Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nevute @ 2012 10 03, 19:54)

Atnesu viena ir as..

Nerealu thumbup.gif thumbup.gif ir tada dar vienas klausimas: kokia tvarka pradjėot klijuot - pirma rožės pagrindas ir paskui žiedlapiai ar atvirkščiai? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ikelsiu kelis savo darbelius.
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Skoniu visu nepamenu,bet dauguma varskiniai-jogurtiniai,pora meduciu.
Papildyta:
Ir dar arodysiu du savo nelaimelius blush2.gif Sitam ausys linko,jei kas pamena rasiau apie jas unsure.gif
user posted image
O sitas iskrito benesant doh.gif Teko taisyti,suknele kazkiek pasitaise,bet apacia nea.
user posted image
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Rasa_zyk - tikrai matosi, kad nemazai padirbeta prie torto smile.gif
Nevute bigsmile.gif cia tiesiai i torta ziedlapiai "merkti"?
Ramune.v, sutinku su SZ mintim, kad tik ispopintos akys gali nevertinti tokio torto bigsmile.gif
rabelkyte, ir as dziaugciausi tokiu tortu mirksiukas.gif
dome, koookie stringai flirt.gif ir kiti taip pat.Labai hortenzija patiko rolleyes.gif . o tie perlai (rutuliukai) su formele daryti?

sypsenele, matyt tikrai kazka negerai padarei.. 4 baltymu turi uztekti 1 tortui. Man ju kartais neatlieka, bet tikrai uztenka. Matyt pateko vandens lasiukas arba trynio arba riebalo. g.gif ir man taip buvo. neapzius kad ir kiek lauksi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 04 spalio 2012 - 08:39
QUOTE(ramune.v @ 2012 10 03, 20:56)
nieko ispudingo, bet keliu smile.gif

labai grazus tortukas, jubiliate tikrai labai apsidziaugti turetu smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 10 04, 09:16-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 04, 09:16)
Man iskilo sklausimuku keleta, esu cia maciusi susuktom rozem puosta torta, ryt pati ketinu tpki daryt, tik vat dabar neaisku koki krema pasirinkti joms, nes ketinu virsu daryt balta , o sonus raudonus, gal plakta grietinele, bet bijau kad vezant 100 km nukrist ji gali niuo torto krastu  doh.gif , o gal pasirinkti rududu ir sviesto? Bet kaip ma is jo gauti balta spalva, gal bandyt nudazyt?

gerai isplaktas kremas ir susuktos rozes gali ir daugiau km nuvaziuoti. Mano vaziavo 350 km ir sveikos buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 10 03, 23:46)
Ateinu su savo eiliniu "sedevru".. bet nepaisant visu nesklandumu ir begalybes broku .. nu dziaugiuos as juo  blush2.gif

grazi Barbe, bus daug dziaugsmo gavusiai smile.gif
Atsakyti
kadangi apie baze kalbat, aš jau jos bijau doh.gif išpradžiu taip gaudavos taip džiaugiaus thumbup.gif sakau kaip faina su ja dirbt .... o dabar nesigauna doh.gif gumuliuku pilna ir vandenija doh.gif ši kart plakiau net 15 min, kur ankščiau plakdavau 8 min ir tas pats. kiaušiniai naminiai cukrį jau dėjau panevežio ir tas pats, tik jau peršasi mintis gal daryt su pirktiniais kiaušiniais, nes kai guadavos tai budavo pirktiniai kiaušiniai, nes kodel nesigauna nežinau, sakyčiau niekad nesigaudavo tada taip. bet pirmi kartai tokia gera baze gaudavos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 04 spalio 2012 - 08:54
QUOTE(Nevute @ 2012 10 03, 18:54)
Atnesu viena ir as..

Ogo, kaip gražu.. bigsmile.gif

QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 03, 19:24)
Reikia extra pagalbos,dariau  slapia beze kas buvo ne taip kad is 4 baltimu gavosi labai mazai  ,

Aš tai sakyčiau, kad kaip nedaplakta g.gif Aš pirmą kartą kai dariau, man irgi vos užteko, bet aš gal perplakiau, nes man tiesiog prie bliūduko prikepė. Pradžioj buvo daug, bet vis daugiau plakiau vis mažėjo. O antrą kartą kai dariau, tiek ilgai nebeplakiau, tiek nesusiplakė, tai užteko visam tortui. kažkaip net nežinau kaip turi būti iš tikrujų. Ten rašo, kad visa bežė turi pradėt lipti ant mikserio šluotelių. Nu as ir plakiau, kol pradejo lipti, bet mase jau gavosi tokia tikras zefyras, net sunku buvo spaust dzibukus. O kitą kartą kai mažiau plakiau, tik pajutau, kad pradejo mikserio šluotelės pjaut masę tai ir baigiau plakt ant ugnies, dar biski nukėlusi paplakiau. Dzibukai stovėjo gerai, bet nesukietėjo, nežinau ar čia gerai ar blogai buvo g.gif

QUOTE(dome @ 2012 10 04, 07:29)
Labas rytas  4u.gif  Ikelsiu kelis savo darbelius.

Užpakalis koks gražulis blush2.gif kaip ji suformuojat? Kepat kvadratinį ir pjaustot, ar iš apvalaus g.gif Ar kaip? g.gif

Merginos, reik padaryti rubininėm vestuvėm tortuką. Kaip spalva rubino išgaut g.gif Gal kas esat bandžiusios? g.gif
Atsakyti
rabelkyte nu ir liuks, kuo toliau bus tuo geriau mirksiukas.gif
dome grazus darbukai, barbe labai grazi (kad ir kiek primynusi tortuka smile.gif bet grazi wub.gif )
aura. as galiu kalbet tik apie slapia beze smile.gif tai man jos pasidaro zymiai maziau kai normaliai suplaku, o kai nedaplakta tai oioi kiek biggrin.gif paskutinio tortuko sonams plakiau is 3 L dydzio baltimu tai dar puse maisiuko liko doh.gif nu neatmatuoju vis biggrin.gif anksciau seimyna patvarkydavo-dabar jau nebepasiraso schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 10 04, 10:23)

aura. as galiu kalbet tik apie slapia beze smile.gif tai man jos pasidaro zymiai maziau kai normaliai suplaku, o kai nedaplakta tai oioi kiek biggrin.gif paskutinio tortuko sonams plakiau is 3 L dydzio baltimu tai dar puse maisiuko liko  doh.gif nu neatmatuoju vis biggrin.gif anksciau seimyna patvarkydavo-dabar jau nebepasiraso schmoll.gif  biggrin.gif

o tai tas normaliai suplaki, tai kiek laiko plaki? nes budavo tikrai 8 min užtenka, standi, forma laikydavo o dabar laiko kažkiek, bet tik simboliškai ir pabega doh.gif ir kai dabar sakau plaksiu ilgiau, tai apie 8 min. susidarė gumuliukai ir kiek beplakiau tas pats doh.gif ir 15 gal daugiau praplakus, praradau viltį sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 10 03, 19:54)
Atnesu viena ir as..

nepaprastai grazus torciukas wub.gif
Atsakyti
DOME,labai grazus tortukai bigsmile.gif
Atsakyti