Ačiū už pagyras ,bet susinervijau juodai kai floristės kepėjos prikėlė savo puokščių ir tortų su jomis , tai pamačiau, kad aš jų visai nemokų lipint , pavydas bambą baigia užgraužti
Rasa_zyk neveltui tiek tupinėjai , rezultatas tikrai labai puikus
tik aš kai tokią vaivorykštę pamatau , nu negaliu kitaip iškart gėjų vėliava i psio
tik aš kai tokią vaivorykštę pamatau , nu negaliu kitaip iškart gėjų vėliava i psio
QUOTE(linette @ 2012 10 03, 17:41)
Rasa_zyk neveltui tiek tupinėjai , rezultatas tikrai labai puikus
Ačiū ačiū, negaliu nustot juoktis , va ką gėjai su vaivorykšte padarė
dovanų popierius , būna maxėse pirkt , tik atkreipk labai dėmesį , nes čia plėvelės pagrindu ji, kaip celofanas , nu gal aiškiai ąš čia kalbu
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 03, 19:44)
dovanų popierius , būna maxėse pirkt , tik atkreipk labai dėmesį , nes čia plėvelės pagrindu ji, kaip celofanas , nu gal aiškiai ąš čia kalbu
Aciukas! As taip ir maniau, bet pas mus kiek radau paprastose parduotuvese - paprastas dovanu popierius. Reiks kitur paieskoti. O iki Maximos man labaaaaaaaaai toli.
agu0na geles pasakiskos, tobulos, nerealios ...... zodziu
Rasa_zyk tigras koks grazus!
Mingailiux atnese medienos mums cia pamete ir sako apgaus, neee as nepatikejau super tortukas
Visu visu
Atnesu viena ir as..
Rasa_zyk tigras koks grazus!
Mingailiux atnese medienos mums cia pamete ir sako apgaus, neee as nepatikejau super tortukas
Visu visu
Atnesu viena ir as..
Nevute
eik tu peklon , kas per grožis , vos akys iš orbitų neišlipo
gal galima plačiau
1, iš kokios masės žiedlapiai
2, kokiais dažais žiedlapiai dažyti
3,kuo žiedlapiai priklijuoti prie torto
4,žiedlapiuką padarius ar jį džiovinai , ar iškart klijavai ir ar laikėsi jo forma
labai labai ačiū jei nepasivarginsi atsakyt
gal galima plačiau
4,žiedlapiuką padarius ar jį džiovinai , ar iškart klijavai ir ar laikėsi jo forma
QUOTE(p Raganyte @ 2012 10 03, 17:14)
Sitas popierius neperslampa,ne taip kaip kiti dovaniniai.
NEVUTE Super
Reikia extra pagalbos,dariau slapia beze kas buvo ne taip kad is 4 baltimu gavosi labai mazai ,
ar reikejo baltimus pries kaitinant ir dedant cukru isplakti iki putu (kazkodel taip zadejau daryti ,nu galvoje susivaideno ir nepadariau)
Ir dar kaip jus isplaunate puodus is po beze ar tiesiog pamerkiate nes reikia eiti toliau daryti o bijau kad vel nelabai gausis daug,nes is 4 Baltimu isivaizdavau jo daug
ar reikejo baltimus pries kaitinant ir dedant cukru isplakti iki putu (kazkodel taip zadejau daryti ,nu galvoje susivaideno ir nepadariau)
Ir dar kaip jus isplaunate puodus is po beze ar tiesiog pamerkiate nes reikia eiti toliau daryti o bijau kad vel nelabai gausis daug,nes is 4 Baltimu isivaizdavau jo daug
QUOTE(linette @ 2012 10 03, 21:01)
Nevute
gal galima plačiau
gal galima plačiau
linette seniai matyta aciu uz toki uh ivertinima
1-2. zinok pirkau mase, nes man tokios raudonos niekaip neina isgaut
3. klijavau su sokoladu, kitu net klijuot nereikejo gerai laikesi
4. ziedlapius dziovinau
Aciu u mano kelmo ivertinima Smagu, kad labai nesuvaret ir pastebejot ta mediena
Neute, nereali roze. Nelabai isivaizduoju kaip tie lapai suklijuoti. Jie ne prie centrines rozes pagrindo kliuoti? Nes matosi lapeliai nedideli, viduriukas jau toli nuo krastiniu lapeliu. Tai i ka ie susmeigti? Cia ta roze gatavai ant torto padaryta ar atskirai ir tada uzdeta ant torto?
Neute, nereali roze. Nelabai isivaizduoju kaip tie lapai suklijuoti. Jie ne prie centrines rozes pagrindo kliuoti? Nes matosi lapeliai nedideli, viduriukas jau toli nuo krastiniu lapeliu. Tai i ka ie susmeigti? Cia ta roze gatavai ant torto padaryta ar atskirai ir tada uzdeta ant torto?