QUOTE(dome @ 2012 10 04, 11:00)
Na ir gavosi kas gavosi
Aciu
Gavosi labai grazi, nusikopinau
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2012 10 04, 16:32)
sakyčiau, reiktų kepti širdelės formoj, ir tada tie apvalumai idealiai gausis
As taip pat pagalvojau, kad reikia kepti sirdeles formoj, bet kaip isgauti apvalumus is virsaus, gal papildomai dar kiek biskvito issikept
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 10 04, 19:26)
kad jau įsismaginau klausinėt, varau ir toliau
Ką daryt, jei per durną galvą pamiršau sviestą išimt iš šaldytuvo gerokai anksčiau, o apsigraibiau tik pradėjusi Napoleonui kremą daryt. Ar galima tą sviestą kažkaip dirbtinai minkštint, ar geriau palikt visą tą reikalą iki rytojaus?
Oi, Keilos rožės
As bandyciau i mikriuka trumpam imest, vis istrauk ir stebes kad neskistetu, o tiesiog minkstetu, po to plakt, tikrai suzaisi ir viskas bus gerai, as taip kartais darau, sviesta susipjaustyk gabaliukais, kad ne visas gabalas, vienuodziau minkstes