Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 03, 21:24)
Reikia extra pagalbos,dariau  slapia beze kas buvo ne taip kad is 4 baltimu gavosi labai mazai  ,
ar reikejo baltimus pries  kaitinant ir dedant cukru isplakti iki putu (kazkodel taip zadejau daryti ,nu galvoje susivaideno ir nepadariau)
Ir dar kaip jus isplaunate puodus is po beze ar tiesiog pamerkiate  nes reikia eiti toliau daryti o bijau kad vel nelabai gausis daug,nes is 4 Baltimu isivaizdavau jo daug

nu aš tai paplaku neilgai , bet , kad cukrus aptirptų o paskui viskas pagal receptą smile.gif
normaliai tie bliūdai išsiplauna biggrin.gif , nebūna jokių problemų biggrin.gif

Nevute ačiū už atsakymus , truputį nusiminiau , galvojau , kad gal vistik yr kokių stebuklingų dažų , kurie masę taip ryškiai nudažytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 10 03, 20:54)

pasakiskas grozis wub.gif
kazka labai panasaus turiu issisaugojus,tik ten derinukas juoda-raudona,tai isvis wub.gif
Atsakyti
Nevute, Rasa_zyk - super duper grazumas thumbup.gif
pamaciau Nevutes ryskuma ir man is kart mintis " nu... kaip jos ta mase taip nudazo... doh.gif " biski apraminot pavydo kirmina lotuliukas.gif

o man siandien nesekminga diena, vaikai sirgineja, namuose baisi dregme blink.gif karuna nedadziuvo (aisku ner ko noret stebuklu per para doh.gif ) foto prasta, tikiuosi tortas nors tiksla pasieks sveikas...
nieko ispudingo, bet keliu smile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(versaal @ 2012 10 03, 16:30)
ramune.v labai idomus tortukas thumbup.gif

sirdingai dekoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 03 spalio 2012 - 20:57
QUOTE(ramune.v @ 2012 10 03, 21:56)
nieko ispudingo, bet keliu smile.gif

tai cia jusu/musu ispindejusiom akim gal nieko ispudingo,bet jubiliatei tai pats paciausias tortukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 10 03, 22:39)
tai cia jusu/musu ispindejusiom akim gal nieko ispudingo,bet jubiliatei tai pats paciausias tortukas  wub.gif

aciu biggrin.gif nu tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 10 03, 20:54)

Labai labai labai grazi gele 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Ateinu su savo eiliniu "sedevru".. bet nepaisant visu nesklandumu ir begalybes broku .. nu dziaugiuos as juo blush2.gif

user posted image

Mase pirktine, labai plysinejo doh.gif
Atsakyti
Na taip tikrai tie visi bliudai issiplove,tik man keista is kiek baltymu jus darote papuosima man suejo 8 ir apie likima nei kalbos ,nieko nesuprantu,,,,nes kur as skaiciau tipo is 4 tokio dydzio papuosia ir da rjei liks siulo kepti morengus......
Beje dar aisku as manau gal nedaplakiau mases gerai (bet nwtikiu kad butu padaugeje dar kiek) Nes man niekas nedziuvo bent jau uz 5 valgymo nei truputelio nebuvo apdziuvimo,,,,o gal rytoj bus apdziuve?
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 10 04, 08:09)
Na taip tikrai tie visi bliudai issiplove,tik man keista is kiek baltymu jus darote papuosima man suejo 8  ir apie likima nei kalbos ,nieko nesuprantu,,,,nes kur as skaiciau tipo is 4 tokio dydzio  papuosia ir da rjei  liks siulo kepti morengus......
Beje dar aisku as manau gal nedaplakiau mases gerai (bet nwtikiu kad butu padaugeje dar kiek)  Nes man niekas nedziuvo bent jau uz 5 valgymo nei truputelio nebuvo apdziuvimo,,,,o gal rytoj bus apdziuve?

O Jūs darykite kaip parašyta recepte ir viskas gausis, 4 baltymų užtenka visam tortui papuošti ir tikrai dar lieka. Jums neišsiplakė galbūt pakliuvo trynys arba indai nenuriebalinti. Dėl džiūvimo: neteisingai paruošta beze niekada neapdžius, dar gal būt labai drėgna, tada irgi neapdžiūna
Atsakyti
Man iskilo sklausimuku keleta, esu cia maciusi susuktom rozem puosta torta, ryt pati ketinu tpki daryt, tik vat dabar neaisku koki krema pasirinkti joms, nes ketinu virsu daryt balta , o sonus raudonus, gal plakta grietinele, bet bijau kad vezant 100 km nukrist ji gali niuo torto krastu doh.gif , o gal pasirinkti rududu ir sviesto? Bet kaip ma is jo gauti balta spalva, gal bandyt nudazyt?
Atsakyti
smile.gif+2012 10 04, 09:16-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 04, 09:16)
Man iskilo sklausimuku keleta, esu cia maciusi susuktom rozem puosta torta, ryt pati ketinu tpki daryt, tik vat dabar neaisku koki krema pasirinkti joms, nes ketinu virsu daryt balta , o sonus raudonus, gal plakta grietinele, bet bijau kad vezant 100 km nukrist ji gali niuo torto krastu  doh.gif , o gal pasirinkti rududu ir sviesto? Bet kaip ma is jo gauti balta spalva, gal bandyt nudazyt?

o beze netinka?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 10 04, 09:19)
o beze netinka?

Netinka blush2.gif
Atsakyti