QUOTE(dome @ 2012 10 04, 01:29)
Labas rytas
Ikelsiu kelis savo darbelius.
-----------------------
Labai grazu
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 04, 01:35)
sypsenele, matyt tikrai kazka negerai padarei.. 4 baltymu turi uztekti 1 tortui. Man ju kartais neatlieka, bet tikrai uztenka. Matyt pateko vandens lasiukas arba trynio arba riebalo.
ir man taip buvo. neapzius kad ir kiek lauksi
Oi gal kazkas tokio,nors beskaitydama supratau 2 dalykus tikrai,vienas kad cukraus gal pamazinau,o kitas kad nedaplakiau,nes viskas toks tik kremas jokio nei maziausio pakietejimo nebuvo....
Bet man vistiek ar jus pries kaitinant isplakate baltymus iki pilnu standziu putu ir tada dedate cukru ?O su cukraus pudra niekas nedaro?
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 04, 11:23)
kol kas uzteks
QUOTE(Lota39 @ 2012 10 04, 12:29)
Keilos rozes nepakartojamos. nusipirkau ir as antgali, pabandziau, bet nesigavo nei per puse taip graziai kaip pas ja... matyt ne antgalyje, o rankose esme "roziu auginime ant tortu"
mmm kokie groziai as tipo bandziau kazka tokio padaryti ,juokas dabar ima...O beje kelintas cia ant galis reikalingas?
QUOTE(*Keila* @ 2012 10 04, 12:43)
Aciu mergaites
Is tikruju tai taip, jei moki sukti, tai ir su kitu antgaliu gali issukti
Beje man vel galvosukis susitepiau meduti Barbei,gavau as ta Barbe o jos kojos ilgesnes nei pats mano tortas!!!! Isimti koju nenoriu tada manau teks iskepti kazkoki kaip apacios paaukstinima torciuka dar,ar kuriai taip yra teke susiidurti?