  Ikelsiu kelis savo darbelius.
-----------------------

Labai grazu
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 04, 01:35)
sypsenele, matyt tikrai kazka negerai padarei.. 4 baltymu turi uztekti 1 tortui.  Man ju kartais neatlieka, bet tikrai uztenka. Matyt pateko vandens lasiukas arba trynio arba riebalo. g.gif ir man taip buvo. neapzius kad ir kiek lauksi schmoll.gif

Oi gal kazkas tokio,nors beskaitydama supratau 2 dalykus tikrai,vienas kad cukraus gal pamazinau,o kitas kad nedaplakiau,nes viskas toks tik kremas jokio nei maziausio pakietejimo nebuvo....
Bet man vistiek ar jus pries kaitinant isplakate baltymus iki pilnu standziu putu ir tada dedate cukru ?O su cukraus pudra niekas nedaro?

QUOTE(*Keila* @ 2012 10 04, 11:23)
kol kas uzteks biggrin.gif

QUOTE(Lota39 @ 2012 10 04, 12:29)
Keilos rozes nepakartojamos. nusipirkau ir as antgali, pabandziau, bet nesigavo nei per puse taip graziai kaip pas ja... matyt ne antgalyje, o rankose esme "roziu auginime ant tortu" smile.gif

mmm kokie groziai as tipo bandziau kazka tokio padaryti ,juokas dabar ima...O beje kelintas cia ant galis reikalingas?
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 04, 12:43)
Aciu mergaites wub.gif

smile.gif drinks_cheers.gif

Beje man vel galvosukis susitepiau meduti Barbei,gavau as ta Barbe o jos kojos ilgesnes nei pats mano tortas!!!! Isimti koju nenoriu tada manau teks iskepti kazkoki kaip apacios paaukstinima torciuka dar,ar kuriai taip yra teke susiidurti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 spalio 2012 - 06:07
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 04, 23:07)
  Beje man vel galvosukis susitepiau meduti Barbei,gavau as ta Barbe o jos kojos ilgesnes nei pats mano tortas!!!! Isimti koju nenoriu  tada manau teks iskepti kazkoki kaip apacios paaukstinima torciuka dar,ar kuriai taip yra teke susiidurti?

Isivaizduoju apie ka kalbat smile.gif Gausis graksti,barbe,kurios sijono pustumas prasides nuo zemiau,isryskintas bus liemuo,manau nieko baisaus,maciau ne viena tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 10 04, 17:41)
Isivaizduoju apie ka kalbat  smile.gif  Gausis graksti,barbe,kurios sijono pustumas prasides nuo zemiau,isryskintas bus liemuo,manau nieko baisaus,maciau ne viena tokia  mirksiukas.gif

Aciu labai tikrai paguodei,o svarbiausia dar darysiu su pirktiniu pastiliazu,nes nebenoriu savo nervu tampyti ,ant kiek nesiseke ,o kai turesiu laiko pabandysiu dar koki gal kitoki....
Tik nezinau ko reikes is pirktinio tiketis nebus kokiu nesusipratimu,idomu o kaip su spavomis dadedant dazu manau neturetu buti problemu ?
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 05, 00:07)
  Bet man vistiek ar jus pries kaitinant isplakate baltymus iki pilnu standziu putu  ir tada dedate cukru ?O su cukraus pudra niekas nedaro?

as papkalu tik truputi, kad burbuliukai atsirastu. Del cukraus pudros nzn, as bandziau dali cukraus melasa pakeisti. Jau rasiau kazkada kad nieko gero neisejo, bet siaip ten man bloga diena buvo, gal siaip kazkas negerai buvo, ne melasa kalta. g.gif nors tiesa sakant nuo tos melasos toks specifinis svilesiu skonis atsirado biggrin.gif
Atsakyti
[quote=linette,2012 10 04, 22:28]
nora grazi orhidėja smile.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 04, 22:17)
det i mikrobange trumpam,su saukstu pamaisyti ir jei dar reikia,dar trumpam. tik labai trumpam,nes teko i kriaukle ispilti uzsisvajojus  biggrin.gif

kadangi i kriaukle ir man yra teke pilt, sikart susigalvojau sviesto pakelius padet ant gyvatuko. Puikiai suminkstejo smile.gif
Bandysiu siandien ir as rozes vyniot. Isismaginusi savam baliui du tortus sumeistravau. Iskept greita, ale va su puosimu tai turesiu dabar veiklos..

Sakykit, o zolyte is slapios beze gerai gaunasi?
Atsakyti