Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ramune.v @ 2012 10 04, 09:23)
as galiu kalbet tik apie slapia beze smile.gif

o ar turi vis delto po kurio laiko teisingai paruostos slapios beze papuosimai apdziut, ar ne?
Atsakyti
Aciu labai visoms uz ivertinima 4u.gif

QUOTE(dangiuk @ 2012 10 04, 09:24)
Nerealu  thumbup.gif  thumbup.gif ir tada dar vienas klausimas: kokia tvarka pradjėot klijuot - pirma rožės pagrindas ir paskui žiedlapiai ar atvirkščiai?  blush2.gif

Pasidariau roze, o po to aplink ja ratu klijavau ziedlapius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 04, 08:35)
dome, koookie stringai  flirt.gif ir kiti taip pat.Labai hortenzija patiko  rolleyes.gif . o tie perlai (rutuliukai) su formele daryti?

Jo,subformele 4u.gif

QUOTE(jumakavec @ 2012 10 04, 09:18)
Užpakalis koks gražulis blush2.gif kaip ji suformuojat? Kepat kvadratinį ir pjaustot, ar iš apvalaus g.gif Ar kaip? g.gif

Na sunkokai pradzioj sekesi formuoti,niekaip atrode neisivaizduoju kaip jis galutiniam rezultate turetu atrodyt. Kepiau ir apvaioj formoj,ir staciakampej,nes buvau padariusi aukstesni liemeni,bet daug nupjoviu,formavau,bandydama isivaizduot ir aisku i internetines nuotraukas spoksuodama rolleyes.gif Na ir gavosi kas gavosi mirksiukas.gif

QUOTE(ramune.v @ 2012 10 04, 09:23)
dome grazus darbukai, barbe labai grazi (kad ir kiek primynusi tortuka smile.gif bet grazi wub.gif )

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 10 04, 09:34)
DOME,labai grazus tortukai  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif

As dariau slapia beze anksciau ikeltoj nuotraukoj baltas zuikis,tai dariausi is dvieju normu,bet man dar liko,bet gavosi viskas super,buvo tirsta beze,laike forma gerai. Nors pries tai kai esu dariusi visko buvo,ir nesigavo,manau reikia tiesiog bandyti,bandyti...
Atsakyti
Nuostabūs jūsų darbukai visų, moteriškės. Jau kokie metai kaip skaitinėju šitą forumą ir esu apakusi nuo darbų grožio. O taip pat ačiū, kad dalinatės šito grožio gamybos paslaptimis, nes irgi bandu šiek tiek mokytis. Tiesa, mano darbai būna tik šeimos šventėms, bet jau dabar noriu, kad būtų ne tik skanūs, bet ir laaabai gražūs.
Šiaip taip įsidrąsinau ir pasirodysiu su pirmais darbais.

Šitą gaminau mūsų vestuvių metinėms. Medutis, pastilažas

user posted image
user posted image

Sūnaus gimtadieniui
šokoladinis,mmg, iš šokolado lieti papuošimai (sunkiai sekėsi, nes buvo 30 laipsnių karščio, ažūrinių burbulų liko tik dalys)
user posted image
user posted image

O kažkur buvo diskusija dėl saldumynų puošimo į darželį, tai paprastas, bet daržui tinkantis puošimas. Keksiukai su šokoladu, baltas ir juodas tirpintas šokoladas, pabarstukai (čia gal per prastai šitokiam forumui, bet, patikėkit, atrodė dailiai)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 10 04, 08:52)
kadangi apie baze kalbat, aš jau jos bijau  doh.gif  išpradžiu taip gaudavos taip džiaugiaus  thumbup.gif  sakau kaip faina su ja dirbt .... o dabar nesigauna  doh.gif  gumuliuku pilna ir vandenija  doh.gif  ši kart plakiau net 15 min, kur ankščiau plakdavau 8 min ir tas pats. kiaušiniai naminiai cukrį jau dėjau panevežio ir tas pats, tik jau peršasi mintis gal daryt su pirktiniais kiaušiniais, nes kai guadavos tai budavo pirktiniai kiaušiniai, nes kodel nesigauna nežinau, sakyčiau niekad nesigaudavo tada taip. bet pirmi kartai tokia gera baze gaudavos

aš viska darau iš naminių kiaušinių ir puikiai gaunasi...problema tikrai kažkur kitur.....jusų foto tai tikrai atrodo nedaplakta beze,arba kazko patekę y baltymus ir jau kitaip nebeišsiplaka.....
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 04, 09:38)
o ar turi vis delto po kurio laiko teisingai paruostos slapios beze papuosimai apdziut, ar ne?

taip, apdziuna jei gerai isplakta.
Manau vien tik apie minutes kalbeti neverta, nes nuo mixerio pajegumu daug kas priklauso. Man nesigaudavo tada, kai plakdavau ne visu pajegumu (mano labai senas mixeris, prasti jo pajegumai, bet kai su juo plakdavau ant maziausio lygio tai niekada gerai nesigaudavo., dabar plaku ant smarkiausio lygio, gaunasi gerai).
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 10 04, 11:13)
aš viska darau iš naminių kiaušinių ir puikiai gaunasi...problema tikrai kažkur kitur.....jusų foto tai tikrai atrodo nedaplakta beze,arba kazko patekę y baltymus ir jau kitaip nebeišsiplaka.....

na bet pamenu, man kai gaudavos baze nebudavo jokioj stadijoj tokiu grudelių sad.gif ir nejau gali visi kokiė 4 kartai kažkas paliut g.gif na kita sav. sau darysiu, reiks indus įrankius su soda išplaut, kas dar gali, but trinys kai įmušu nepasižeidžia, tai netikiu kad jo gali pakliut g.gif taiva dabar bazes labai bijau verysad.gif pamenu kai pirm akart padariau sakau na ir kas čia gali but sunkaus idialu, lengva ... o dabar sad.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2012 10 04, 10:23)
taip, apdziuna jei gerai isplakta..

supratau smile.gif
Bandysiu kiek ilgiau paplakt. Atrodo, gerai issiplaka, forma laiko, tik neapdziuna.
Atsakyti
as dar su klausimuku 4u.gif
ketinu tevelius nustebinti raudonojo velveto tortuku ax.gif , pertepima darysiu varskes kremo, saldiklyje kaip tik turiu uzsaldytos tokios user posted image , kazin nesugadinciau dedant atsildyta varske? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2012 10 04, 10:28)
o tai tas normaliai suplaki, tai kiek laiko plaki? nes budavo tikrai 8 min užtenka, standi, forma laikydavo o dabar laiko kažkiek, bet tik simboliškai ir pabega  doh.gif  ir kai dabar sakau plaksiu ilgiau, tai apie 8 min. susidarė gumuliukai ir kiek beplakiau tas pats  doh.gif  ir 15 gal daugiau praplakus, praradau viltį sad.gif

hmmm sunku pasakyti, dabar as kazkaip ziuriu i ja pacia o nebe i laikrodi, nes ir nuo baltimu dydzio priklauso ir nuo to ar jie ka tik is saldytuvo, gal patyrusiom kepejom tai ir nesvarbu, bet man taip smile.gif ir dedu daugiau cukraus gal, tada man greiciau ir standziau gaunas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 04, 10:38)

turi apdžiūti, gal labai cukraus kiekį sumažinote arba labai drėgna
Bridz smile.gif, aš nerizikuočiau atšildytos naudoti kremui, sunaudočiau kepiniams
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 10 04, 10:38)

nu jei gerai suplaku tai taip kiek apdziuna, bet nesukieteja, tokie kaip morengiukai gaunas, bet kai suplaki smarkiai tai gaunasi ji neskysta ir siaip, posunkiai spaudziasi-tada jau zinau kad gerai biggrin.gif
cia as kalbu is savo "praktikos" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2012 10 04, 11:28)
na bet pamenu, man kai gaudavos baze nebudavo jokioj stadijoj tokiu grudelių sad.gif ir nejau gali visi kokiė 4 kartai kažkas paliut  g.gif  na kita sav. sau darysiu, reiks indus įrankius su soda išplaut, kas dar gali, but trinys kai įmušu nepasižeidžia, tai netikiu kad jo gali pakliut  g.gif  taiva dabar bazes labai bijau  verysad.gif  pamenu kai pirm akart padariau sakau na ir kas čia gali but sunkaus idialu, lengva ... o dabar sad.gif

gal ne ta diena pasitaike-buna taip lyg tycia ax.gif
Atsakyti