Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū aciuks.gif už pagyras ,bet susinervijau juodai kai floristės kepėjos prikėlė savo puokščių ir tortų su jomis wub.gif , tai pamačiau, kad aš jų visai nemokų lipint doh.gif , pavydas bambą baigia užgraužti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasa_zyk neveltui tiek tupinėjai , rezultatas tikrai labai puikus wub.gif wub.gif
tik aš kai tokią vaivorykštę pamatau , nu negaliu kitaip lotuliukas.gif iškart gėjų vėliava i psio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 10 03, 17:41)
Rasa_zyk neveltui tiek tupinėjai , rezultatas tikrai labai puikus  wub.gif  wub.gif
tik aš kai tokią vaivorykštę pamatau , nu negaliu kitaip  lotuliukas.gif  iškart gėjų vėliava i psio  lotuliukas.gif

Ačiū ačiū, negaliu nustot juoktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif , va ką gėjai su vaivorykšte padarė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
SOS. Koks cia popierius?
cia tas blizgantis toks.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 03 spalio 2012 - 18:38
dovanų popierius , būna maxėse pirkt mirksiukas.gif , tik atkreipk labai dėmesį , nes čia plėvelės pagrindu ji, kaip celofanas , nu gal aiškiai ąš čia kalbu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 10 03, 19:44)
dovanų popierius , būna maxėse pirkt  mirksiukas.gif , tik atkreipk labai dėmesį , nes čia plėvelės pagrindu ji, kaip celofanas , nu gal aiškiai ąš čia kalbu  unsure.gif  biggrin.gif

Aciukas! 4u.gif As taip ir maniau, bet pas mus kiek radau paprastose parduotuvese - paprastas dovanu popierius. Reiks kitur paieskoti. O iki Maximos man labaaaaaaaaai toli. wink.gif
Atsakyti
agu0na geles pasakiskos, tobulos, nerealios ...... zodziu wub.gif
Rasa_zyk tigras koks grazus!
Mingailiux atnese medienos mums cia pamete ir sako apgaus, neee as nepatikejau schmoll.gif biggrin.gif super tortukas thumbup.gif

Visu visu wub.gif thumbup.gif

Atnesu viena ir as..

user posted image
Atsakyti
Nevute
eik tu peklon doh.gif , kas per grožis blink.gif wub.gif wub.gif , vos akys iš orbitų neišlipo
gal galima plačiau ax.gif
1, iš kokios masės žiedlapiai
2, kokiais dažais žiedlapiai dažyti
3,kuo žiedlapiai priklijuoti prie torto
4,žiedlapiuką padarius ar jį džiovinai , ar iškart klijavai ir ar laikėsi jo forma

labai labai ačiū jei nepasivarginsi atsakyt oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2012 10 03, 17:14)

Sitas popierius neperslampa,ne taip kaip kiti dovaniniai.

NEVUTE Super 4u.gif
Atsakyti
Reikia extra pagalbos,dariau slapia beze kas buvo ne taip kad is 4 baltimu gavosi labai mazai ,
ar reikejo baltimus pries kaitinant ir dedant cukru isplakti iki putu (kazkodel taip zadejau daryti ,nu galvoje susivaideno ir nepadariau)
Ir dar kaip jus isplaunate puodus is po beze ar tiesiog pamerkiate nes reikia eiti toliau daryti o bijau kad vel nelabai gausis daug,nes is 4 Baltimu isivaizdavau jo daug

Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 10 03, 21:01)
Nevute
eik tu peklon  doh.gif , kas per grožis  blink.gif  wub.gif  wub.gif , vos akys iš orbitų neišlipo
gal galima plačiau  ax.gif
1, iš kokios masės žiedlapiai
2, kokiais dažais žiedlapiai dažyti
3,kuo žiedlapiai priklijuoti prie torto
4,žiedlapiuką padarius ar jį džiovinai , ar iškart klijavai ir ar laikėsi jo forma

labai labai ačiū jei nepasivarginsi atsakyt  oro_buckis.gif

linette seniai matyta mirksiukas.gif biggrin.gif aciu uz toki uh ivertinima biggrin.gif

1-2. zinok pirkau mase, nes man tokios raudonos niekaip neina isgaut smile.gif
3. klijavau su sokoladu, kitu net klijuot nereikejo gerai laikesi smile.gif
4. ziedlapius dziovinau smile.gif
Atsakyti
Aciu u mano kelmo ivertinima aciuks.gif Smagu, kad labai nesuvaret ir pastebejot ta mediena smile.gif

Neute, nereali roze. Nelabai isivaizduoju kaip tie lapai suklijuoti. Jie ne prie centrines rozes pagrindo kliuoti? Nes matosi lapeliai nedideli, viduriukas jau toli nuo krastiniu lapeliu. Tai i ka ie susmeigti? Cia ta roze gatavai ant torto padaryta ar atskirai ir tada uzdeta ant torto?
Atsakyti